Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mmee

on je fakt strašně hezkej a ja nevim pripadá mi jako jeden z fakt dobrejch herců protože většinou(teda alespon mě) se líbí postavy v seriálech ale mě se líbí i on jako herec.. a fakt strašně hezkej.. a to zatmění bylo uplně užasny prostě fakt super aly bylo mi ho hodně líto při tom jak mu ten novorozenej lámal ty kosti a taky jak uslyšel že si bella vezme edwarda... to bylo hodně smutný ale ten film byl super a strašně se tešim na rozbřesk... ale on bude na 2 ásti... 1 část bude bella člověk a ve druhý upír.. jako četla jsem všechny ty knížky a chci vidět jak se jim podaří ten rozbřesk :D *14*
  • no sice mám ráda roba ale jackob je taky dobrý jenom to trochu předstírám před sestřenkou že ho mám taky ráda nevím jak jim to říct ale jinak mám radši roba *3*
    • Klári tak to normálně řekni a nepiš to tady někde
  • Text Vašeho příspěvku *14* *14* *14* *14* *14*
  • Taylor Lautner je neuveřitelnej je moc hezky ma velky svaly proste super je nejlepši herec na světe =)))))))))))))))))))
  • lucilautner

NEJ FANYNKY JSOU ZDE

ale ja jsem fakt faninka taylora co ho obdivuje za jeho sexy postavu.no ale taky mi prijde hodne hodnej a milej no proste VY TAYLOROVI FANINKY ME CHAPETE :0)NECAPU CO NA TOM ROBERTOVI PATTINSONVI VSICHNI MATE *7* TAYLOR FOREVER-NO ALE KDYBY SLO O KNIZKU SI VYBERU TAKY JACOBA TO ON JI POMOHL A ONA HO PAK ODKOPLA.S EDOU NENI TAKOVA SRANDA.PRECTETE SI"BYT JACOBEM BLACKEM"A BUDETE S JACOBEM *3* *1* *14*
    • kikines

Re: NEJ FANYNKY JSOU ZDE

Já zase nevím co máš na Taylorovi .Je pěknej, ale v Novém měsíci, Zatmění a Rozbřesku se chová jako malej spratek jenom za nima pořád dolezá .Jakoby nestačilo, že málem zabil Bellu (Kristen )
      • tynacool

Re: Re: NEJ FANYNKY JSOU ZDE

kikines:naprosto souhlasim chova se tam hrozne proto se mi znechutil
      • Re: Re: NEJ FANYNKY JSOU ZDE

No jo každej si prostě zamiluje jinou postavu. Já má Jacoba radši třeba proto, že mi přijde jako mnohem realističtější postava než Edward. Na něm mi vadí jediná věc - ta jeho perfektnost, která je tolikrát v tý knize omýlaná, že už mi to fakt lezlo krkem. Dokonalý postavy nemusím.
    • deary

Re: NEJ FANYNKY JSOU ZDE

Jo tak stim co jsi ted napsala souhlasim, ale to co jsi napsala on je jenom můj ! :D komický a jinak sem ted koukala na jeho a seleny fotky a sluší jim to spolu ! :D teda až na to že selena opčas vypadá jako 12letá holčička no. A jsi asi 3 o kom vim že řiká že v kniza má rači Jackobovu postavu ! :-)
  • Ahoj som skoro s kamoška my do tebe chceme aby si prišiel na Slovensko.Si taký Pekný ž to nevieme odolať a strešne ťa milujem.Neviem čo by som dala zo to aby som sa mohla ctebov vidiet *3* *3* *9*
  • on je boží *14* *14*
  • ane.tt

...

nejsem žádná bláznivá fanynka *1* jen se mi Taylor líbí,protože je fakt krásnej a úžasně hraje...když jsem viděla Roberta alias Edwarda,líbil se mi on,protože Taylor alias Jacob,se mi nejdřív nelíbil,kvůli těm dlouhejm vlasům...ted jsem však názor změnila,protože Taylorovi slušej ty krátký vlasy... *1*
  • kaculencicka

KRÁSNÉ VÁNOCE....

.....I TOBĚ,TAYLORE!!!!!BEZ TEBE BY STMÍVÁNÍ NEBYLO STMÍVÁNÍ..... *4* *4* *4*
  • no a tak jaky ma fb
    ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit