Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A joo holky nejde o to jak je Sexy nebo o to jak je krásnej :) ale já ho miluju ne kvuli tomu jak vipadá ale kvuli tomu co má uvnitř a já vím co cítí !!! já jsem se do něj vtiskla a nikdy neodtisku :) prostě vy to tak necítíte ale já jo !!!
    • Promin že ti dotoho o5 vztupuji ale jak mužes vedet co cítí ??
      Ja ho třeba miluju už jen kvuly tomu že je :))
  • taylor je nádhernej *14* *14* *14* *14*
  • taylor

nechcete se mírnit?...tady někdo jenom řekne svůj názor a hned se na něj sesypete jestli by se taylerovi líbily takový fanoušci tak by musel mít nějakou psychickou poruchu myslím si že by všechny tyhle naivní a zfanatizované fanynky poslal do pr....a co se týče knih tak je pravda že jacob se chová jako rozmazlený malý spratek a proto by mi bylo jedno kdo by hrál...edward mě vždycky přitahoval svou vyzrálostí a láskou (kdo četl midnight sun pochopí) ale to bude možná tím že jsem starší tak mě pubertáci nepřitahujou *1* *15*
  • nikolousek1

ano nebo ne?

Ahojky všem, tak by mě zajímalo jestli je nebo není gay. Co myslíte? *7*
    • korytko

Re: ano nebo ne?

no rozhodně je na to perfektní dost... krásnej, sympatickej, milej a perfektní... už bych se ani nedivila kdyby byl na kluky:D *1*
      • xcornelia14

Re: Re: ano nebo ne?

Přesně:D Vždy hezký, milý a takový kluci jsou gayové.. což me sere:D Ale já doufám když chodil se Serenou(já vím Selena ale já ji nesnáším) a se Swiftkou že je okey:D *14* *15*
        • angel.and.connor

Re: Re: Re: ano nebo ne?

Naprosto totalně souhlasim!! *14* Nikdy nevíme *3*
  • jela

jela jsem o tomto volnu do ameriky...mam fotky s taylorem, robem, kristen a nikki redd. Potom mam Jejich podpisy. Jsou ale naprosto hustý a Tay hrozně hezky voní, a dal mi pusu na tvář.! J e naprosto hustej
    • Re: jela

ty se táák máš..teda estli nekecáš...závist

coze????tak jestli je to pravda tak dej ty fotky sem na osobnoti ne??
    • narzis

Re: jela

jee ty se mas:) rodice te vzali tam na dovolenou nebo cim to ze mas takovy obrovsky stesti?:)

Víšvto jistě nebo si z nás děláš jen srandu???
      • xcornelia14

Re: Re: jela

Hezky voní... to zní divně:D
        Máš fotky? Nebo tak?.. abysme si nemysleli že kecáš.
        • Re: Re: Re: jela

to se máš aspon nekdo a přeji ti to ale co už no *3*
          • Re: Re: Re: Re: jela

neříkejte že jí to věříte!!!!Buď ať navalí fotky ,nebo ať to říká vrabcům na střeše...Nevěřím!! *7*
  • Hele vy ho možná všechny milujete , ale né tak moc jako já ... !!! protože já bych se kvuli němu zabila !!! já si zbírám všechny informace o něm ...!!! a až mi bude 18 pojedu za ním a všechno mu řeknu ÚPLNĚ VŠECHNO i to jak ho miluju ... !!! tetka si říkáte " ta si věří ta to tak udělá " ale jo udělám už mám peníze našetřené na letenku a zjistím si kde zrovna bude a poletím tam !!! nejsem žarlivá ale co je oje to je moje a konec příběhu ... !!! a Taylor JE MŮJ !!! ♥ ♥
    • hhhh Já ho taky miluju a miluju ho víc než-li ty :)) !! Je muj život pro něj žiju i když omě nic neví ani neví že existuju nevadí ja jednoho dne řeknu hey taylor I´m Veronika I love you !! My frend ?? No jasně že bych s ním chtěla utvořit par ale copa se to stane ?? Bohužel ale ne ani nevíš jak mi to lame srdce že je tak daleko a že ty americk ypipky ho jen zneužívají vztah k nemu vnímam velmi citlivě (nevšímejte si mích hrubek pac sem dyzlektiK :DD jo na 14tileetou je to divny ale neva :DD natom tet nezalezi :)) ) Taky si oněm získavam inf. to asi každa taylovers ne ??? A promin Renesmee11 tvůj není nicí tady co jsme tu on je své pravný ale neřeš taky bych ho chtěla a řeči typu je můj jsou dětinské -_- !! promin v tom připade sem dítě Miluju ho a pozor dámi a paove Taylor D. Lautner je můůj :** <3<3 <3 <3 <3 <3 *14* *14*
  • ste tam někdo?
  • tay

hele chodi teda taylor se selenou gomez?nekde pisou ze jo a nekde zas ze ne ze sou prej jen kamosi tak teda newim.a vite ze se v breaking dawn jacob otiskne do renesme bude to vostry!!!!!!!!!! *15* *15* *15* *3*
    • _fans_niki_

Re: tay

jo chodí spolu...
  • Miluju ho je tak sládkem.mám otázku není gej všichni ve škole to řikaj a moje kámoška říká že je hezčí robert pětin.
  • je to blbec

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit