-
česky http://tinyurl.com/6etfl8q nebo anglicky http://tinyurl.com/3k5t4py .
-
New Moon - Jacob
už se moc těším na New Moon doufám že bude líp zpracovanej než Twilight.
A už se těšim na Taylora v roli Jacoba, mám ho mnohej radši než Edwarda *1* -
To je škoda :( Vypadá tam fakt dobře..no kdyby někdo věděl jak se ten film jmenuje pište mi nebo pište do diskuze pls.
-
Zbožňuju 3 kluky na 2 fotce
Ahojky fanynky a fanoušci Tylora. Já ho teda fakt žeru a už jsem přišla na slovo který ho faktis vystihuje a to je: Sladkej, protože to on opravdu je. Ale mám ráda i Roba a Kella takže strašně hodnostím ty fotky kde jsou tyhle upírský a vlkodlačí kluci. I LOVE TWILIGT saga *14* *14* -
!!!
Taylor zřejmě zase chodí se Selenou Gomeez. -
-
Re: !!!
blbost -
Re: !!!
Jak jsi na to přišla?? -
-
Re: Re: !!!
Psali to v InTouch a je to urco lepší když chodí se Selenou Gomez než s Taylor Swiht Ne??? *14* -
-
Re: Re: Re: !!!
V InTouch strašně lžou... Ale nevím jestli je nebo není tohle pravda no -
-
Re: Re: Re: Re: !!!
len nezacnite ziarlit !
teraz si predstavte (aj ked je to kravina) ze s nim chodite. Ste cele statsne len : kazdy vas pohyb sleduju paparazzi a na druhy den vasi rodicia vidia podrobne zdokumentovane vase rande, ziarli na vas polovica sveta ze s nim chodite a vsade sa o tom hovori....a teraz preco vlastne ziarlit ? ved ked taylor s niekym chodi tak je s nim stastny a ked je stastny preco by sme mu to mali kazit?
(ja len tak) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: !!!
To je pravda.Já mám několik oblíbenců,mezi něž patří samozřejmě i Taylor, ale rozhodně bych žádnému nepřála, aby do konce života zůstal nezadaným nebo nedejbože panicem:-D zabíjala bych jejich partnerky teprve tehdy, kdyby mu nějak hodně hodně výrazně ublížily at tělesně tak duševné, to bych pak byla schopna kroutit hlavy:-D *3* -
Jo to máš sice pravdu...Já mu přeju ,aby se konečně zamiloval do holky ,která mu tu lásku bude oplácet!!!Sice taky žárlím ,ale vím ,že ho nejspíš asi ani neuvidím naživo a natož s ním chodit...No bylo by to žůůůůůůžo ,ale je to jen sen a navíc vůbec nevím jak se chová a taky jestli bychom si vůbec sedly...Ale je toděsně hezkej klučina od konečků vlasů až po prsty u chodidel :.) *14* *14* PS a Taylor Swift je kráva a nemám ji ráda....To je můj názor...Neměla jsem ji ráda už před tím než chodila s Tayem ,takže mě vůbec nemrzí že už spolu nejsou...jen mě se*e ,že Tayovi zlomila srdce!!! -
Na tom něco bude. *1* *3* -
suhlasim -
Ja si myslim ze s taylor byl lepsi par
-
-
-
Re: Re: Re: !!!
JO to je ravda selena se k němu hodí víc než taylor.
-
-
-
-
Si heskej*1* ale Robert Petinson je hesči *14*
-
...
Plsík... ňákej koment... se nudim... xD Jo hele 8.ball.8: Co se stalo? Proč dál nekritizuješ? Konečně ti došlo že je to marný??? *1* -
-
Re: ...
Něják není co kritizovat *5*
Ale neboj, mám to tu vše pod palcem. *1* -
-
Re: Re: ...
tk to jo... Hele dotaz... proč máš nick ,,8.ball.8" ??? nechápu... -
-
Re: Re: Re: ...
Protože Ty máš nick marki.xd, proto. *5* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Mi mělo dojít dřív že z tebe ňákou inteligentní odpověď jen tak nedostanu... Ae to ještě neznamená že to z tebe nedostanu NIKDY páč já se nevzdám! tohle není prohra ae enom klid na bojišti! *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
no to urcite ,(prej vzdycky) hááááááááááááá -
Já mám pravdu vždycky *5* -
vespod zuří ty ses nikdy nepřeklik? njn tk jo, vono to fakt vypadá vadně máš pravdu... *4* takej exot já... -
prej huso... já nwm kdo tu bude houser když jedinej kdo tu píše nesmysly seš ty... sem se enom zeptala proč seš zaregistrovanej tak jak seš zaregistrovanej, nemůžu za tvojí blbost že odpovíš "nesmyslem"... tkže ako klídek...! jinak nikolko... přesně! kliďas na povrchu ale vespod zuží... heh...! -
Jsi mne odhalila jako ještě nikdo. *5* -
ale prosimte,sice tady pises klidne, ale tam nekde v hlave mas urcite s toho vseho tady nervy ja to víím:D -
I Ty ťunťo *4* -
njn ja vim ze to nedokazes priznat ale to je zivot -
Moc ne, nepociťuji v ní "soupeře" *5* -
marky.x d nebo jak se menujes .. dobře ty! mrte mu to nandavas
-
-
-
-
-
-
juuu
tenhle andílek má narozeniny den po mě :) to je krásný :) -
3000 fans!!!
Tak co, dáme dohromady 3000 fanoušků? *3* Zmobilizujte síly, Taylor si to zaslouží! *1* Pak tu můžeme udělat třeba malou "oslavu", právě na počest kulatého fanklubu! *3* *3* -
?????
děláte si ze mě p***l? *1* která pipka si mezi ty jeho fotky hodila vlastní fotku? *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ?????
to snad ani neni možný ne..:-) vždyť to kontrolujou ne?? *7* *1* -
-
Re: Re: ?????
jeste je tak oskliva!! -
-
Re: Re: Re: ?????
tady je její profil http://profil.osobnosti.cz/tereza12 *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* -
-
Re: Re: Re: Re: ?????
ale ta fotka tu je už móóóc dlouho!!!!!!Kdybyste si víc prohlížely Taylorovy fotky a více se mu věnovaly přešly byste na to dřív!!!!!!!!!!!!!!!!! *8* *8* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?????
Ježíš lol no jo, asi zkoušela, jakmoc to kontrolujou :P :DD -
Re: Re: Re: Re: Re: ?????
Holky noták nechte toho *3* měli by jsme jako faninky držet při sobě a né si nadávat, která znás si tam dá fotky a že jí to nesluší a podobně *4* každá z faninek se věnuje Taylorovi po svém *3* tak si do toho neprdejte nebo dojdete k tomu, že je velbloud s jedním a dvoumi hrby *1* *1*
-
-
-
-
-