Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • barka.3

Ha ha

Tak já vám teda něco povím:D Kdo zná Taye?? Hm? Nikdo.. a víte co nám zbývá u něj obdivovat? Ten jeho zatraceně krásnej xichtík... pokud se budeme bavit o Stmívání, musím říct že znám filmy lepší, když tohle píšu, nemyslím tím to, že ho nemám ze všech nejradši (promińte mi tu filosofii:D) Totiž, vtip je v tomhle: Knížky jsou nadmíru skvělí, opravdu díla S.M. jsou fantastický (můžeme mluvit o sáze, Hostiteli) a film splňuje přesně to, co by měl, aby zaujal puberťačky po celím světě. (puberŤAČKY, né puberŤÁKY!!) Je tam láska, přátelství, nepřátelství, příšery, napětí, zlom, happyend a nádherný herci. To, že délka natáčení evidentně vipovídá o kvalitě niho nezajímá.. tedy nikoho, jak je vidno, tak ty idioty co si stáhli kinorip a zjistili že jejich "přítelkyně" má doma vyvěšenej plakát Roberta Pattinsona (nebo Taye, to už je jedno) to prostě žere.. To je ale (přiznejme si to) závist:D Víte co? Taylor je možná namišlenej, možná šmejd, ale hraje to pěkně:D A ten film je skvělej:D (v jistým slova smyslu) hele lidi/idioti.. milujte, a budete milováni... A víte co? Vsadila bych s, že zrovna 8.ball.8 už se nemůže dočkat premiéry novýho měsíce:D Já taky ne:D Mějte se a pppa:D
    • 8.ball.8

Re: Ha ha

Přesně tak, Barko, a na tu premiéru si s sebou vezmu vajíčka a rajčata. *4*
      • marki.xd

Re: Re: Ha ha

Proč jako? Ses pohádal s uklízečkou kina? *1*
        • bellinka

Re: Re: Re: Ha ha

tak tohle trochu nevydejchavam:-D..kurna!..dobre ty!!:-D *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • assilemka

Happy birthday!!!

Včechno nej nej nejlepší!!!! *14* *14*
    I Love you! *14*
  • Text Vašeho příspěvku *11* *11* *11*
  • :DDD Ani nevíte jak je vtipný číst ty Vaše trapný komentáře jak ste se do něj vtiskly a že ho milujete a že se zabijete:DD P.S. Je úžasnej, taky ho zbožňuju *14* *15*
    • Já s nim nechci chodit ... já s nim chci být nejlepší kámoška ... nechci po něm tak moc .... jo a chodit vy s nim asi nebudete ale já s nim asi nejlepší kámoška budu mám na to větší naděje !!!!
  • nikolinkasimek
    he is perfekt love you taylor ♥♥♥
  • nechápu jak může chodit s takovýma blbkama *13*
  • tfpdaa

..

Tak tohle je můj..jenom můj Taylorek xD ♥♥
    Janě..ne jen můj ale jsem tak bláznivá fanynka že mi ve škole říkají paní Lautnerová xD Ale to je taková maličkost ♥
    Hlavní důvod proč tu jsem...jsou jeho narozky...
    Jako tohohle klučinu úplně zbožňuju, miluju a dokonce mu i závidím..! ♥♥
    *14* *14* *14*
    Je prostě nejlepší...Miluju ho...
    Takže...
    ...Všechno nejlepší Taylorkuu ♥
  • Je boží!!!
    *1*
  • JE MOC HEZKEJ *4* *4* *4* ALE CO MAM DĚLAT ASI VŠECHNY SI HO HOLKY PŘEJI MIT *9* *9* *9* *6* *6* *6*
  • petrushka15

muck xD

jojo taylor je uplne nej je mocinky sladkej a roztomilej já ho žeru xD *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit