-
jo pavloo on je hezčííí než robert pattinson
-
Taylor je sexy!!
on je boží já ho zbožnuju!!!!
jestli ho taky zbožnujete tolik písněte na můj profil nějaky novinky nebo cokoliv o něm pls!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14*
PS: on je nejvíc sexy kluk kteryho sem zatim viděla *14* *14* *14* -
-
Re: Taylor je sexy!!
Ty jsi moje spřízněná duše... *3* Jeho dokonalost nemá slov *14* *14* -
-
Re: Re: Taylor je sexy!!
Přesně!!! *14* On má v sobě něco... takhle moc mě ještě žádnej herec, zpěvák atd. neokouzlil, je prostě R.A.J.C.O.V.N.Í! *1* *3* *14* -
-
Re: Re: Re: Taylor je sexy!!
Jj...on má v sobě něco zvláštního a rozhodně není tuctový jak tady nedávno někdo psal *8* On je skvělý...já upe žeru ten jeho úsměv, je úplně sladký...a ty jeho oči....ááá *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Taylor je sexy!!
Mně se na jeho obličeji nejvíc líbí rty, krásnej úsměv a úžasně hustý vlasy, tělo netřeba zmiňovat *1* *14* ! A v obličeji to přitom neni takovej ten typickej hezounek jako třeba Zac Efron a jemu podobní šampóni (už je nemůžu ani vidět). Tay určitě není dokonalej, má svoje chyby jako každej a to je mi sympatický *3* . A navíc, skvěle přistupuje k fanouškům! *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Taylor je sexy!!
Máš pravdu...:) Podívej se na odkazy na ten 3. shora a na tom blogu najdi článek Taylor o ČR...tam říká v rozhovoru o naší zemi..no...podívej se sama ;-) -
mne sa na ňom najviac páčia oči ako na všetkých ľudoch ... tie sú na celom tele nemenné ... človek môže ísť na operáciu a zmeniť sa aj na opačné pohlavie môže si prefarbiť vlasy , dať si trvalú nalepiť umelé nechty nakydať 6 kilo make upu ale oči sa nedajú zmeniť na dlhodobo ... aj ked si dáte šošovky , treba ich potom vybrať ...proste ... taylor môže stučnieť schudnúť a hlavne zostarnúť, splešatieť preoperovať sa ... ale oči má také isté po celý život ... ( viď Michaela Jacksona .... zmenil sa kompletne ale s očami nič nezmohol )
-
-
-
Re: Re: Re: Taylor je sexy!!
to teda (zatim) je to upe nejkrásnější klučinQa kterýho jsem viděla možná že už ani hezčího nikdy neuvidim :D chjo štve mě že jsou krásní klucíí většinou v Americe :/ v L.A. apod. chci do Ameriky :D -
-
čteš mi přímo myšlenky *14* holky musím s vámi všemi souhlasit -
Souhlasím *9* Já jsem se rozhodla, že tam pojedu...jednou..:D Někdy....No ale víte co se říká: Když se chce, tak jde všechno nebo co není může být-> Nezoufejme, možná ho někdy uvidíme a nějaká ho možná i dostane *14* Bylo by to super. Nedávno o něm psali, že řekl, že by chodil i s fanynkou, že nikoho nevylučuje *14* Takže naději má každý *14* *3* -
-
Každý má šanci...hlavní je být sám sebou *3* -
tý jo takže myslíš že mám šanci? :D:D ne já ho snad ani nikdy neuvidim :( což ve mega škoda :(
(sylvuš)
-
-
-
-
-
-
Text Vašeho příspěvku *1*
-
Happy Birthday to you, Taylor!!!!!!
I love you and I will always be!!!♥ -
taylor a gay??
to teda doufam ze neni gay a i kdyby myslim ze je super a uz ma dokonalej plan jak ho potkat kdyz se mi to povede dam vam vedet:-P *5* -
-
Re: taylor a gay??
jak to chceš provést? :) každopádně držim palce *1* -
-
Re: Re: taylor a gay??
rekneme ze sem desne ulitla ale kdyz si neco zamanu tak to dotahnu do konce:-P -
-
Re: Re: Re: taylor a gay??
Smííííííích *1* *1* kolik ti je? Pět let? To je směšný *1* si myslíš, že je na tebe zvědavej?? *1* *1* ty jsi fakt jedlá -
chceš jet do usa? .) -
-
Re: Re: Re: Re: taylor a gay??
ja chci o hodne vic nez jen jet do USA
-
-
super tak ja taky drzim palce *1*
-
-
-
Re: taylor a gay??
no jasně *1* *1* už sme všichni jak na trní *15* *1* *1* -
-
Re: Re: taylor a gay??
supeeeeer tak ho odeme pozdravuj a zeptej se ho jestli je nebo neni *15* -
-
az ja se tam dostnu jestli se teda dostanu.... tak jemu bude 23 a to kdyz to pude dobre... to uz se bude drbat neco jinyho..
-
-
-
-
Happy birthday Taylor *1* *1* *1* !!!!!!!
-
všechno nejlepší k narozkam *14*
-
happy brisday taylor lautner *1* *5*
-
Hodně štěstí zdraví
*1* -
No jo je prostě dokonalej hej ty Sofiya.........tvuj neni co si myslíš takovej kluk jako je on už musí mít holku *9* *9* hele věř mi že mě to sere tak jako tebe *13* *13* *13*