-
autogram
Lidi není tady někdo kdo mu psal o autogram a on odpověděl?? Jestli jo, na kterou jste mu to prosím psali adresu?? -
-
Re: autogram
hele že kdyby ti na tu otázku odpověděl že bys si ji přeposlala do zprááv??!! kuju :):-* -
Re: autogram
to já bych jeho autogram taky chtěla tkaže pokud tady někdo takovej je tak se hned ozvěte :D *14* i když teda pokud odpovídá a dává autogram každý kdo mu napíše.. chudák ten musí bejt upsanej :) *1* a jinak nevíte kde bydlí? :D -
-
Re: Re: autogram
hele že kdyby ti na tu otázku odpověděl že bys si ji přeposlala do zprááv??!! kuju :):-* a ještě kde bydlíí :)kuju moc -
Re: Re: autogram
Mohly bysme to udělat nějak hromadně, asi by to bylo lepší *1* ! Nejradši bych ale teď sepsala petici za přijetí Twilight castu do Prahy, na premiéru první nebo druhé části Rozbřesku! Byli v Berlíně, proč tentokrát nepřijet do tak krásnýho města jako je Praha? *3* -
-
Re: Re: Re: autogram
Souhlasím.. Mohli by se u nás ukázat.. O muj bože to by bylo *1* *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: autogram
tyvado tak hnedka bych tam byla *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: autogram
no jasně super nápad a jak řikáš sama bych tam nejradši jela doufám že přemluvim mamku a taťku bože já asi padnu když ho uvidim *15* *15* *15* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
Taylor
četly ste ten komix v nejnovějším bravu ? prostě luxus já z toho prostě nemohla a rozesmála sem se na celou kavárnu... *14* *14* *14* -
-
Re: Taylor
jj to já taky *1*
-
-
Hej vi trapki,,, skldinde te hormoni on sam musi vedet skim chce stravit svuj zivot toje jedno ze mu to slsuelo ze selenou,, ale co stoho selene je husa,, trapna,,, taylor, ma na lepši nes je selan gomezu *6* *6* *6* barcoo napis tam necoo tvoje laska tajlorr *16* *16* *16*
-
Barunka kaluudi mas rehct segra jen jim dej oni newi coje krasne se jim nediv noo
-
ale ty vousy mu moc nesluší :-/
-
Nedavno sme jeli s přitelem domu a bourali jsme on to nepřežil a ja mislela že muj život skonči pak sem viděla 1. díl stmívání a jako kdych se znova zamilovala nvm ale připada mi to neuvěřitelný
-
-
ehm tak to nevim co odpovědět ..asi si nemilovala když ses byla schopná zabouchnout do fiktivní postavy .
-
-
Ale nikdo nemůže dostat taylora jedině kdyby jí bylo kolem 17 a byla tam kde on a já budu mydlet v cizině mám tam tetu.
-
teda nevěřila bych, že mu je teprve 19....v Twilight vypadá daleko starší *2*
-
no to jo *11*
-
Promiň Mrs.Wesley
To mi ujelo. O:-)