-
valčo, odepiš mi už je to nuda když mi nepíšeš *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6*
-
Gratulacéé xD
No tak se přídám k ostatním :) Happy Bithday *14* -
:) prieskum xD
čo sa vám najviaxc páči na Taylorovy :D myslím dať taký zoznam ako 1.hento a hento 2.Tamto a tamto :D viete zaujímalo by ma to :D prezrem si najprv vaše príspevky :D porozmýšľam čo je na tom pravdy :D zostavím rebríček a nakoniec ešte pridám svoj názor :D okey ? -
-
Re: :) prieskum xD
Takže :D I.časť tak dám vám môj zoznam aj s dvôvodmi že prečo : 1. OČI -lebo :človek sa postupne mení a v tejto dobe môže ísť na plastiku a preoperavať sa na opačné pohlavie , prefarbiť si vlasy (vydrží to niekoľko týždňov) ,nakydať na seba kilá make-upu ,Spraviť si umelé nechty a tak ... jednoducho sa môže kompletne zmeniť na pár dní ,týždňov, rokov ale jednu vec vo svojom živote nikdy nezmeníte - oči (áno môžte si dať aj šošovky ale aj tak ich potom musíte vybrať ) Takže oči preto lebo sa mu jednoducho nikdy nezmenia a stále to budú tie krásne ,úprimné , veselé ,hrejivé hnedé oči ...ktoré sú TAK PREKRÁSNE ! -
-
Re: Re: :) prieskum xD
II.časť príspevku
2. HLAS lebo : tiež sa mu veľmi nebude meniť a občas mi jeho hlas pripomína pradenie mačky a všetci vieme kedy mačka pradie :) a keď mi tak nepripadá tak jeho hlas mi pripadá taký jemný a zastretý ktorí hladí dušu ako balzám ( pripomína mi to tú reklamu na muconasal kde po tom chlebe rozlieva ten med ... len je to duša -nie z bicykla) -
-
Re: Re: Re: :) prieskum xD
POVAHA lebo : môžme si vážiť že je taký aký je . Nerobí hovadiny .Neprovokuje . Síce má veľa prachov a môže si kúpiť čo chce - nemíňa na hovadiny ( nemá šesť domov ,nejaký luxusný dom čo sa sám ovláda a tak -lebo je stále normálny človek - aj keď občas slávu využije ale ruku na srdce ..kto by občas nevyužil niečo také ako nosiča na tašky pri shopingových excesoch ?)a má rád svoju rodinu ... takže aj keby mal deti ale vťah by mu stroskotal je jasné že sa o dieťa bude starať ( a možno aj lepšie ako samotná matka - viď príklad Angeliny Jolie a Brada - on sa o deti stará ale ked jedno z jej dvojčiat začne plakať ihneď ho mení za to čo neplače ,točí jeden film za druhým a tak ) a niektorí hovoria že je to ciťo ...ale o dosť menší ako u nás na slovensku alebo hocikde inde ...nepotrebuje sa pretŕčať všate so svojim telom ( to nie ako tu ) aj keď občas je taký ale to je len tým že je na verejnosti ( veď aj my sa inak správame keď sme s priateľmi , keď sa rozprávame s rodičmi - keď robí on interwiev "prepne" iný "mód" -dúfam , že chápete ) Hey a to je všetko asi tak ... to ostatné na ňom je len nehorázny súkromný bonus pri ktorom naše oči a duše a povahy trpia lebo nás od samej dokonalosti ide roztrhnúť . -
-
Re: Re: Re: Re: :) prieskum xD
To je dobrý nápad *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :) prieskum xD
jojo to je bezva napad !!! ja tam určitě pudu hneeed! *1* *1* -
To patří k 2babetca o tom blogu...to je dobrý dápad *3* *1*
-
-
Posledná časť príspevku ( napísala som ho príliš dlhý) Hey a ešte sa mi páči jeho nos .. je taký atypický ale stále vyzerá ľudsky (napríklad finálna podoba nosu Michaela Jacksona bola atypická ale neľudská - a on je aj dobrým príkladom ku tým očiam ..) Nechcem aby išiel na plastiku nosa len preto že pár vtierok vyhlási že ho má divný ( aj tak je to len o zlom uhle a nasvietení fotky ) -
-
ďakujem :) napadlo ma , že založím blog kde sa budú môcť fanúšici rozpisovať o taylorovi aj na šesť strán lebo občas to akosi nevycháza napratať všetko do príspevku ... hey a taktiež by som tam rada dala aj best of z komentárov na taylorovú osobu ( ako napríklad ...komentár pod plagátom na eclipse : vidíte tú ruku v päsť ? chcela by som byť plechovka :) -
Napsala sto úúžasně a všecko je pravda!! *3* *3* *3* NAPROSTO SOUHLASIIIM!! *3* *3* *3* On je prostě Božííí *14* *14* -
hey :D občas mi vynecháva pamäť :D ale to by som zahltila tri starny :D veď už predtým som sa dosť vyšalela na tom jeho jednoduchom opise :D Ale ten úsmev :D to je ako znovuprebudenie sA do nového života čo ti dodá energiu na päť dní ( lepšie ako duracel).Ten úsmev hentoho smeja je ako extáza ...vždy keď mám nervy zavriem sa do svojej skrine ktorú mám zvnútra vylepenú keep-smilin plagátmi a hned mi je lepšejše hey a tie vlasy sú luxusné ...tak sa nimi prehrabnúť ... telo je extratrieda ( ale veľmi nerada o tom rozprávam lebo to aj k životu nepotrebujem a všetci vieme že on kvôli roli spraví všetko takže o to môžme aj závratne prísť ) A na to ostatné mi už nevyjde správa :) -
Krásně jsi to napsala, se vším souhlasím! *3* Sama za sebe bych k tvému seznamu ještě přidala jeho nádhernej úsměv a plné rty, hustý tmavý vlasy a samozřejmě úžasný tělo! *14* A potom jeho talent na všechno, jelikož je to nadanej sportovec, karatista, moderátor, showman, herec, komik a bůhví co ještě! *4* *3*
-
-
-
-
-
Všecko ale ten jeho usmev oblicej pusa hlas vlaasky a telo uuu!! *14* *14* *14* to se ale neda seradit -
-
a tyyy psííí očka!! *14* *14* *14* *14* -
-
Jooo, ty očička jsou sladké...a ten jeho nevinný pohled...áá *14* *14*
-
-
-
asi všechno :D.. se mi na něm líbí:D -
Třeba 1)Oči 2)Úsměv 3)Vlasy 4)Tělo 5)Hlas ?! -
-
tak nejak :D -
-
1)tělo
2)hlas
3)úsměv
4)vlasy
5)VŠECHNO!
*14* *14* *14* *14* -
-
1)Tělo
2)úsměv
3)vlasy
4)hlas
5)... celej se mi líbí!!! -
-
a ještě oči má krásný oči!!!
-
-
-
-
-
-
Která z nás by nechtěla s ním chodit, ale asi všechny by po ohledu na něj naživo,a samozřejmě po první větě kterou by nás oslovil skončili na oddělení které se jmenuje ARO. Ale souhlasím s vámi, on je vážně dokonalej, úžasnej, strašně sexi s nevěřím a nevěřím tomu, že je gay. To je prostě hloupost.
ALE VŠECHNY HO STRAŠNĚ ŽEREM A BEZNADEJNĚ MILUJEM... -
Hezu
Hezunkej *14* -
...
trochu opožděně,ale přece no,tak všechno nej *14* jsem nějak zapomněla *1* -
taylor
Já ho prostě miluji *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Co je to za film?
Lidi mužu se zptat??Co je to za film jak byva v nekterych taylorovych videich,má tam cerveny triko a je tam s nejakou holkou a libaji se tam u nejake telefonni budky nebo co je to..?Nevim co je to za Film nebo serial dyštak se ozvete dik moc -
-
Re: Co je to za film?
ja teda newím ale je to jenom videoklip k písničce kterou ta holka zpívá žádný film to není nebo seriál *3*
-
-
Ja ho nemam vubec rada. A to Twilight miluju ale on mi tam proste nesedi. Ale tak vam se muze libit kdokoli je to vase vec jen jsem chtela napsat svuj nazor.
-
Me se vůbec nelíbí *11*