-
jaky ma taylor twitter
-
-
nemá twitter. jen FB pro fanoušky...
-
-
ahojky :) pro všechny fanošky Taylora jsem založila nový blog :)jelikož jsem nenašla žádný s novinkama, všechny blogy o něm skončily minulý rok. jestli máte chuť a hlavně jste zvědaví co Tay dělal včera a předevčírem nebo tak, tak se mrktene na www.taylorlautner-news.blog.cz :)a jestli se vám blog bude líbit, budu ráda za každý kladný komentář :) doufám že se tam budete častěji vracet :) *4*
-
-
Poradíš mi pls *15* Jak se mám přihlásit na tvůj web pro fanoušky? *3*
Moc se milíbí *14* -
Ahoj, tvůj blog je Nej!
-
-
Děkuji :)
-
-
-
fotka
ahoj, chtěla bych se zeptat kdo dal do Taylorových fotek tu holku. Myslím si že s ním nic společného nemá a nechápu to. *8* *1* -
-
Re: fotka
to tam nějaká holka prostě dala svoji fotku, oni to admini za čas smažou.... -
-
Re: Re: fotka
Já doufám, že to smažou!!! Zajímavý ale je, že tu fotku původně schválili, když se teda objevila v galerii! Ale ještě zajímavější je, že když já nahrávám Taylorovy fotky sem do galerie, tak mi jich admini bezdůvodně půlku zamítnou, to mě fascinuje ještě víc! *8* *16* *8* *10* *7*
-
-
-
kniha
prosíííím rychle hlasujte pro stmívání nebo rozbřesk v knize mého srdce MUSÍME POSTOUPIT !!!!!!!!!!!!!!!! KDYŽ UŽ JSME SE DO STALI DO PRVNÍ STOVKY TAK MUSÍME I DO DVANÁCKY ZATÍM NÁM TO DOCELA NANDÁVAJ TAK PŘILOŽTE RUKU K dílu a hlasujte !!!!!!!!!! na www.knihasrdce.cz a nezapomente i svuj hlas potvrdit na emailu !!!!!!!!!!!!!! *9* *9* *9* -
Grr!
Víte kdo mě deptá oupa nejvíc??? Taký ty rádobyfanynkyx twilight co si o sobě myslí bůhví co, že nikdo nezná twilight ságu jako ony... A přitom knihu neměly v ruce, jenom viděly film... Mam ráda Tayejako herce, tu jeho povahu atd... Ae radši mám Jacoba... Mě osobně připadaj ty filmy jaxi o ničem, knížky jsou nesrovnatelně lepčí... -
-
Re: Grr!
taky jsem všechny četla:)fakt supr..a tay upo božskej -
Souhlasím! Knihy jsou lepší o tom žádná.. *4* -
-
Re: Re: Grr!
JJ knihy jsou o 100% lepsi...protze do nich davaj ty pocity a vy vite ze tam jsou takze to prozivate taky proste se do toho vzijet a smaozrejme ve filmu nejni vsechno no :):)
-
-
Souhlasím.. knihy jsou podlě me i vetsinou vždy lepší. Je tam víc věcí než do filmu.. protože tam se to nevejde. -
Taky bych to nějak tak viděla...ale JE jasný že knížka je pleší protože do toho filmu tam nedali poměrně dost z té knížky!!Což mě mrzí ale co s tím naděláme!!TAky nechámu NEkterý holky co viděli jen film a nečetli knížku tak dělaj machry že ten film je BEst!!ale kdyby četli knížku tak by jim vadilo že toho tam v tom filmu spousta neni...ale já jsem ráda že to natočili a líbí se mi to i tak!!! *7* *14* *14* *14*
-
-
Jžs co sem viděla tak tady furt píšete o Bobíkovy..Tak za prvé tohle neni jeho diskuze a za druhé je šerednej jak moc nevim který chuděry mužou mít takovejhle vkus.Asi nějaký třináctky s rovnátkama a akné.Tak to vám dám dobrou radu vykopejte si kostlivce a budete to mít na stejno,,protože i ty tkz.buchty na břiše co měl v new moon měl namalované.Jinak má figuru jak můj mladší 9letý bratr.
-
-
A ty si jako kdo ?? :DDD píč* z Haliwoodo ?? :DD ne nejsi takk zavři tu svojí nevymachanou hubu a nenavažej se laskave do nej !!! Jestly tvuj bratr ma buchty jako tay tak v tom případě ja jsem Japonsky bůch srandy :DDD !!!! Pač jako on nikdo nema je dokonaly !! A ty ?? Jen holka co nikdo nezna :)) tak přiste nez neco placneš si to rači rozmysli ju :)) Ahoj s pozdravem Míša !!! *3* *3* *3*
-
A jestli ste to nepochopily tak ...BOBÍK-BOB-ROBERT=EDWARD..chytráci.
-
Ty buchty měl namalovany Edward mimochodem ty krávo .. A ty buchty mu jako malujou v kazdej filmech nebo co ? A navic je ukazal v zivym vysilani.. Nepiš sem takovy sračk* když o tom vis uplny hov** !! *3* *15*
-
-
Anonymka-:-DDDD nedodělaný pako se ozvalo :-DDDD
Tak zaprvé sem myslela že EDWARD!!! měl ty buchty namalované blbečku:-DDD.
Za druhé si táhni na Bobíkovy stránky když ho tak miluješ..přitom o tebe by si ani kolo neopřel...
A za třetí- neodepisuj když ani neumíš číst. -
-
To s timy namalovanymi buchtami bylo na Taylora nebo na Roba !!! -_- !!
Kráv* jestly na taylora tak si kun* a jestly na Roba tak ok
-
-
Já beru že každýmu se líbí něco jinýho....ale vy ste tak "chytrý" že to radši píšete sem... místo na stránky RP..a 13 už mi dávno není, rovnátka se nikdy nenosila(jen pro tvoje info).
-
-
a naka chytra samotny ti je 13 a máš rovnatka a akne :D Každymu se nekdo libi a nekdo nelibi takovej je už život kdyby se každy libil stejne chlap tak by sme brzo vymřeli a všechni žensky by se pozabijely :D
-
-
Je lepší
Podle mě je Tay hezčí než Rob a to o dost a je fakt talentovanej... -
-
Re: Je lepší
Me se libi oba dve uplne mega!:)..
Takze ja jsem Team Jaro!:)..Protoze fakt byhc se neumela rozhodnout!..
Ale ve Twilight knihach jako nwm Edward Bellu miluje a nedava to tak najevo a Jacob ji tam taky strasne miluje jenomze dava to najevo a to potm vzdycky rozhodi Edwarda Takze pak je ten spatnej Jacob nwm no!..Je to tezky se rozhodnout!:(..
-
-
film
2005: Škola Superhrdinů :D *3* -
Team
no já jsem spíš TEAM EDWARD... neni to tim že by Tay nebyl rozkošný a nevim co ještě.. on je dokonalej.. ale přece jenom pokud jste četli TWILIHT SAGU tak Edward Bellu uplně mooooc miluje.. Jacob jí má taky hodně rád ale ne tak aby se do ní tak zamiloval.. a navíc stejne se Otiskne do Renesmee... tak spíš TEAM EDWARD.. *14* *14* -
Už máme přes 3000 členů!
YAHOO, Taylor má tady na Osobnostech už 3001 fanoušků!!! *14* Dokázali jsme to, přehoupli jsme se přes dvoutisícovku a dosáhli 3000 členů! *4* btw: 4000 by byly ještě hezčí! *3* -
-
Re: Už máme přes 3000 členů!
Hurá, tak jedem! *14* -
-
Re: Re: Už máme přes 3000 členů!
Do toho to dáme...řekneme každýmu koho známe at je fanouškem taylurka a bude pribejvat pekne rychle!! *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Už máme přes 3000 členů!
stačí když si udělame vic profilu a za vsechny ho pridáme :D
-
-
-