Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tynnussska

ouu

Uplná krása nejvíc krásnej herec upé nejvíc žerůů..borec *14* *14* In love *14*
  • mysak.kol

drby?

kdo mi poví víc? hele prý to taylor dal dohromady s Kristen. že ne?! *9*
    • destiny-hope.cyrus

Re: drby?

nedali se dohromady ae zajiskřilo to mezi nim a selenou gomez... *3*
  • taylor

ja už nevím ani co oněmmam psat nemam na něj už ani slova nikdo dokonalejší bejt prostě nemuže
  • Za kámošky mám Natálku Lindu a Elišku
    :-(
    • Mrs.Wesley
      Hele lepší mít tři pravé kámošky než 14 falešných..*1**2*
    • Mrs.Wesley
      *6*
    • Mrs.Wesley
      Jé*3*hezký jména!
  • Máte rádi Twilight ságu? Líbily se Vám knihy a chtěli byste si přečíst další příběhy s Twilight tématikou? Pak je tu něco pro Vás!
    Stránka www.stmivani.eu je plná fanfiction povídek od amatérských pisatelek právě na toto téma. Přečtěte si plno nádherných příběhů, které Vás jistě chytí za srdce. Dokonce můžete sami přispět vlastní tvorbou!

www.stmivani.eu
  • taylor je docela peknej ale nemusi byt gay
    • Jsem teda ráda že je to děvkař*4*
    • Ne gay teda na 100% není!!*1*
  • Určo ne

Taylor a Kristen to není moc libozvučný
  • taky bych mu ráda napsala... ale neee ulítle zamilanové řeči... hezký kluk to je... proto se nedivím že nikdo nezná jeho adresu či skype.. :-D by byl zamořen dopisama od fanynek
    • A vy na něj máte kontakt??
      • jen to co jsem už sem dávala. Ale je to je fan.
    • konečně rozumná řeč, on podle mě ani nemůže stíhat na vše odepisovat, tak bych se nedivila kdyby to za něj někdo dělal. Taky bych mu ráda napsala, je fakt super herec. rozhoduju se jestli má cenu mu napsat..
  • lucilautner

jsem chodi faninky

tak jo kdyz se vam ten krasavec neliby tak jsem nelezte a nepomlouvejte *10* jinak taylor je ten nej na svete *14*
  • luida

oooooooooo

Teď jsem si vytiskla Taylor do půl těla nahýho(samozřejmě horní část), když to viděla kámoška chtěla hned taky a ještě řekla že i ta druhá část by nevadila dole! *15* *15* No dala jsem si ho jako záložku do Rozbřesku(už čtu po třetí), a vždycky když to otevřu, tak jenom:ooooooooh *1* *1* *1* Když jsme se dívali na New Moon ve škole na noťasu, tak nejlepší bylo: Jacob si sundal tričko a všechny holky(je jich 32 jenom v mojí třídě) udělali Vrrrrrr nebo Úúúúú *15* Prostě magoři *1* Ae Jacob je fakt kus!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit