Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • negri.baju

Mignight Sun

Ono uz vyslo Pulnocni slunce v cestine? *7*
    • mysak.kol

Re: Mignight Sun

ano i ne, Ano na netu a ne, protože není celé. je to jen 12 kapitol, ale čte se to samo. jen tě pak štve, že to Stephenie zatím nedopsala. *9*
  • Ahoj no já tě nemám moc v lásce ale má nej kámoška pořád o tobě mluví je do tebe prostě blázen ale kadždý má svůj názor. Mě se osobně nejvíc líbí Johny Depp no a jí se líbíš ty (takovej bezďáček)no jinak(smrdíš) jsi v poho *11*
  • erikaa

kniha

Hlasujte pro stmívání na kniha meho srdce !!!!!!! stmívání tam přeci nesmí chybět !!!!! www.knihasrdce.cz *1*
  • bellinka

Výzva

POZOR POZOR o5 vyzivam fandy Twilight na nas napad pokud nekdo tady nw jaky ozvete se rada vysvetlim znovu!
    • hannahmiley

Re: Výzva

JÁ,JÁ,JÁ JÁ SE HLÁSÍM PRO TVOU VÝZVU!Já do toho stopro jdu.
  • SMRDÍŚ......... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • ař vinde dálší díl s taylorem tak mi řekněte *3* *3* *3* díky
  • Holky klidne si pisnte ye je sexy ale ten je muj *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ale vazne je sexy a neni to gay *12* *16* A MIMOCHODEM VIDELA JSEM HO ZAŽIVA A NE V TELCE a mam od nej padpis i od Kristen Steward a Roberta Patissona
    • Co že??? Aj ja chci od toho podpis od Taylora Lautnera!!!! Kde s ho sehnala?? A kdes ho videla naživo???? On je hroznej vešák!!!
  • maj_ki

FOTKY!!

ahojky lidičky máte někdo fotky od taylora lautnera nebo kellana lutze? jestli jo tak pisněte mi kdyžtak vzkazík (maj_ki) a můžeme se domluvit tam kujíí *4* a ahojík zatím
    • nik011

Re: FOTKY!!

tak si je stahni nee
    • negri.baju

Re: FOTKY!!

tak si vyber na netu, ktere se ti libi a vytiskni si je ju? *3*
  • vercinek

...

Nejlepší ze stmívání...a upe hezkej...xD *14*
  • ?!

Když kliknete na Herci ukáže se vám taky, že je Taylor na 2. pozici?!
    • Re:SEPER

to je supeeeeeeeeeeeeer *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit