-
teylore nigdi neza pomenu jak smese poprvé líbali *4* *4* *4* *4*
-
-
=D ty máš štěstí =DDDDDDDDDDDDD
-
Nauč se nejdřív psát bez chyb a pak něco piš.!!! A vždyť ani nevíš že existuješ.. Pochybuju že by se líbal s nějakou 10letou holkou..
-
-
*neví
-
-
-
hele mě se taky líbí *16* taylor je boží a hlavně ty svali *14* *14* *14*
-
Taylor a Eclipse cast...
Taylor je nominovaný spolu s dalšími herci z Eclipse na podzimní Scream Awards! Sice jen v jedné kategorii, ale pořád je nominovaný na Best Fantasy Actor a to za něco stojí! *1* Eclipse jako film tam má taky svou nominaci! Takže hlasujte, jestli chcete, zde→ http://www.spike.com/event/scream -
-
Re: Taylor a Eclipse cast...
Málem bych zapomněla *1* : Tady je další anketa, ve které je nominovaný Taylor → http://insidemovies.moviefone.com/2 010/08/30/end-of-summer-movies-poll -2010/ Trošku nechápu, že tady Robert (respektive jeho/Edwardovi fanoušci) válcujou Taylora v kategorii Kdo byl v létě nejžhavější muž v hlavní roli?! Tak hlasujte pro Taylora přeci! *14* Stejně tak je tam nominované líbání Belly a Jacoba v kategorii Co byl nejlepší moment, kdy jste lapali po dechu? (Volnej překlad samozřejmě!) *1* VOTE VOTE VOTE!!! -
-
Re: Re: Taylor a Eclipse cast...
Jak tam mam prosim hlasovat?nejak se tem nevyznam.Muzes mi poradit prosim?a az budou vysledky,tak mi das vedet kdo vyhral prosim.dekuju *4* -
-
Re: Re: Re: Taylor a Eclipse cast...
ja se taky v tom insidemovies nevyznam... -
-
Re: Re: Re: Re: Taylor a Eclipse cast...
Juj, ono to nějak blbě přesměrovává, mně se rovnou zobrazí stránka s hlasováním, ale když kliknu na stejnej odkaz tady, zobrazí se nepřehledná hlavní stránka...Nechápu tohleto... No nic, tady je takovej návod k Inside Movies:
1)Zadej si stejnej odkaz, přesměruje tě to na již zmíněnou hlavní stránku.
2) Posuň myší stránku níž.
3) Po levé straně máš takové sloupečky s kategoriemi, první má nadpis Categories, druhý (právě ten pod tím) je nadepsán jako Hot Features (je na úrovni toho černocha pod Natalií Portman *1* ) a má spoustu podkategorií.
4) V tom seznamu podkategorií pod Hot Features si najdeš titulek začínající End of Summer Movies Poll: Vote for... a na to klikneš.
5) Teď už by se ti měla zobrazit hlasovací stránka! (Je tam na hl. obrázku Bella, Leo DiCaprio a Woody z Toy Story*1* ) Hlasuj a je hotovo! *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Taylor a Eclipse cast...
Určitě dám vědět, jak to dopadlo! U obou anket! *3* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Taylor a Eclipse cast...
jj Dekuju.a das mi vedet.jak to dopadlo vid?
-
-
-
-
-
-
OMT
mila tynocool víš co by mě zajimalo? *3* ktera prej 16leta holka se kutaly v dinoparku ve vajicku a jeste z toho ma 4 vanoce *1* *1* *1* asi si chtela znat ten pocit jaky to je se vyklubat vid? *1* *1* *3* *1* *1* *4* AT ZIJE DINOPARK!!! *1* *3* i kdyz ja bych mozna do toho vajicka taky vlezla ale ne tak kre***** jako ty!! *1* *1* *1* -
Congratulations!
Gratuluju Taylorovi k vítezství v People Choice Awards 2010! Zaloužíš si to zlato! *1* *14* *3* -
-
Re: Congratulations!
pridavam se :)
-
-
jak mužu žarlit na hercce když luskne a ma jakou chce Vlčice!! šlapoto *10* *3*
-
like pls http://www.facebook.com/pages/I-Love-One-Direction-Little-Mix-and-Justin-Bieber/156484621182851 *14*
-
Happy B-Day <3 *14*
-
Taylor
on je prostě nej...upa sladký... *1* *14* -
-
Re: Taylor
jj moje láááska *14* *14* *14* já ho úpa žeru *14* *14* (sem trapná co ? *14* )je hroooozně hezůůůůů já ho milujuuuuu *9* *3* *1* *1* *1* *14* -
Re: Taylor
jj sladoučkej to teda je *14* *14* *14* *14*
-
-
Tak po prvé: Taylor je nalepší herec a spevák akého som v živote videla a počula..v Twilight sedí výborne..podľa mňa tam je naviac Rob ale nebudem komentovať