-
Jacob je boreček
Konečně diskuse kde nikdo Jacoba nepomlouvá, hrozně mě štve jak ho všichni odsuzujou, ale já bych chtěla vidět jak by si jim líbil druhej díl kdyby tam nebyl. Je skvělej a tak neskutečně vytrvalej až to bolí. *1* Jsem sice ráda že Bella zůstala s Edwardem, protože by to jinak nedopadlo tak jak to dopadne.. *1* (fakt logický) -
-
Re: Jacob je boreček
Druhej díl je skvělej fakt že jo ae sem pe naštvaná že Bella zustala s Edwardem.............. víc by se mi hodila k Jacobovi....... *3* -
-
Re: Re: Jacob je boreček
moc prosím nevite kdy davaji ten druhy dil?jsem v tom nova a nemam zadne informace.Poslete mi to prosim na mejla 10li@seznam.cz moc prosim *9* -
-
Re: Re: Re: Jacob je boreček
25.3. což je za 3 dny *3* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Jacob je boreček
Kdy davaji New moon, a ne kdy vychazi rozbresk :-)
-
-
-
Re: Re: Jacob je boreček
No mě se líbí i Edward ale Jacob je takovej víc trhlej a vtipnej...ale hlavně hroooozně krásnej. Ale to by pak nemohl být s Renesmee *3*
-
-
Re: Jacob je boreček
auu jacob bozskej *14* *14* *14* nema chxbu
-
-
Taylor je prostě suprovej. *14* *14* *14*
-
Jsi hnusnej
*1* *11* *13* *2* -
On je ták strašně ňuňatéééj!:D *14*
-
nic novýho
si tady ze mě děláte jako co|? tady se nic neděje.. too sem nikdo nechodite bo co?? jzs vzdyt je užasnej a pokud jste fandové tak si to myslíte taky tak proč sem alespoň 2x tydně nepřilezete a třeba něco nenapíšete... :D *3* *1* *7* -
Odepište mi už někdo je tu nuda:-!
-
-
Bože nevotravuj!!!!!Tohle není žádném CHAT ale diskuze!!!!!!*10**10*
-
-
Taylor LAUTNER je nejkrajší chalan na svete
-
-
-
Sel a Tay
jee jak je Taylor na fotkách se Sel tam jim to mooc sluší :) -
-
Re: Sel a Tay
jo a hlavne se Seli smeje se zubama a s Emou ne!!
-
-
taylor
taylor uz dostal i od lili otce pozehnani ale zatim jsem moc spolecnich fotek teda nevidela -
Mě se líbí Robert i Taylor..oba myslím, že jsou svým způsobem hodně zajímaví:) *16*
-
NEJVÍC
*14* *14* WOE TO JEHO TELOO Z TOHO SE DYCKY MINIM UDELAT *14* *14* FAKT BOZSKEJ,NADHERNEJ PROSTE BEST OF *14* *14*