-
nice
je docela hezkej -
-
Re: nice
jj je fakt krásnej...:) *4* já ho asi miluju!!!! *14*
-
-
...
Hele lidi já už se tady v tý diskuzi začínam ztrácet... *9* Necete někdo nakousnout ňáký nový téma ohledně Taye bo Jacoba??? tady je to furt vo tom samym: jestli je tay lepčí než Rob, jestli je jacob lepčí než Edward... Takže pls písněte někdo něco jinýho nž enom tadlencto... -
Steven x Taylor
Ahojky, newite nahodou nekdo jak je to s tim ze by mel herec Steven Strait nahradit Taylora v roli Jacoba Blacka v Zatmění a v Rozbřesku? Mimochodem Steven je taky moc sympatickej kluk *4* -
-
Re: Steven x Taylor
No prej to tak nebude pokud vím. Četla jsem na netu že tam chtěli dát Stevena jen proto, že je vyžší a má větší svaly. Možná by se tam hodil ale Taylor je si myslím hezčí. *4* -
-
Re: Re: Steven x Taylor
a hlavne by to nebylo ono... nemuzou jen tak zmenit herce!!! *3* -
-
Re: Re: Re: Steven x Taylor
No i když se spekujuje o tom že v rozbresku vymenej hlavní role.
-
-
-
-
Happy birthday!!!!!!!!:-*
Všechno nej..nej..nej..nejlepšíí Taylor!!!!!!!I♥u:-* *3* *3* *14* *3* *3* -
...
Hej lidi ty narážky jsou už fakt neúprosný. Mě se Taylor líbí a na Jacoba se hodí. Ty vaše žvásty mě fakt ebavý když se vám nelíbí tak proč to tady rozhlašujete?!?!?!? Je to prostě sladkej Jacob a jestli jste četli twilight sagu tak víte jakej je a Taylor ho přesně vystihuje! -
-
Re: ...
Já si myslim že by bylo lepší a ají to tak chci, aby se bella rozhodla pro jacoba... *3* .Je mi prostě sympatičtější...:-)podle knížky i jak vypadá..škoda že ve stmívání skoro vůbec nehrál *9* ..Ale v novm měsíci snad jo,podle knihy..Jo a nevíte někdo kdy vyjde Rozbřesk???:-)a kdy bude stmívání s českym dabingem???Diky moc. -
-
Re: Re: ...
Rozbřesk výjde 25.3. takže za 5 dní -
Re: Re: ...
stmívání s českým dabingem bude v červnu a můžeš si ho předobjednat a na www.arara.cz
katta *3*
-
-
-
happy birthday
vsechno nej nej k narozkám!:) -
ste tam někdo? *7* *7* *7*
-
vy si všichni myslíte že je taylor nej ale není nej je prostě rob ja treba miluju roba tan je tak sexy rok jsme bydleli v angliji a viděla jsem kristen roba i taylora a mám od všech autogram je mi totiš 21let a mluvím 3 jazyky *14* *14* *14*
-
-
hhhhh :DD si mě pobavila Senorita :DDD .... A co jako tady otravujes myslíš že nikoho zajímaš bobku :)) ... Běž ty i stim tvym hnusným debílke* robíkem do hajzlíkov* tam se vezměte a prome zame si mejte zmutavany decka po nem :))) ahoj s pozdravem eča
-
a když tak miluješ toho svýho Bobíka tak běž na jeho stránky a sem nelez ..Sama to píšeš tak to dodržuj!
-
Omg už seš otravná píšeš to snad všude ..myslim že je tu všem jedno že umíš 3 jazyky..proboha co ty seš za tvora
-
-
To je kus :D :D :D
-
Vrať se k seleně *10* hodíte se k sobě