Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • h.f.2babetca

booozinkuuuu

vcera mi zacalo srdce tak busit ,ze som sa bala ze sa presily ,strácala som dych a život vo mne skoro zastal - dvôvod -TAYLOR ! To sa tazko opisuje aky je zlaty a predca obycajne neobycajny -VDAKA BOHU ZA FILMY !!!!

P.S. -moja kamoska si podla tych jeho svalov myslela ze ma tridsať a ked som jej povedala ze ma 17 tak sa pol dna vykoktavala ze justin Bieber ma 15 ale vyzera na 10-proste kto nevie neveri *14*
  • denisa

taylorova nejoblíbenějšíí zpěvačka je britney speas poslouchá jí pořád a nemůže přestat a hraje i v jednoum vidieoklipu bežte na youtube a tam najdete britney spears a je to písnička Oops;... i did it again
    • Není to sice on, ale já tu písničku sháněla děsně dlouho....díkkk :D
    • mousicka

Re: denisa

Nechci kazit radost, ale tento klip je strašně starý tady je ještě mladičká a je to určitě 10let zpátky a to by bylo Taylorovi tak 8...a vůbec to není on v obličeji ho poznám přeci.... je mu akorát podobnej...no jestli to není víc jak 10let *1* *1* *1*
      • Re: Re: denisa

přesně není to on, tenhle má ve tvářích ďolíčky a teď mu bude kolem 30.
  • hej vy trapki je to jenom herec tak se do něho nestarejte skym je a skim nění ste trapne myslite že vam nato bude odepisovat je to jen herec se stmivani a td... mooc to přehaníte... *3*
  • ajulina

(x

ahoj videli ste dneska na nove Dobrodružství Žraločáka a Lávovky
    on tam hral!!!
    • Re: (x

Ano, koukala jsem se na to!Je tam opravdu moc hezkej!Proc se ptas?Uvítám kdyz mi odepises na e-mail!Děkuji!
      Erika *3* !
    • k-a-ro-l-ink-a

Re: (x

jj i jako mladší byl k sežrání *14*
    • bella-alice

Re: (x

jj to bylo teda husty.Vypadal tam dobře *14*
      • negri.baju

Re: Re: (x

Oni to včera dávali?!? už jsme to sice viděla, ale stejně bych se Taylerovi chtěla zasmát aspon jěště jednou *1* ...dream, dream dream...tak to byl nálož song xD
  • tay

jo máš pravdu není to tay já jsem to zkoukla v rychlosti takže jsem to moc nesledovala
  • Já bydlim ve Starovickach
  • neviete či má Taylor frajerku? a čo ešte chodí s tou Maria
  • Ahoj

Ahoj vsichni.kdyz se podivam na zebricek celebrit na hlavni strance,tak vidim ze Taylor je na 9 miste.Ale kdyz dam cely zebricek,tak se mi ukaze ze je porat na 11 miste.Nevite nekdo cim to je? *7*
    • Re: Ahoj

Je to tím, že celý žebříček zahrnuje i ženy, ale když jsou jen herci, tak se myslí muži! *1*
      • Re: Re: Ahoj

Jo sorry ty jsi to myslela jinak...:D
  • ashley0077

Pozor!!

Holky pozor mi sme to dokazaly Taylor je na 9.miste muzeme se pochvalit ale ne ze sem prestanete chodit jinak zase upadne!! Dekujem vsem co se zucasnili a posoupli Taye na vrchol!! *14*
  • !

Už je 3.!!!!! *4*
    • Re: !

Me se ukazuje ze je 9 a kdyz dam dalsi zebricek,tak je 11.tak ja nevim *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit