-
HLASUJTE PRO TAYLORA!
Připomínám:
v srpnu se uskuteční předávání cen Teen Choice Awards 2010 a mezi nominovanými je samozřejmě i Taylor Lautner! Je nominován nejen v kategoriích jako Best Kiss (s Taylor Swift ve Valentine's Day), nejlepší herec, nevíc sexy herec atd., ale i v kategoriích jako Nejhezčí úsměv a Módní ikona červeného koberce! Takže jestli mu chcete pomoct vyhrát aspoň nějakou kategorii, hlasujte TADY→ http://www.teenchoiceawards.com
PS: Musíte se zaregistrovat, ale to není nic složitýho!
PPS: Projděte si opravdu všechny kategorie, ať něco nepřehlídnete. Hlasuje se každý den! Zároveň můžete hlasovat pro nominace New Moon a Eclipse! *4* -
-
Re: HLASUJTE PRO TAYLORA!
Já už mu tam dávám hlasy asi týden :D Díky tobě, protože jsi to tu nedávno psala *3* Jo a kdy přesně to předávání bude?! -
-
Re: Re: HLASUJTE PRO TAYLORA!
Předávání se uskuteční nějak na přelomu 8. a 9. srpna jejich času! Takže na hlasování máme ještě týden *3* . -
-
Re: Re: Re: HLASUJTE PRO TAYLORA!
Díky *3* -
-
Re: Re: Re: Re: HLASUJTE PRO TAYLORA!
hlesujte pro taylora *4*
-
-
-
-
Re: HLASUJTE PRO TAYLORA!
Bez váhání jdu poslat hlas :)
-
-
.
Přeji vše nejlepší! *14* -
fešák :D
Nevím co proti němu máte! Mě se líbí a na Jacoba se hodí. *14* -
team jacob
Joj ako z jacoba mi z neho uplne sibe s nim musi byt proste haluuuuz ( asi mu poslem nejaky mandarinkovnik vraj ma rad na ranajky ovocie osobne otrhnute zo stromu ) proste mi zacalo presibavat NM som precitala za 5 dni a na jednu ruku som si napisala ze TEAM jacob a na druhu team Edward a jacob ( kvoli edwardakom z nasej triedy) za to ze ho mam rada su na mna v kuse nastvaty ved je o dost "normalnejsi" ako eddy akoze aj eddyho mam rada ale s nim je proste hlauz aj v tej knihe ( co vravel na mika ze grcia ako najaty alebo co vravel o tych svojich kamosoch a zrazu nanho zavolali a on taky ze mi o vlku a vlk za humnami ) no ja chytam zachvaty proste jake a tay su viac ako do pohody typkovia ved s nim musi byt kala to sa inak opisat neda aky humor z neho vyzaruje *3* -
...TL....
Happy birthday Taylor...You're the best *4* -
-
Re: ...TL....
I love you.
-
-
jacob
na jacoba se hodí a je hezkej *14* -
Narozeniny
Happy Birtday... *14* I love you *14* -
Happy birthday
preju ti vsecko nejlepsi zlaticko *14* a poradne ty osmnactiny oslav -
fešáák xD
akoo on ma nejkrasnejsi usmev.. a pste.. mozna sem si jacoba predstavovala trochu jinak .. awe myslim ze vybrali dobře... -
happy brithday
Happy Birthday *14*