Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je děsně hnusnej a je *12*
    • barunka-klaudi
      verčo starej se laskavje o sebe a jestly se ti nelibi tak bodnim nepiš je ti to jastni jetito jasni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* hořim stebe
    • Ty si *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
      prostě kurvička co mu jen zavidí že ??? Píč*** jedna zkurven*** -_- !!!
      Dej mi svuj fb chci vidět jak si hnusna a škareda pipko *11* *11* *11*
    • Ona je hnusná určitě a jen mu zavidí krassu hnuska jedna plesniva :DDD!!!!
    • Si ale píč* *5* *16*
  • mileycyruska

Nározneninky

hojký hezký narozky ti přeju hodně zdraví a už se těším na twilight ságu 3 a 4. *14* *14*
  • Přestaň Mrs.Wesley mám kámošky ale jenom 3 chci jich mít víc :'( :'( :-(
    • Alexa000
      Môžem byť aj ja tvoja kamoška ?
    • Mrs.Wesley
      Promiň ale jenom tři???*9*to je bída
      • Já mám jenom tebe Mrs. Wesley :D
      • Já jich mám...asi...tak..hmmmmmm
        Así takovejch 38 možná ještě víc jsem zkrátka oblíbená
        • smi ukradla jméno BLBKO!!!!!!! *16* *16*
  • Hezké narozky

Všechno nejlepší k narozeninám *14* *14*
  • Už se těším až uvidím ten jeho novej film Bez dechu. Mám ho strašně ráda, je k sežrání :D *14* *14* Doufám že to nebude nějaká s**ka a že nebudu zklamaná.
  • :-*

co melete dit je upe kásný a hodí se tam no s těmi dlouhými vlasy mu to moc nesluší víc mu to sluší s krátkýma a navíc v new moon si je ostříhá tak bude pěkný *14* a proč by ho jako měnit kdyosi napsal že taylor ve dvojce hrát nebude sů to keci bude tam hrát je upe božíííí *14* *14* *14*
  • vše nejlepší :-****

Happy birthday *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • zoe94

:P

nejlepší by bylo, kdyby dělali nějakej náběr lidí na natáčení rozbřesku, jak to dělali v novym měsíci.. tam ti lidi v červenym byli fanoušci.. by se mi strašně líbilo být tam taky.. škoda že něco takovýho nedělaj na rozbřesk.. a vzali by fanoušky taylora :P x)) *14* *1*
    • Re: :P

Jo no....to by bylo super
  • Občas v těch starších tam psaly ačip
    pokud nevíte obraťte si to slovo
  • ane.tt

...

no musim říct,že jak je ostříhanej,tak je z něj fakt krásnej kluk *14*lekla jsem se když se tam jako Jacob objevil,ale tak ve dvojce je bude mít ostříhaný,teda co jsem podle fotek viděla... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit