Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • on má ten nejkrásnější usměv a vždycky byl velmi krásný a sexy ........
    on byl tak roztomilý když hrál ve filmu dobrodružství žraločka a lávovky a dvanáct do tuctu 2 *14*
  • terry-lautner

Taylor je sladkej

*5* *14* *14* njn ale fakt nechápu co na tom Bobovi(Robertu Pattysonovi)viděj že ho tam daly....já sem si Edwarda teda představovala 1000x hezčícho...Ale Taylor je faktys děěsně sladkej *14* ten se na Jacoba hodí *4* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Taylor je sladkej

...Naprosto s tebou souhlasím....Taylor se na Jacoba hodí na 100%..... *14* *14* *3* ...taky sem si představovala Edwarda...trochu jiného....
  • Proměna Belly v upíra http://www.youtube.com/watch?v=pJ61cg-KCS4&feature=youtu.be
    Sama jsem to tam nahrávala.Doufám ,že mi to nesmažou.Komentujte a hlasujte :D:D
  • sisineszka17

takýýý pěknýýý herec...

taylor je sladkej a strašně pěknej těším se až bude new moon je opravdu super!!!jen tak dáááááál!!!muck!!! *14* *14* *14*
  • angel.and.connor

Žraločáák <3

Ten jeho zpěv http://www.youtube.com/watch?v=plUg n_FC0sk .........žeruuuuu...to je sladouš...nejlepčí jak k tomu ještě tančíí prost šikuula!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Hello :D How are you?
  • bellinka

Ahojky

Ahoooooooooooooooojky moje blizky duse!:):):)....No ty co presly z Edward(Roberta) na Jacobe(Taylora) dobre chapu ja byla co se tyka Stmívání Team Edward ale po precteni NM,Eclipse a BD tak jsme pste Team Jacob nemuzu si pomoc ale on me dostal!..a ne jenom tim jak je sladkej a vsechno mozny! *14* *14* *14* *15* *15* ale on je takovej no jak to rict vic otevrenej a takovej no jako slunce=D.. *15* *15* zahreje *15* a ne ze by byl takovej jenom v knizce jako treba Edward ze je tak laskyplnej a ze se objetuje atd tad tad...Jacob(Taylor) je takovej i ve skutecnosti!:)..de to na nem videt a ze obcas nw koho presne chce je u kluka jako on normalni vsak on je jeste ve vyvinu! *15* *15* Pste jsme Team Jacob!:) *14* *14*
    • mysak.kol

Re: Ahojky

ses nějak rozjela ty Taylore *15* *15* jsi emigrantka *15* *15* *15* *15* Tay je fajn, ale... *15* *15* *15* *15*
      • cathrine14

Re: Re: Ahojky

hej jako yo Tay je v klidu ale radši mám Roba .. takže Team Edward forever *3*
        • tynacool

Re: Re: Re: Ahojky

jo team Edward!!!!!!!!!!!
        • sisineszka17

hihi
          *15* *15* *15*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: Ahojky

Team Jacob *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *4* *4* *4*
            • sisineszka17

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky

jj já se ti ozvu!a zase sem nerozhodná mezi teamy sem naprostý magóóór!!! *15* *15* *15*
            • bellinka

No ja uz to mam v compu,tak jestli chces klidne ti to poslu na email nebo icq.Kdytak tohle je moej icq 452976128
            • sisineszka17

mám taye mocik láda!!! a je to giga simpaťák lovuju ho!!! jo A hejky máš skener??? neceš mi ten komix poslat??? *15* *15* *15* *14* *14* *14*
            • bellinka

Takco tu delas kdyz ses Team Edward?
            • sisineszka17

team edward!!! *14* *14* *14* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *3* *3* *3*
    • sisineszka17

Re: Ahojky

já se taky nemůžu rozhodnout v poslední době jestli jsem team edward nbo team jacob zatím ovšem edward ale kdo ví možná jednoho dne se otočí list!taylor je ale opravdu mocinky slaďoučkej!!! *14* *14* *3*
      • mysak.kol

vytrvej. Jakob je sladkej, ale Edward je Edward *15* *15* *4*
      • bellinka

ja jsme kazdopadne Team Jacob!:) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
        • sisineszka17

m já asi obojí!
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: Ahojky

To ja tayk byla ais tak jeste pred mesicem a neco ale uz jsem si to ujkasnila!:) *15* *15* *15*
            • bellinka

o Edwardovi(Robertovi) a Jacobovi(Taylorovi)!...jak se tam pak perou o Bellu(Kristen)!=D
            • sisineszka17

o čem byl???
            • bellinka

Jo ja ten komix cetla!!! *15* *15* Taky jsme se smala! *15* *15*
            • sisineszka17

nwm eče sem ho asik nečetla *3*
            • terry-lautner

já nvm....v knížce asi obojí ale takle ve filmu spíš team jacob *14*
              P.S-četly ste ten komix v nejnovějším bravu ? *3* *14* *14* prostě luxus *4* *14* *14* *14* já z toho prostě nemohla a rozesmála sem se na celou kavárnu... *14* *14* *14* *1* *1*
            • sisineszka17

jj *3*
  • xxxkatuskaxxx

:)

Ahoj lidičky newííte někdo s kym těd chodí Taylor?? díky :) *4*
    • Re: :)

Já myslím, že s Taylor Swift. Alespoň s ní chodil naposledy.
      • Re: Re: :)

nn chodil se Selenou Gomez někdy nedávno se rozešli tuším před týdnem? nwm Tay nechal Selenu protože ho nějak podvedla nebo co teď mu na FB píše Taylor sorry i <3 u a takovýhle kecy Tay jí na to neodpovídá
      • maki94

Re: Re: :)

S Taylor Swift už určitě ne, ta teďka randí s nějakým jiným týpkem. V podstatě se ani nepotvrdilo, že spolu kdy byli, na všech fotkách vypadaj jako dobří kamarádi a ne jako milenci (i když na Kristen s Robem to taky neni poznat *1* ). Podle mě je momentálně nezadanej a plně se věnuje natáčení filmů *3* .
        • Re: Re: Re: :)

vraj randí s bývalkou Sarou Hicks ale ... to píše Bravo takže to nemusí byť pravda ... a neviem prečo by sa dávali dokopy tesne pred natáčaním jeho filmu ... mierne mimo
          • maki94

Re: Re: Re: Re: :)

Bravo strašně kecá, je na stejný úrovní co InTouch a další příšerný bulvární plátky... *5* Já si radši počkám na nějaký průkazný a momentální fotky přímo na netu, teď je všude jenom spousta fotek z natáčení jeho filmu. *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: :)

presne :DDD tiež bravu neverim je to hovadina ktora vyuziva to ze fanusici su v afekte a tak uveria seckemu ... ale aj tak si to kupim obcas :D proste fotky a tak :DDD ale podla mna klamu ... kedze je trochu mimo davat sa dokopy a potom sa 2 mesiace nevidiet :/
  • A co valčo tak se jim líbí i mně se líbí asi žárlíš!!!!!!!!!!!!!!!??!!!!!!!!!!!!!!!?
  • Jsi sexu ženu ten si prostě boží

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit