-
Mignight Sun
Ono uz vyslo Pulnocni slunce v cestine? *7* -
-
Re: Mignight Sun
ano i ne, Ano na netu a ne, protože není celé. je to jen 12 kapitol, ale čte se to samo. jen tě pak štve, že to Stephenie zatím nedopsala. *9*
-
-
Ahoj no já tě nemám moc v lásce ale má nej kámoška pořád o tobě mluví je do tebe prostě blázen ale kadždý má svůj názor. Mě se osobně nejvíc líbí Johny Depp no a jí se líbíš ty (takovej bezďáček)no jinak(smrdíš) jsi v poho *11*
-
kniha
Hlasujte pro stmívání na kniha meho srdce !!!!!!! stmívání tam přeci nesmí chybět !!!!! www.knihasrdce.cz *1* -
Výzva
POZOR POZOR o5 vyzivam fandy Twilight na nas napad pokud nekdo tady nw jaky ozvete se rada vysvetlim znovu! -
-
Re: Výzva
JÁ,JÁ,JÁ JÁ SE HLÁSÍM PRO TVOU VÝZVU!Já do toho stopro jdu.
-
-
SMRDÍŚ......... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
ař vinde dálší díl s taylorem tak mi řekněte *3* *3* *3* díky
-
Holky klidne si pisnte ye je sexy ale ten je muj *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ale vazne je sexy a neni to gay *12* *16* A MIMOCHODEM VIDELA JSEM HO ZAŽIVA A NE V TELCE a mam od nej padpis i od Kristen Steward a Roberta Patissona
-
-
Co že??? Aj ja chci od toho podpis od Taylora Lautnera!!!! Kde s ho sehnala?? A kdes ho videla naživo???? On je hroznej vešák!!!
-
-
FOTKY!!
ahojky lidičky máte někdo fotky od taylora lautnera nebo kellana lutze? jestli jo tak pisněte mi kdyžtak vzkazík (maj_ki) a můžeme se domluvit tam kujíí *4* a ahojík zatím -
-
Re: FOTKY!!
tak si je stahni nee -
Re: FOTKY!!
tak si vyber na netu, ktere se ti libi a vytiskni si je ju? *3*
-
-
...
Nejlepší ze stmívání...a upe hezkej...xD *14* -
?!
Když kliknete na Herci ukáže se vám taky, že je Taylor na 2. pozici?! -
-