Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taylor Lautner

Taylor Lautner je fakt nejhezčí ze všech herců na světě! *14* *14*
  • lucilautner

JJ

ACHJO uz se sice tesim na new moon ale zase ho uvidim jen ne na platna *9* ja ho chci mit vedle sebe a libat ho,a ne si to jen predstavovat.........CHCI HO CELYHO *14*
  • muck

Vyděli jste Eclipse???Po novém měsíci jsem si myslela ,že už ani lépe vypadat nemůže-OMYL....On je prostě hrozně hezkej...Nejhezčí co jsem kdy vyděla!!!v Rozbřesku bude asi vypadat už totálně božsky :.) *14*
    • Re: muck

souhlas ale hrozně je maý slovo na něj slovo neexistuje :D *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: muck

taky souhlas *4* ..kéž byh ho někdy vyděla na vlastní oči *14*
        • Re: Re: Re: muck

Naprosto s váma oběma souhlasím. :) Jeho božká krása se nedá popsat slovy. Kéžby sme ho tak někdy mohly vidět na vlastní oči. :) Dokážete si představit, kdyby ste s ním chodily? No já bych se asi zbláznila radostí! :) *14* *14* *14* *14* Ale já říkám, že co není může být :) *3*
          • Re: Re: Re: Re: muck

týý jo já bych nevěděla co dělat :D...je upe k sežrání :D a nechápu ty co řikaj opak je vidět že nemaj vkus :D
          • tynacool

Re: Re: Re: Re: muck

Ja bych jenom chtela videt tu je BOŽSKOU KRÁSU *1* *1* fakt vtipný co je na nem hezkýho vybělený zubi??? *1*
            • blond.girl.third

Re: Re: Re: Re: Re: muck

nemas nahodou ty vybělenj mozek ? ....
              v
              zdyt je nadhernej, nejkrasnejsi herec, moderátor, showman, komik, karatista a kdo vi co jeste ..... ty jeho oci, usmev, rty, vlasy telo ......jmenuj jedinou vec na nej a bude se mi libit *1*
          • Re: Re: Re: Re: muck

Si asi pícháš ne? Buď je Ti 14 nebo na něčem ujíždíš. Prý chodit s ním.... A co není může být :-D :-D :-D Pobavila jsi
  • Vlčice je ti 8 8 a 14 no friends..
  • Krucinál na věku nezáleží hlavně záleží na povaze tak co na tom máte raci se do toho nepeťte
  • narzis

Taylor

Kdyz proste vidis new moon naprosto jsi Team Jacob!*slintám*
    • Re: Taylor

jéžiš vy jste dyliny
    • zuza-nyje

Re: Taylor

Přesně tak !! TEAM JACOB !!! já teda byla team Jacob i před new moonem ale spousta kámošek po new moonu přešlo na do teamu jacob !! Kromě jedný co přešla do teamu edward což nechápu !! Roberta mám v celku ráda to je takovej pohodovej chlapík ale Edwarda nenávidím !! Hajz jeden !! Jacob je prostě nej !! A totálně mě deptaj lidi v kině co ve scénách s Jacobem furt jen říkaj "Fůůůj" a podobně !! Jo já jim to opláela že jsem pěkně poímlouvala Edwarda kdykoli se objevil !!! Ale i tak mě ty lidi deptaj !! TEAM JACOB 4EVER !!!
  • =)

do 3000 fanoušků zbývá 5!
    • maki94

Re: =)

Už jenom 3!!! Šup šup, Taylor by si fandů na Osobnostech zasloužil ještě tak třikrát víc! *3*
      • Re: Re: =)

Tjn *14*
  • no ili *1*
  • Taylor

On je uplne dokonalej!! toho nejvíc miluju...je krásnej,sexy a ÚŽASNEJ!!! k němu není co dodat! *14* *14* *14*
  • Vlčice někdo zamě píše na muj nik je to nefer a odpouštím ti fakticki se zamě někdo vydava za moje meno
    *10* ti vogo je to hnus tady
    • No já se za tebe vydávám..sorry je mi to moc líto..*9**9*jenom jsem si dělala srandu..promiň vlčice pro min valčo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit