Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mucky
    Proč mu sem píšete Happy Birthday?? :D Vždyť on o téhle stránce vůbec neví :DDD
    • souhlasím...
      • taky souhlas.... Proč mu píšete??? Jo, sice měl narozky to vím, ale myslíte že to uvidí?? NE!!! Nechodí sem a proč by měl žejo *7* *7*
        • kiss.miss
          Asi tak :-)
  • Taylora zbožňuji, ale zajímalo by mne kdy si najde pořádnou holku a časem založí rodinu. Jako já bych Taylora brala i s vráskama a povadlými svaly, ale takové herečky jsou moc náročný....a toho času zachvíli už moc mít nebude. V Holywoodu se mažou, proti vráskám od 25ti let :-D samotná se s tím duševně vyrovnávám
    • On má předse 21 rokov!!! Zamyslete se!!! Já mám 20 rokov!! Takže je ode mne jenom o jeden rok starší
  • Knihy

Asi napíšu další 2 knihy o Twilight-ta první bude o tom že se Bella nějakým záhadným způsobem dozví že s Edwardem zůstat nesmí a tak ho opustí a vezme si Jacoba=) Ten díl bude Úsvit. A pak ještě Polední slunce a to bude o vlkodlacích, nejdřív se do Belly zamiluje Paul, pak Sam=)Nechte se překvapit! *15*
  • TĚŠTE SE!

TAYLOR BUDE ASI HRÁT V PIRÁTECH Z KARIBIKU 4!!! *14* *14*
    • maki94

Re: TĚŠTE SE!

Odkud to máš? *7* Já jen, že jsem nic v souvislosti mezi Taylorem a Piráty nenašla!
      • Re: Re: TĚŠTE SE!

Ale bylo by to upe super kdyby tam Taylorek hrál *14* *14* *14* *14* !!!
        • Re: Re: Re: TĚŠTE SE!

Tjn *14* Muj nejoblibenejsi herec v mym nejoblibenejsim filmu.... *14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: TĚŠTE SE!

no jako kdyby efron hrál v pirátech tak by to byl humus na to by se nedalo dívat s prominutím fanošci zacka efrona *3* *3* *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: TĚŠTE SE!

piráti štvorkA sa už pár týždňov natáčajú takže myslím že popri točení abducution to nestihne :( bohužiaľ ... milujem pirátov z karibiku ... jack sparrow ruuulz :D a ešte tam dodať taya a tie moria a to šecko ....* leží pod stolom a slintá*

Jo a Efron by tam měl hrát prý syna Elizabeth a Williama.

Já jsem neslyšela jen o Tayovi, ale o Efronovi ano. Rozhodovali se prý mezi Pattinsonem a Efronem...a....vybrali Efrona.
            • maki94

Re: Re: Re: Re: Re: TĚŠTE SE!

Podle mě je to s Taylorem jenom nějakej fake a o Efronovi jsem taky ještě neslyšela, takže neberu vážně, dokud to sama neuvidim! *3*
      • Re: Re: TĚŠTE SE!

Já právě taky, jen jsem slyšela, že tam bude hrát Efron!
  • Sexy and you know it *14* *14*
  • Happy Birthday :*
  • Mrs.Wesley jsi velká bojovnice za PAULA
    to je na tobě to nejlepší. Když máš ňáký úkol ty ho do bojuješ:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
  • Je to nejlepší herec pod sluncem *14* *14* ä miluju hhooo *14*
  • čus co děláte ?
  • Taylor je skvělej

Všechno nejlepší k narozkám. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5* *3* *3* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit