Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • the best

taylor lautner - apologize mp3.. super krása nádhera atd.. super že to nazpíval <3 *14* *14* *14*
    • Re: the best

Tahle písnička je od One Republic...Tuhle písničku dělal Tay s pár kámošema a svojí ex Sarou jako školní projekt ,ale nezpíval ji... jinak šikula :.)
    • Re: the best

to nenazpíval on....je to od one republica...Alespon to tak píšou...
      • ashley0077

Re: Re: the best

jo naspívaly to One republic ale on k tomu udelal hezky videjko ...mel to jakko projekt asi do skoly nebo tam nekam!!
        • Re: Re: Re: the best

jj....moc hezký video... *14* *14*
          • assilemka

Re: Re: Re: Re: the best

mocinky pekný videjkooo! ♥♥♥ *14*
    • assilemka

Re: the best

to doopravdy zpívá on??♥♥♥ *14* *14*
      • Re: Re: the best

*9* škoda že mi na kompu blbne zvuk....bééé *9* *9* *9* *9* *9*
        • klaruska44

Re: Re: Re: the best

jéé *14* *14*
  • knížky

J vím,už jsem přečetla všechny knížky *3* ,jsou úpé hustý,lepší sem zatim nečetla a myslim si že dlouho číst nebudu *1* a mimochodem Taylor je ze všech herců ze Stmívání nejhezčí. *14*
    • Re: knížky

no přesně.. nic proti jo, ale kam se na něj hrabe Robert Pattinson.. já prostě nikdy nepochopim, co na něm všichni vidí *7*
      • tynacool

Re: Re: knížky

Chcete říct co se mi na Robovi libi?

Jeho omamující pohled.... *14* ....Jeho dokonalí účes....a když promluví svět se mi roztočí *14* *14*
      • natali.rose

naprosto souhlasím,vůůůůbec mi nepřijde tak krááásnej...Taylor je o hooooooodně krásnější *1* *1* *14*
      • alimak97

moje slova
        • alimak97

Re: Re: Re: knížky

knihy sou fajn ale taylor ne!!
      • barka.3

Njn, já to chápu. Když jsem přišla z kyna taky jsem ho milovala, ale věci se mění. Taylor je děsně sladkej *14* *14* Ale mě se vcelku líbí všichni:D (hlavně Culleňáci) teď už jenom čekám co se vyklube ze Setha, ale teda vůbec nejsem spokojená s tím kdo se přihlásil do konkurzu na Leah, vůbec se na něj nehodí!
        • terry-lautner

Re: Re: Re: knížky

jj já sem taky zvědavá na Setha *3* a kdo se vůbec přihlásil na tu Leah ?
  • Mrs.Wesley
    Ahoj
    Prosím prosím prosím prosím prosím koukněte se na PAULA WESLEYHO!!!*9**9**9**9**9**9*prosím!!!je to sexxy zlatíčko!!!*9* já bych chtěla aby jeho fanklub byl aspoň na 120.místě..prosím přidáte se do klubu jestli se vám bude líbit???
  • missutka162

TYLOR+SELENA

hele to je škoda že už taylor nechodí se selenou gomez *9*
    • Re: TYLOR+SELENA

jo hodili se k sobě
      • barka.3

Re: Re: TYLOR+SELENA

já vám dám TYLORA a nehodí,,,,
        • terry-lautner

Re: Re: Re: TYLOR+SELENA

mě se Selena moc nelíbí ale je fakt že se k sobě s Taylore(mojí láskou *14* *14* *14* *14* )hodily.... *1* *3*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: TYLOR+SELENA

Jo to je fakt ja Selenu tayk nemam rada!:(...ale fakt s eks obe hodily!:):)
  • dik za skype ja ted nemohu tak se mozna skamosime pres skype *3*
  • Happy birthday sexy Taylor!!! *14*
  • ja ho uplně hodně miluju je to můj nejlepší herec škoda že mi neni aspon19 a ne teprv12 kdybi mi bylo 19 tak zanim jedu protože je fakt fešák a je mi simpatickej je hezčí než pattison *14*
    • kiss.miss
      ale prosimtě dnešní 12náctky choděj i 23 dvacetiletímy ...věř mi jestli je ti 12 tak máš na chlapy dost času ...a máš recht je 100krát hezčí než ten Pattinson.
  • Myslím, že Taylor si tady novou hlavní fotku už opravdu zasloužil! Vypadá to líp *3* jinak holky nevíte žádná nějaké novinky o Taylorovi, kromě toho nového filmu co se bude sním natáčet... vždycky se snažím něco vypátrat, ale nic moc.. jako by se snad propadl... budu ráda za komenty *3* *2*
  • Hau .. ^^ Co děláte roštěnky ? Ouu .. Hádáte se o Taylora ? *5* *5*
  • Taylor

Má Taylor teďka nějakou holku??(doufám že neee!!!! *14* *14*
    • Re: Taylor

to nik nevie :DD iba on sám :D na začiatku prázdnin tvrdili že chodí so svojou bývalou Sarou Hicks a potom zase že s tou Lili s ktorou točí nový film či čo to ... ale jedno je Bravo a to druhé má tu chybu že ona chodí s kaskadérom ... ale asi nemá nikoho ... má teraz sttrašne hrr rozvrh ledva má čas na oddych takže by bolo na riťu mať nejaký vzťah ked si ledva dokma ... noo inak ... nemalo by nám byť jedno že má frajerku ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit