Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neni gay

lidicky ce chodit s megan fox... nechapu co na ni vidi ale to je jedno protste tim padem gay neni leda bi:-D
    • Re: neni gay

Přece víte jak to bulvár překroutí...On řekne že je hezká a časák řekne ,že s ní chce chodit..A i kdyby tak je to na něm a my mu to stejně nevymluvíme.. *1* *3*
    • zuza-nyje

Re: neni gay

On ale neříkal vyloženě že sní chce chodit ne? Říkal že se mu líbí. Na otázku: Zamiloval ses někdy do nějaké star? Odpověděl přesně tohle: Jessica Alba byla moje první mega láska. Teď ji nahradila Megan Fox. (smích)
      Nic o chození tam nebylo pokud vím :)
    • luida

On s ni ma jenom dělat reklamu pro Armaniho. Líp, kdyby tam nebyla, ta ****!!
    • nikolousek1

a kde jsi na tom byla, že s ní chce chodit?
      • Re: Re: neni gay

kamoši a kamošky vzala sem to v takove chytre veci mohli byste si to taky sehnat... rika se tomu pockat ja si vzpomenu...... jo uz wwwwwwwwmmm... v časopisu sem to vzala
  • Mrs.Wesley
    No táááák tohle že je sexy svalovec???Jděte na osobnosti a tam zadejte Paul Wesley-(upír stefan Salvatore) to je kus chlapa!!!"loveeee vyprdněte se na Lautnera je to gay jako somerhalder akorát ten se mi líbí fakt koukněte se na Paula Wesleyho a jestli se vám bude líbit staňte se plese jeho fanouškem!!!je to 152.největší fan klub ale nechapu to vždyť je taaaaak sexxxxxxy
    • Každý má jiný vkus, tak ostatním nevnucuj něco jiné. *6*

musíme ho dostat nahoru! nechápu že tak rychle spadl!! :(
    • smelu

Re: nahoru

kvůli tomu že sem nechodíte
  • A nezkoušej mi odepisovat hádat se s tebou nebudu!!!
  • Taylor Lautner dear I wish you good luck health much success and love and I hope you find the right one and you will be happy and also reduces both natočíš many series and movies in the future and so on to 21 years is enough for such a handsome man like you me, it is therefore 15 years and I will be in February TER as you February 27, 1997 on the 16th so I'm just saying that we know at Ter same birthday but different day. *14* *3* *5* *4* *14* *14* *14* *14* *14* i love you taylor lautner ♥
  • Taylor give me your telephone number please .... thank you it is important :))
  • Jacob a více informací

Jsem strašný blázínek do taylora.. nikdy mě snad nezaujal žádný herec natolik jako on. Prostě je jedinečný a přímo božský.. raději se nebudu rozepisovat.. myslím si, že vy to holky znáte *4* takže k věci... Pořád někde se snažím něco číst o Taylorovi a podobně, ale stejně si myslím, že mi toho hodně uniká. Zajímalo by mě, jaká je jeho rodina a další informace. Ráda pokecám třeba i na ICQ 434600333 budu ráda, když si budu moct s někým pokecat o Taylorovi a sdílet podobné názory ... moje kamarádky spíš TEAM EDWARD takže si s nimi zas tak popovídat nemohu, jestli chápete by mi vytrhali vlasy *1* ... klidně pište i semka *4*
    • Re: Jacob a více informací

Hej přesně. I ty kámošky...všechny jen Edward Edward a Taylora uráží. Taky jsem ráda za každého člověka co se o něj zajímá *3*
      • maki94

Re: Re: Jacob a více informací

Přesně tak... Některý Edwardice okolo jsou dokonce schopný tvrdit, že Robert/Edward má hezčí tělo, jak jsou zaslepený! *7* Dobře, chápu, že prostě nemusí mít rády Jacoba, ale že musí nadávat Taylorovi? Proč? Je to normální herec a vůbec nic o něm neví! Prostě mi přijde vrcholně omezený, když někdo spojuje postavu a herce dohromady! Jako až bude hrát Robert třeba masovýho vraha, co s tim budou dělat? *15* *1* Nechápu, jak někdo může přetejkat takovou nenávistí a hloupostí bez pádnejch argumentů... Uff, končim *1* !
        • Re: Re: Re: Jacob a více informací

Přesně! Jedna jsou to lidi a jednak mají své role! Taylor vypadá stejně jako Jackob ale Robert ve skutečnosti vypadá jinak. V sáze ho napudrovali na bílo aby vypadal jako upír, má čočky a kdo ví co ještě *9* A taylor je taky jenom člověk...neznají ho a urážejí ho....tohle nesníším *16* *8* *16* *10*
          • Re: Re: Re: Re: Jacob a více informací

Pravda Taylor jak ve filmu i ve skutečnosti vypadá stejně, akorát chodí více oblečen :P ale takový Edward prostě je tam napudrovanej a ve skutečnosti vypadá jinak.. Ale to mi zas tak nevadí.. spíš mě někdy udivuje jejich přístup a jak se s tebou klidně i pohádají srz jen to, jako fandíš. Zajímavý je, že nikdy jsme si nezačala já *1* prostě faninky Taylora jsou rozumější.. Osobně proti Edwardovi nic nemám jenom prostě mě štvou jeho faninky(některé).. *7*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Jacob a více informací

Jo to jsem viděla *3* prostě Taylor je nejlepší *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Jacob a více informací

maki94
              Hej přesně...pořád mají potřebu někoho přesvědčovat, že Edward/Robert je lepší...Hold Taylorek je borec a má lepší fanynky *3* *14* Jo a to video jsem viděla akorát jsem si ho jaksi neuměla přeložit :D Ale jako holka je fakt hezký. Jemu to prostě sluší pořád *14* *14* *3*
            • maki94

Re: Re: Re: Re: Re: Jacob a více informací

Jj, fanynky Edwarda/Roberta jsou agresivnější *1* ! Doběla mě rozpálí i jednoduchá věta jako: "A Edward je stejně lepší/hezčí!" Komu to cpou, když ví, že já mám jinej názor? A proč teda aspoň neřeknou: "Pro mě je Edward lepší/hezčí, Jacoba ti ale neberu." Nebo prostě něco smířlivýho! *7* Hrozně mě štvě, že se s mýma kámoškama, co taky milujou Twilight, pak zbytečně hádám a řešíme kdo je nejlepší, přitom to je blbost!
              btw: Viděly jste už to video ze Saturday Night Life, kde hrál Taylor holku, co je Team Edward a hádal se se svou bývalou kámoškou, která je Team Jacob? *1* Řešili, kdo je lepší, Taylor jako holka vypadal úžasně *1* a v klídku si dělal srandu z postavy Jacoba, jako by nic *3* ! Jukněte na YouTube!
          • Re: Re: Re: Re: Jacob a více informací

*nesnáším
        • Re: Re: Re: Jacob a více informací

Holky ve všem s vámi musím souhlasit *3* na facebooku jsme jako PetuLka Šmoulinka Macková a popřípadě mě najdete podle emailu 2mouchy@seznam.cz *4*
    • maki94

Re: Jacob a více informací

Úplně stejně to mám já, taky jsem ráda za každýho člověka, kterýho zajímá Taylor a je aspoň trošičku Team Jacob;). Nemáš třeba Facebook?
  • lidi proč tu ppíšete třeba pomoc mam žízen nebo jak to tam je ste uplně dilinaci co vam je dejte si odcho d koho nezajíma taylor lautner at si da odchod nemusíme číst blbosti jako třeba:kdo ma red olivi ... koho to zajíma vole spamatujtese všichni
    • Prečo vlastne čítaš ked ta to nezaujma TY SI D...L
    • kazdý si jsem muže psát co chce!
  • Já teda NE.Nechci ho kvůli tomu že je slavnej mě na tom nezáleží.
    *7* *8* *15*
  • bellinka

wow

mam radost ze jsou tu konecne poradny holky co stoji za Tayem proste Team Jacob!!=D,,,,Proste Tay nejlepsi nejhezci nejSexy no ja nwm jak to jinka rict to nejde rict slovamam ani ukazat nejde to vycislit jak je SEXY!..proste je to Tay! *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • tynacool

Re: wow

Team Edward!!!
    • tynacool

FUJ *9*
    • marki.xd

jj sný že... upe sen sqelej úsměv, to namakaný tělo...! Oh...! To bych řekla že je sexy! *14*
      • bellinka

Re: Re: wow

On je pste celej sexy se vsicm vsudy!!!!
        • 8.ball.8

Re: Re: Re: wow

A Ty se nauč psát, píšeš jak pí*a. *5*
          • marki.xd

Re: Re: Re: Re: wow

Hele zmlkni jo? Si ňákej uhozenej češtinář? myslíš že tu jde o pravopis? Já bych řekla že tu jde hlavně o obsah sdělení ne? Trapáčku...!
            • nik011

Re: Re: Re: Re: Re: wow

hej balone ja napriklad chapu proc to pise 2x , napsala to jenom kuli tobe aby sis to vic zapamatoval , ja vim ze to je pro tebe tezky to priznat, no clovek se za pravdu hold nekdy stydi !:).......:D
            • bellinka

no jasny ze na toho druhyho!.ty snat nejsi ball....proste balon nakej!..nejakej kkt ty woe!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16*
            • marki.xd

bellinka: To bylo na mě bo na toho druhýho exota?
            • bellinka

OMG tady byl zase nejakej balon chytrej! *16* *16*
            • marki.xd

Umpf...! Tak se moc omlouvám že jsem to poslala dvakrát! ty jsi v životě žádnou chybu neudělal co? Kromě toho bych ocenila kdyby ses ke mně přestal chovat jako by mi bylo pět...! Aspoň nejsem tak ubohá jako ty a ten věk si na profil napíšu! A plsky típni ty blbý kecy - seš tady zaregistrovanej pět dní a chováš se jako bys byl king...! Jo a fakt si nemyslim že je důležitej věk jako takovej ale spíš zastávam názor že je důležitá psychická vyspělost (IQ kdyby to tvýmu mozku nedocházelo - nejspíš je naprosto zaměstnanej tim, že tohle čte ne?)...! A fakt netušim proč sem furt lezeš když máš enom trapný kecy a absolutně tě nezajímá Tay...!
            • 8.ball.8

Stačí poslat jednou, Markétko, já umím číst, ale teď už by ses měla pomalinku zbalit a jít pěkně do hajan, co Ty na to? *3*
          • marki.xd

Hele zmlkni jo? Si ňákej uhozenej češtinář? myslíš že tu jde o pravopis? Já bych řekla že tu jde hlavně o obsah sdělení ne? Trapáčku...!
    • xcornelia14

Taylor je prostě nej:D ě ani nejde o to tělo.. ale prostě se chová dobře atd:DD Klučík k sežrání *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *14* *14*
      • bellinka

xcornelia14:Presne nejde o svali ani o to ze je znamy a vsichni po nem jdou jde o to ze on je svuj o tomjak je milej a samozrejme nemuzem opomenout jeho vzhled kterej je proste dokonalej ale jde o jeho dusi!..nejni ten co mu slavav stoupla/stoupne do hlavi jako nekomu.....
        • xcornelia14

Re: Re: Re: wow

Jn jak oni furt melou ty co maj hlavne rád i Roberta.. že nám jde o svaly.. a ono prd žádný svaly.. ale alespon má mozek! *3*
          • xcornelia14

Jn tupci:D
            • bellinka

presne!!!!
          • maeve

jakože nic proti Taylorovi (je to fakt kus a je i celkem vtipný, i když já mám radši Roba, ale to je teď jedno) ale Jacob je ten typ člověka, který vás dokáže pěkně nasrat. Neustále strká nos tam kde nemá a kdyby si občas odpustil ty pitomé poznámky, taky by se nic nestalo. Je fakt, že Belle hodně pomohl a tak, ale zkuste někdo říct, že to s ni někdy Edward myslel špatně. To při jeho povaze ani nejde. Takže kdyby to nějakým záhadným způsobem skončilo tak, že by byli Jacob a Bella spolu, tak bych o ni nemohla říct nic jiného, než že je totálně blbá (což samozřejmě není *15* ). Dát přednost někomu jako je Jacob před někym jako je Edward, je holý nerozum. Tohle je můj názor a ještě jednou říkám, že nemám nic proti Taylorovi
            • marki.xd

bellinka: jj sný ten edward je moc tichej a tajemnej souhlas a až moc dokonalej a stejně ako ty mam povahově blíž k jacobovi páč jsem hodně takej ten ,,živel" temperamentní atd...
            • bellinka

maeve:No vis kdzy uz se bavime o ty povaze ja sem bliz k Jacobovi(Tayovi) mam takovou povahu jako on jsme dost mazana kdyz treba se bavim snejakym klukem taky se ho snazim ,,vidirat'' sem proste mazana jsme jako on a prot k nemu mam dostatecne bliz nez k Edwardovi jo jasny Edeward je taky dost tichy a tajemny a to ja jsme dost caot taky ale nwm mozna to bude taky tim ze Jacob(Tay) je jeste takovy dite jako ja!!:)..Ale jako abyhc to ujasnila ja nejak proti Edwardovi nemam nic spis proti Robertovi!...
            • bellinka

xcornelia14:Jo presne tak a pritom porad se hadaj jestli ty ,,svaly'' co am mit Edward v New Moon sou nebo nejsou pravy to mi je uprime uplne jedno a pak na jacoba maj kecy ze jedem jenom po jeho svalej!...nachapu je!!..nam nejde o vzhled(kdyz se to tak vezme) ale o to jakej je!!!!
      • bellinka

Nikol:Presne tak nechapu je jo Edward tam od ni sice odesel aby ji chranil ale kdybyb tak strasne moc miloval a zemrel by pri ni tak ji opustil ackoliv vedel ze pro ni to bude neprekonatelne tezky!..a kdybyb Jacob do toho nezasahl tak by byla uplne mimo porad a nidky by se z toho nevyhrabalal to on ji zase do zivota dal tu jiskru proc zit!...a pak se zase Edward objevila vsechno se pokazilo!..jak mohly bejt stastny(Bella a Jacob)...oni by mohly mit normalni zivot bez nebezpeci!!!
    • Re: wow

No to dost sexi....to jeho vypracovaný tělo prostě k sežrání...a navíc nechápu ty pipiny co pořád píšou v new moon že Jacoba nenávidí že je to svině atd....on přece pořád stál za bellou a měl jí rád ne..?
      *14* *14* *14* *15*
      • Re: Re: wow

ty jsi normální pppppppppííííííííííííí ííííííííččččččččč

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit