Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hele holky sklidnete se on uz je zabranej a je muj a jo mate pravdu je proste nej *1* *1* *1* *1* *1*
    • není nej a je podle mě dost ubohej
      • a ty si jako co miss dokonala ??? :DD omg holčičko prber se ze svích snu a vztup do reality blbk**
  • anett96

:-*

příští tejden jedu na zatmění uplně moc se teším, jeho milujůůůůů je nadhernej sem zvědavá na tenhle díl stmívaní, jak to dopadne a tak
  • co snim mate je to normalni kluk co ja teda vim *16*
    • Víš co si myslím o holkach jako ty ??? Že sou namysleny Bieberky :))
      když tě on sexy typek nezajíma tak tvuj problem ne muj di se vycpat hnusná verbeži !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Di do kund* :)
  • ježííííš ja ho prostě ŽERU................................................................................................................ *14* *14* *14*
  • jo a ty sliwieeeeeeeee kyž se ti nelibi tak sem nic nepis
    !! *16*
    • *16* co je ti po tom *16*
      • Twilight_M
        Zavři hubu ty pindo retardovaná!! :D To Tay je mnohem lepší než ty.. A nemá ve jméně W -> Nehraje si na nějakou princeznu :P L.O.L :P
        • neštvi krávo a nech mě na pokoji
          když mě přestanete srát, slibuju že už sem nic nenapíšu
          SORRY
          • O bože silwi něco :DDD si trapna jak tva prde* hove* *12* *12* *12*
            hnusna píč* *16* *16* *16* *16*
  • lucilautner

NEJ NEJ A NEJ

TAYLOR JE FAKT VAZNE UZASNEJ SLADOUS,A JE NEJ NEJ NA SVETE *3* *4* *14* *5* *1* *15*
  • anett96

sice

sice sem zatmění jeste nevidela ale myslim ze se neco strašnýho stane TAyovi, ptze je jasny ze bella se rozhodne pro edwarda a Tay ze by byl smutnej to je kravina,, no sem na to zvědavá ale Tay je nejkrásnejsi, nekdo tu psal ze mu zlamaji kosti je to pravda?
    • your-darling

Re: sice

jo no,ale horší je jak ho ve filmu skoro rozmáčknul ten jeden novorozený...Bylo mi ho celkem líto a to ho nějak extra nemusím... *9*
    • 8.ball.8

Re: sice

Ano to je pravda *5*
  • domacek

DoMíK

Je NjekransNejSi NasVete Ako PlOste Nejky claPec Vazne Ho Zeru!!!!Njevice MiLuJU<3 *14* *14* *1*
  • domacek

DoMíK

Je PlOste k PoMiLOváNi!!
    *1*
  • wajushka

Achojik

vooon je upleee super chudacek ve st,ivani si zazil ach jo no je krasnej :-***** *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit