-
Happy birthday
všechno nejlepší k osmnáctinám :-*** -
Cože??!
Děláte si ze mě srandu??
já tu chvíli nejsem a Taylor spadne na 24. místo?? Bože!!! *13* -
-
Re: Cože??!
A to si myslis ze je to kvuli tobe jo tak to si duverujes kamo!! ale je to strasny ze je tak dole !!! -
-
Re: Re: Cože??!
Ne ježiš xD *1* já si nemyslim že je to kvůli mě to měla bejt sranda... no nevadí :D je to hrozný no...
-
-
-
Happy birthday
Opožděně přeju Happy birthday!!!!! -
jo tak to mas pravdu jo hlavne pan !dokonalý! *14* :-)
-
je strasne hezkej.dnes jsem se divala na moji knizku neboli casak a vyslo mi ze bychom nekdy v roce 2013 mneli bychom se sedkat!!!!waaaawwwooooowww.I LOWE YOU *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
2013 to už tady udajně nebudem... *15* *15* *15*
-
-
:)
jako Jacob mi prijde strasnej ale jako taylor je moc peknej -
-
Re: :)
Já souhlasím. Já Jacoba po zhlédnutí stmívání taky nenáviděla. Ale pak jsem si to přečetla. Už čtu 3knížku a přijde mi taky moc bezva. Já bejt Bellou tak Jacobovi řeknu ať se promění na vlka a mazlila bych se s ním když to Edward nevidí:) -
-
Re: Re: :)
až na to že kdyby byl vlk tak by to nebylo vono *1* a tk bejt bellou tak bych se definitivně rozhodla pro Jacoba ne? -
Re: Re: :)
Ty jo takovej super nápad to mě nikdy nenapadlo *1* *1*
-
-
-
pro 8.ball.8
Wow takže ty tu fakt seš zaregistrovanej enom kvůli kritice Taye co? Když do diskuze o celebritách v jejichž fanklubu seš písneš jenom jednoho mrňavýho samjla ale tady sem píšeš furt...! hezký...! *1* -
Opožděne:D
Happy Bithday! A krásnýho Valentýna;) -
smolicek
vite s kym ted pravě chodí taylor s lily collins a je starší než on o 3 roky a taylor řiká že je to láska na první pohled mužete to najit na www.bravo.cz a tam si zadáte twilight sagu a první stránku -
-
Re: smolicek
no ja bravu velmi neverím ..pravda to bude až vtedy keď si toto isté tvrdenie prečítaš vo viacerých časákoch / stránkach alebo si pozreš video kde to hovorí ...ale ani jeden z nich nepotvrdil že spolu chodia ( teda nie naozaj ) takže to čo je v brave nie je pravda a aj keď boli sice spolu raz na rande tak neviem ..práve teraz sa natáča BD no čas ukáže ...len prosím ťa never všetkému čo bravo napíše -
-
Re: Re: smolicek
no ja to taky nekde četla.. že se představil jejimu tatovi nebo něco takovyho.. asi to bude pravda.. ale kdyz muze chodit s nekym o tri roky starsim muze chodit i s mladsima :-* :Dale musime neco udelat...33. misto je uz vazne hodně moc dole.. když byl do 20 tak OK ale ted to uz je moc dole!! >:( -
-
Re: Re: Re: smolicek
ale chápeš že ani jeden z nich nepotvrdil že spolu chodia ... dokým to nepotvrdia ( napríklad bozkávaním sa na verejnosti , držaním sa za ruky alebo rovno vyhlásením ) tak sú všetko klamstvá ... a tiež som ten článok čítala ...nikde nie je vyjadrenie manažmentu alebo tak a vyjadreniam blízky priteľv neverím ..kto sú to tí blízky priatelia ...keby presne určili kto tak verím o niečo viac ...ale pamätaj - DOKYM SA NIECO OFFICIALNE NEPOTVRDI - NEBER TO AKO PRAVDU a nerieš to ... možno si zbytočne zlomíš srdce -
-
Re: Re: Re: Re: smolicek
Myslím si to stejné :) dokuď prostě nebudou fotky jak se vodí za ručičky nebo to oba nepotvrdí v nějakém videu. Tohle jsou jenom spekulace Bravu a moc tomu nevěřím, ale byla bych za to moc ráda, protože by skončili ty spekulace jestli je Taylor gay.. pochopitelně že není, ale většina prostě lidí musí o tom pořát žvanit a už by to chtělo prostě ukázat, že se pletou *1* a že Taylor je kluk s dobrým vkusem *3* Moc byhc mu to přála .. Lily se sympatická a k tomu má stejné datum narození jako já 18.března *4*
-
-
-
-
-
na 8.místě
padá dolů holky.......... *9*