Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lidus5

Hlasujte!

Ahojte, včera jsem se dívala na soutěž kniha mého srdce... A mezi stovkou nej se objevilo Stmívání a Rozbřesk!!! *14* Takže na www.knihasrdce.cz hlasujte!!! Je, ale těžký rozhodnout pro kterou, no já budu hlasovat pro stmívání! *14* *14* Protože kapitola Doznání je fakt dokonalá!! *14* *14* Tak šup hlasovat... *3*
  • kordelie

taylor

taylor je naprosto užsnej dvd new moon mám doma a dívám se na něj dokola jen abych viděla jacoba. je mnohem lepší než rob. Bylo mi líto když sem se dočetla v bravu že rob přebral taylorovi kristen. Rob se mi ani trochu nelíbí jacob je skvělej a postavou tak sexy že je holkám na omdlení. I LOVE YOU TAYLOR. hrozně bych tě chtěla někdy mít za kluka i když to není možný. strašně moc tě miluuju. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: taylor

Jo je dobrej =) teda je skvělej =)
      Já vždycky měla ráda Jacoba ... v době twilight éry, kdy většina twilight holek žrala Edwarda, tak já měla ráda Jakea =)
      On je fakt pohodovej kluk =)

btw kde jsi sehnala to DVD ?
  • Mrs.Wesley
    Já prostě Taylora nemusím..ale závidím mu jeho křišťálově bílé zuby*15*
  • Ta spěvačka je Cassi Thomson *4* *4*
  • Juj on je moc užasní ale jestli se chová jako ve filmu tak je užasnej ale jestli se přetvařuje tak to je škoda..:-( ale je sexy..:-* a je dokonalej *14* *14*
  • lenkaschs
    Happy birthday *14* *15* *2*
  • Ale nebudem se tu prát o jednoho herce ne??Stejnak takových fanynek je na světě miliony,tak proč by měl znát zrovna nás?Když tam má různé herečky a zpěvačky atd.Můžeme se za ním odstěhovat,ale kčemu nám to je?Když se,s ním jen tak potkáme neznamená to že se do nás zamiluje ne?Každá si myslíte že jste hezká aji JÁ si to myslím,myslíte jsi že jste hezčí než ty herečky a zpěvačky,ale on radši ty herečky a zpěvačky,protože jsi myslí že mají víc peněz a jsou slavné po celém světě,tak slavný chodí se slavným a neslavný s neslavným to tak prostě už chodí.Ale JÁ nikdy nestratím šanci že se do mě zamiluje jednoho dne.
    *1* *14* *3* *9* *16*
  • Hi, my dear fanclub. I´m very glad that i have you and with best Wishes yours Taylor.
  • Happy birthday *1*
  • hah je mi 14 a dík hah *3*
    • Mrs.Wesley
      Jo a víš proč si říkám Mrs.Wesley??*3*
    • Mrs.Wesley
      Je mě je 13 jsi jen o rok starší*1*!!!jo valčo ty se kamarádíš s druhákama???jo a please koukni se na Paula Wesleyho a pak mi nápis jestli se ti líbí...jo?*2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit