-
PAsta na zuby
Vždyt byl sexy i s těma dlouhejma vlasama ! :-) nejde o vlsy ale ten jeho stupidní ale úžasnej křivej úsměv! :D měl by hrát reklamu na zubní pastu !:D taková Vlčí pasta by se ted určitě dobře prodávala !:D -
Haah chtěla bych aby jsem ho někdy vyděla na vlasni oči a obejmula ho to je muj sen hahha a prostě vydět ho furt byt přiněj odjed blyzko něho kde bydlí a furt ho vydět mýt vedle něho okno a dívat se mu do okna
-
Happy birthday *14*
-
on není hezky ale nadherny svalnaty vysoki vlasaty.. krasaveček... *14* *14* *14*
-
happy birthday tailor mam ta moc rada si krasni cmuq pre teba od janki *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
SEXI
Nádhernej...on je tak krásnej že to až bolí...jediný co mi na něm vadí je SELENA GOMEZ je na něj přicuclá jak pijavice kráva jedna pitomá...Jinak mosím říct že Taylorovi rodiče asi museli bejt med a čokoláda aby vzniklo něco tak ůůůžasně sladkýýho jako Taylorééék...miláášek...I LOVE TAYLOR LAUTNER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: SEXI
jo přesně úplně mý slova *1* *14* *14* *14* *14*
-
-
Nevite jak se jmenuje ten film ve kterem (v jeho videich) natocila ta holka ten song (u te telefoni budky ktera vypada ze je z Anglie)??? *14*
-
-
a není to jen její videoklip...?
-
-
Lidi nezjistili jste nejakou novou stranku přes kterou ho muzeme kontaktovat ?
*3* -
Miluju ho je tak krásný škoda že není v česku a že je celkem malý mě to nevadí prostě ho miluju ale je pravda že je gejza?
-
-
Malii ma 174
-
-
Vše nej k narozkám :D