Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jasně že tady všichni píšou jak je úžasný...............
    je to jen banda poblázněných školaček, které nemají vkus a jsou asi slepé
    to že tady píšete jak je úžasný, už jeho hnusný xicht nezachrání *11* *11* *11*
    • Hele ty lejno :)) ty si asi slepa koukla si se nikdy do zdrcadla je to fajn :) kdyby pře tebou neprasklo je to taky fajn :) ne ?
      on ošklivý ani hnusny ani nic takové ho nené je nadherný jo :) muže se líbit komu chce ja ti taky nezakazuju at se ti libí např. bieber :) nic proti nemu nemam jako proti ostatním hercum :) nelíbí se mi oni ale Jacob blacka(Taylor Lautner) on je muž meho srdce a ty si ubaho když toto píšeš zajímalo by me kolik pak ti je ? 8-9 ?? víc ne pac tohle normalní člověk nepíše jestli ti je víc napic mi a ja ti dam číslo do Bohnic ju pp *5* *5* *5*
    • More každý má jiný vkus :DDDDDD* Mě se třeba líbí a na tom nic nezměníš tobě se líbit nemusím každý má prostě jiný vkus :D
    • nech taylora napokoji možná tak ty máš hnusný ksicht neznamená že máš jiný vkus tak že mužeš pomlouvat druhý ... si asi myslíš že si king co ? ale neboj nejsi tože pomlouváš není hrdinství ale zato si ubožák/čka ? nevím kdo jsi a ani mě to nezajímá ale já taylora budu chránit!! takže se drž od něj dál jasné ?
  • vždyt vypadá jako to zvíře *8*
  • anett96

team Jacob Forever

TEAM JACOB! ne Edward ale JACOB kdo souhlásí aŤ dá jedničku a odpoví na můj příspěvek třeba presne nebo tak :D
    • angel.and.connor

Re: team Jacob Forever

Edward je fuuuuujjj..... *16* *16* team Jacob forever..presneeee!! *3* *3* *1* *1* *14* *14* *14*
      • Re: Re: team Jacob Forever

Oba dva jsou skvěli ale Jacob trochu víc :* *14*
        • smelu

Re: Re: Re: team Jacob Forever

Jacob o hodně víc!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • assilemka

Re: Re: team Jacob Forever

moje řeč
        • Re: Re: Re: team Jacob Forever

Team Jacob!!!!!! *14*
    • anett96

Re: team Jacob Forever

přesně *14*
  • Valča má pravdu musíme se furt hádat
    nemusíme takže toho necháme.
    • Teda Mrs.Wesley fakt tě obdivuju nevím jaká doopravdy jsi a jestli tu píšeš upřímě ale díky tobě je Paul v TOP desítce!!!dokážeš být opravdu veliká bojovnice za Paula!!!*8**4*
    • Mrs.Wesley
      Vlčice víš jak si mi psala že ti vadí že to píšu všude??
      Víš co jsem dokázala???díky mě je Paul v první Top desítce!!!*8**8**8**8**8**8**8*
    • Mrs.Wesley
      Vlčice jedinej kdo se tu hádá jsi ty a ahoj lidi jinak nikdo..*10*
    • Mrs.Wesley
      Ale já se s tebou nehádala*9*jen když si napsala jaké máš kamarádky tak já jsem je sem nejprve taky napsala..no..*9**10*
  • yuki7

......

on je tak sladounkej.......fakt je moc moc hezkej a ta role ve Stmíván mu sedne........a ještě jak tam je vymakanej......už omdlívám *1*
  • je tejlor gej protože sem kluk a strašne ho miluju ja mu psal anglicki *14* *14* *14* *14*
    • A kde na jaký stránce si mu psal??? Chci mu napísať taký!!!
  • Taylor je tak hezkej a moc sexy chlap miluju ho
  • je hzonký škoda ze je gey! nebo není? *10* *1*
    • kde si prosimtě přišla k tomu, že je gay???!!!!! *16*
    • není gey to ti jsi tepla/plý *4*
    • to teda není gay má vztah s Marií Avgeropoulos a kdybys sis myslel že jsem si to vymyslela tak se podívej na tuto stránku podívej se vedle fotek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* *6* *6* *3* *3*
    • Mrs.Wesley
      ?????!!!!!NENÍ!!!
    • ZenBella
      on je gay? *16*
      • Mrs.Wesley
        A ty si teplá??*10*
  • U filmových fanoušků u nás celkem oblíbený, u filmových fanoušků v Polsku zbožňovaný
    http://tinyurl.com/bosmyne
  • krátký vlasy

V dlouhých vlasech se mi vůbec nelíbil. Ale když jsem ho viděla v krátkých vlasech, jsem ho ani nemohla poznat. Fakt je roztomilej. *4* *3*
    • Re: krátký vlasy

no spis ja ho nepoznala s dlouhyma vlasama prtz ho znam jen s kratkyma=P=D *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit