Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TAYLOR JE NEJVÍC SEXY!!!

sexy boy *14* fotogenickej *14*
    • jituska80

Re: TAYLOR JE NEJVÍC SEXY!!!

on je tááák sladkej *14* *14*
      • Re: Re: TAYLOR JE NEJVÍC SEXY!!!

dala bych si s nim říct *1* *14*
        • Re: Re: Re: TAYLOR JE NEJVÍC SEXY!!!

to kazdej *15*
          • Re: Re: Re: Re: TAYLOR JE NEJVÍC SEXY!!!

kdyby měl chuť uspokojit každou z nás, myslím ,že by na to až do konce života neměl chuť:-D bychom ho asi utahaly k smrti:-D
  • Sexouš
  • Happy birthday Taylor Lautner *3*
  • Happy Birthdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay to youuuu :)))) :****
  • Mě se na něm líbí že dokáže být svůj,když hraje je to krásný ale když ho vidim na nějakech těch videoklipech na youtubku je ještě krásnšjsí a úžasnější *14* *14* *14*
  • Winner

Tak jsem na youtube shlédla video z Teen choice awadrs a Taylorek vyhrál cenu za ÚSMĚV *14* Pak jsem ještě zjistila, že jako nej film vyhrála Twillight saga: New moon...Uvidíme jestli Tay ještě něco nevyhrál...ale vyhrál úúúúúúsměv *1* JUPÍÍÍ *14* *14*
    • maki94

Re: Winner

Taylor vyhrál na letošních TCA tyto kategorie: Actor fantasy; New Moon, Male Hottie, Male Red Carpet Fashion Icon a Nejlepší úsměv! *14* Dohromady si Twilight sága a její herci odnesli 16 ocenění! *3* Podle mě si Tay zasloužil i cenu za Nejlepší polibek a Chemii, jelikož s Taylor Swift byli ve Valentine's day pěkně žhaví, kdežto- ať se na mě nikdo nezlobí- Robsten v NM byli dost suchařoidní a nemastní, neslaní *7* . Njn, ale zase se prokázala síla Twilight fans *1* *3* .
      • Re: Re: Winner

Tjn..:D Tkaže tu chemii a polibek vyhrál Pettinson? *8*
        • maki94

Re: Re: Re: Winner

Jo, Robert s Kristen... *5* *7* *9*
          • Re: Re: Re: Re: Winner

Ti lidi jsou blbí...proč volili je? Vždyť Taylor a Taylor to měli mnohem lepší...Lidi jsou hold blbí *16* *16* *16*
  • Všechno nejlepší k narozeninám. *14*
  • BluEbEatS
    Já vim, že už sem psala, že ho chci, ale musím to napsat znova, protože on je táááááák úúúúúúúžžžžžžžžžžžáááááááááááááááááááááássssssssssssssssssnnnnnnnnnnnnnnnnýýýýýýýýýýýýýýýýýý ♥♥♥♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ahoj prosím o kontakt na taylora je to sympatický milý kluk a ráda bych jsi sním psala pokud by to bylo možný díky *3*
    • To asi každý by si s ním psal, ale nikdo neví jeho číslo a pod, kde žiješ. Tak mu napiš na fan adresu nebo na níže uvedený server
  • pokud mužeš ozvi se pa *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit