-
booozinkuuuu
vcera mi zacalo srdce tak busit ,ze som sa bala ze sa presily ,strácala som dych a život vo mne skoro zastal - dvôvod -TAYLOR ! To sa tazko opisuje aky je zlaty a predca obycajne neobycajny -VDAKA BOHU ZA FILMY !!!!
P.S. -moja kamoska si podla tych jeho svalov myslela ze ma tridsať a ked som jej povedala ze ma 17 tak sa pol dna vykoktavala ze justin Bieber ma 15 ale vyzera na 10-proste kto nevie neveri *14* -
denisa
taylorova nejoblíbenějšíí zpěvačka je britney speas poslouchá jí pořád a nemůže přestat a hraje i v jednoum vidieoklipu bežte na youtube a tam najdete britney spears a je to písnička Oops;... i did it again -
-
Není to sice on, ale já tu písničku sháněla děsně dlouho....díkkk :D
-
Re: denisa
Nechci kazit radost, ale tento klip je strašně starý tady je ještě mladičká a je to určitě 10let zpátky a to by bylo Taylorovi tak 8...a vůbec to není on v obličeji ho poznám přeci.... je mu akorát podobnej...no jestli to není víc jak 10let *1* *1* *1* -
-
Re: Re: denisa
přesně není to on, tenhle má ve tvářích ďolíčky a teď mu bude kolem 30.
-
-
-
hej vy trapki je to jenom herec tak se do něho nestarejte skym je a skim nění ste trapne myslite že vam nato bude odepisovat je to jen herec se stmivani a td... mooc to přehaníte... *3*
-
(x
ahoj videli ste dneska na nove Dobrodružství Žraločáka a Lávovky
on tam hral!!! -
-
Re: (x
Ano, koukala jsem se na to!Je tam opravdu moc hezkej!Proc se ptas?Uvítám kdyz mi odepises na e-mail!Děkuji!
Erika *3* ! -
jj i jako mladší byl k sežrání *14* -
jj to bylo teda husty.Vypadal tam dobře *14* -
-
Re: Re: (x
Oni to včera dávali?!? už jsme to sice viděla, ale stejně bych se Taylerovi chtěla zasmát aspon jěště jednou *1* ...dream, dream dream...tak to byl nálož song xD
-
-
-
tay
jo máš pravdu není to tay já jsem to zkoukla v rychlosti takže jsem to moc nesledovala -
Já bydlim ve Starovickach
-
neviete či má Taylor frajerku? a čo ešte chodí s tou Maria
-
Ahoj
Ahoj vsichni.kdyz se podivam na zebricek celebrit na hlavni strance,tak vidim ze Taylor je na 9 miste.Ale kdyz dam cely zebricek,tak se mi ukaze ze je porat na 11 miste.Nevite nekdo cim to je? *7* -
-
Re: Ahoj
Je to tím, že celý žebříček zahrnuje i ženy, ale když jsou jen herci, tak se myslí muži! *1* -
-
Re: Re: Ahoj
Jo sorry ty jsi to myslela jinak...:D
-
-
-
Pozor!!
Holky pozor mi sme to dokazaly Taylor je na 9.miste muzeme se pochvalit ale ne ze sem prestanete chodit jinak zase upadne!! Dekujem vsem co se zucasnili a posoupli Taye na vrchol!! *14* -
!
Už je 3.!!!!! *4* -
-
Re: !
Me se ukazuje ze je 9 a kdyz dam dalsi zebricek,tak je 11.tak ja nevim *7*
-