Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ane.tt

...

je fakt skvělej,ale mě by spíš zajímalo,jestli to ted táhne se Selenou Gomez...nevíte to někdo?
  • Gay

Ahoj holky myslíte si že je Taylor Gay?? jak psali ??? Určo nnei žene? *7*
    • yuki7

Re: Gay

asi těžko když chodí s Taylor Swift.........
      • Re: Re: Gay

hm..tak s ní nechodí jako gay taky není ae s taylor nechdí vím to na 100%ptž v časáku psali že držej palce at jim to vijde a já mu psala dopis o autogram a zrovna jsem se ho na tohle ptala řekl že zatim ne
    • milasekmonicka

Re: Gay

To víš že ne... bulvár na něj nemá co vyhrabat tak si vymejšlej všechn možný.. :/
  • :-D

Team Jacob!!!*14*
  • Valčo odepíšeš mi nekdy. O:-)
  • de**l hnusnej *16* *16* *16* *16*
    jo a nechte silwieeeeeeeee na pokoji, aspoň se nebojí vyjádřit svůj názor a nenechá se ovlivnit davem
    silwieeeeeeeee, ve všem s tebou naprosto souhlasím
    I Hate Taylor *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • bella.swanova.twilight

Je good

Je good a ve Stívání mu to sluší ale já mám radši Edwarda. *4*
  • Team Jacob

Holky pomůžete mě ... nevím kde sehnat ty věco..Team Jacob na netu sem našla ttričko krásný s nápisem "Team Jacob" ale je až z ameriky?!!!nevíte ??prosím napište
    • Re: Team Jacob

udělej to jednoduše(asi to také udělám...kup si triko v té barvě, najdi co nejpodobnější písmo tomu,co je na triku(nebo jakékoliv hezké pokud chceš,najdeš je na dafont.com)udělej si nápis TEAM JACOB a dej to do fotolabu nebo tam, kde dělají potisky na trička a hrnečky a voalááá..triko stoprocentně levnější než to z ameriky:)
  • je škaredý nevím možná sou je buchty sladké ale jinak je ..bleeeeeeeeeeee *11* *11* *11* *11* *11* *11*
    • Ty si ble ty slepičí mozku -_- *11* *11* *11* ... on je dokonyly a rob je ble :) *12* *12*
  • domacek

DoMíK

TwE TayLor Naprosto Kráasnej (NjedřÍv sEM VE STMÍVÁNÍ NIŽCE i fILmU mĚLA rADŠI EdWaRDa Ae co Sem doČeTLa NOvý Měsíc se toTalně bLazínek do Jacoba )MILUJU Ho Tatol!!<3 *14* *14* *15* *1*
    • deary

Re: DoMíK

Ono hodně lidí má radči Edvarda, protože hraje tu hezčí roli, ale mě už v knížce přišla Taylorovo postava lepší je víc akční! :D Jo a máš pravdu, na to jak vypadají jeho rodiče tak se mazánek fakt povedl !:D *1* *8*
      • nik011

Re: Re: DoMíK

jo ja treba miluju Roba tak co mas
  • eclipse

Nechápte ma ako Edwarďáka ale strašne sa mi páčila časť ...kde ho dochrámali ...hral to dokonale, som slzila tak ako ešte nikdy - neuveriteľný herecký výkon .Tú scénu aj milujem aj nemám rada ale má úžasné spracovanie ... také zimomriavky aké mi porebehli pri tom praskaní kostí a pritom ako hral tú bolesť a potom ziapal som ešte nemala ...by som mu za to vlepila hneď zo troch Oscarov . Inak to bolo strašne kruté ( ale to je tým spracovaním ) . Potom mi v Ecl. chýbala tá časť , kde sa omylom ďafol nožíkom ....by som chcela vidieť odpadávajúcu Bellu a to ako sa to rýchlo hojí ...no čo už . Inak neviete či bol pri tej scéne dochrámanej skutočne ..nahý ?
    • Re: eclipse

Já tu scénu taky miluju a taky ji zároveň něnávidím. Byl tam sladký a zároveň mi ho bylo líto. Skoro jsem brečela :(
      • Re: Re: eclipse

presne ...ale radšej som neplakala lebo ked placem tak viem len rumazgat tak som necela rusit kino a zarumázgať si s ním duet
        • Re: Re: Re: eclipse

Ale to je hrozné. Když ho máš ráda jako člověka a pak vidíš jak mu na plátně ubližujou, tak mi hned nedojde že je to jen film ale mám pocit, že mu ubližujou doopravdy a je mi ho mooooc líto :( Ještě že to jsou jen filmy!!!On je fakt skvělý. Jako já jsem na něm ještě nenašla ani 1 jedinou chybu :D *14* *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit