Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je uplne sprosty neviem ako sa moze niekto do nehoho zamilovat tan ktora sa do neho zamiluje je uplna krav.
    je škaredy *12*
  • NA to se pta asi kazdy

Resi se to taj ako mezi lidmi co si pisou a clovek ktery je tu jako Tay Lautner je nekdo kdo si na nej jen hraje??? Pochopila jsem to spravne nebo se za tou prezdivkou Taylor Lautner skryva opravdu ten jediny a uzasny TAY alias nejznameji jako Jacob Black nebo Sharkboy???? *3* *9* *8*
    • anca.trhla.anca

Re: NA to se pta asi kazdy

Pane bože :-D pochybuju že Taylor muluvý a ještě k tomu píše 4esky:-D to asi ne_:-D
    • negri.baju

Re: NA to se pta asi kazdy

Jste vážně tak najivní a myslíte si, že Taylor umí plyně číst a mluvit česky ? Tohle je prostě jenom Fake a tuším, že je to uživatel jménem barka.3! Nebo je to někdo jiný? Neřekla bych!
      • barka.3

Re: Re: NA to se pta asi kazdy

Tak to mě ranilo!! Né sranda *4* Vím že mi asi nebudeš jenom tak věřit ale já to nejsem... proč bych taky byla?? Mám Taylora moc ráda ale vydávat se za něj?? Jen mě napdadlo, proč tebe napadlo, že jsem to já??
      • Re: Re: NA to se pta asi kazdy

Hej maš pravdu-to by tu napsal anglicky, ale stejně by nevěděl co se tu piše.
  • ashley0077

Super!!

Taylor je 11. ze vsech jeste chvilku sem chodte a bude mezi 10.nejlepsimi TAylor si to zaslouží!! *14*
    • angel.and.connor

Re: Super!!

hej holky jedeme jedeme... *1* *1* *1* *3*
    • Re: Super!!

Musíme, musíme!!!!
    • Re: Super!!

Jasně, do, do, do!!!! *14*
  • taylorlautner

Taylor

Panebože...je to až hřích jak moc je krásnej........že musí bydlet tak daleko:( *9* *10* Lowuju te: *14* *14* Mtmr *14*
  • kaculencicka

TOP DÍVKA 12/09

JE TAM PLAKÁT TAYLORA,JINAK JSEM NENAŠLA ANI ŘÁDEK O NĚM....KOMERČNÍ TRIK....NO NIC...TAK ČUS VŠICHNI.
  • POSERTE se, bando dementni, tohle neni herec, to kus chuya yebnuteho. Herec byl Richard Burton, ne tahle kreatura, takove lidi ja uznavat nNEBUDU ANI OMYLEM.
    • no tak nebudeš ale hrát umí.
    • Víš co měl by ses za sebe wstydět nejsi nic jineho než svinsky žárllivec sklidni se a jdi raději spát zmetku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ahojky šlo by dát nějaký kontakt na Talyora ráda bych jsi sním psala děkuji *3*
  • hmmm

hmmm tak s tohodle klučiny bych šlehačku klidně slízala!!!!:.)
  • selly-libu

Všechno nejlepší k narozkám

On měl narozeniny ... ? tak všechno nejlepší k narozkám ...=) On je nejlepší... *4* mám ho fakt ráda
  • jako to ti vadí že se babím s 8smiletou holkou?? nech ji bet nejde o roki ježiš *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit