-
Ehm , Davide nehrabe ti ? Máš problém ? Chceš do držky ? Jasně chceš , du si pro tebe ... -.- Hezky do pekla pudeš .. *16* *16* *16* *16*
-
Brouček♥
Taky se na něj nemůžete vynadívat? *14*On je tak strašně krásnej a sexy! *14* *14* -
-
Re: Brouček♥
Taky se na něj nemůžem vynadívat, je to kus! *14* A podle mě i sympatickej, vtipnej a chytrej kluk, kterej je nadanej ve všech směrech! *4* -
-
Re: Re: Brouček♥
Krásně řečeno maki94 *3* On je prostě boží *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Happy BirthDay *14*
-
jacob
team jackob *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: jacob
přesne co na tom vybledlym edwardovy vsichni videj musej bejt snad slepy kdyz prehlidnou kvuli edovi tak hezkýho a vymakanyho typka jako je jacob nechapu *15* -
-
Re: Re: jacob
jj máš na prostou pravdu *4* Jacob je tisíckrát lepší.je to moc krásnej kluk a velikej sympaťák *4* Takové zářicí sluníčko *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: jacob
co by bylo twilight bez něj? nuda!
-
-
Re: Re: jacob
MOJE ŘEČ *3* ja bych si roberta ani nevsimla!
-
-
-
Vsetko najlepsie taylor si uzasni a dufame ze ta este uvidime vo vela filmoch si skvely *14* *1* *2*
-
zpěv
ahoj ... cjci se zeptat jestli tuhle písničku fakt zpívá taylor
http://www.youtube.com/watch?v= KpaXHX7Nd4c&feature=fvw
já totiž nevím... tak mě řeknite děkuju... papa *3* -
-
Re: zpěv
zle si to skpirovala ale ak to je you belong with me jacob black remix tak staci natukat do googla you belong with me jacob black remix mp3 a najde ti to na jedne z tzch prvym sranok tam
http://www.aimini.net/view/?fid=H lIlrqGwUsYWNMfCMF3L tam to je len sa musis najprv regnut
-
-
Je nádhernej..sexy.. *14*
-
No Paul je docela pěknej ale moc ho nemusim
-
on je roztomilý a sexy I LOVE YOU!!! *14* *14* *14*
-
NeJKáS$NěJší<♥
*14* OoO><< KwáS$Nej je<<< Upe NeoDolaTelNej.. ××i LoVe yOu TayLor××-- *14* *14* *14* *14* -
-
Re: NeJKáS$NěJší<♥
OoO♥♥♥♥♥♥PRaVDáá..)) *14* *14*BoOoOží..)) Team JacOb-..)) JednoZnačně §§§)))) *14* *14* *14* On je NejKrás$Nější♥♥♥s Kratšíma Vlas$kama je Upe KráásNej, myslím v tom filmu ve skutečnostimmá taky ty NeoDolatelný kráS$ný krátky *1* VlásKy..§§ *14* )))(( On je...........Nemám sLooV.. Jinak.. Jak se tady všicHni máte??---<<<◘8◘◘◘◘◘
-