-
Nechápu, co na něm všichni vidíte?
Vždyť je to kluk jako každý jiný
já mám třeba ráda Jacksona Rathbona -
-
A koho to ma jako zajímat ??? Když ho nemáš rada tak proč chodíš na jeho stranku ?? :DDD !!Bože fakt vymleta ... tak se nam líbí no a co ?? Je to náš taylovers vkus ! Mě osobně ho nějaka pipk* kdo ví od kat nazakaže miluju ho jaky je !!! *14* *14* *14* *14* *14* !!!
a ty si jen obycejna holka co ty si dokazala ?? hmmm ??? Omq krááv* si no :DD !!! Píč* zkurven** !!!! on je skvělej !nezavit a tvuj Jackson něco ? si chot najeho stranky a ne na taylorovo když ho nemusíš papapa *11* *11* -
To je dobře tak ho měj ráda dál.
-
-
Miluju ho mam snim knízku 2 kalendáře 21 plakatu no prostě je hezkej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* je muj *16* *16* *16* *16*
-
JJ O co naděláš j´holka
-
Blbost
Kdo si mě plete se Stevenem Straitem avkládá na moje stránky jeho obrázky tak ať mi zavolá. Děkuji Taylor
PS: Smažte jeho obrázky z mojí stránky! -
-
Re: Blbost
WTF ?? Co to má být ?? -
Re: Blbost
WTF?? co to mé být??
-
-
přidejte se, ať máme New Moon u nás v ČR dříve! :-)
http://www.evropa2.cz/cs/stmivani/r egistrace.shtml -
otazocka
prosim vas nemohli by ste mi povedat nejake fakty o tayovi ako napr. co ma rad za hudbu,filmy a dalsie veci na tajkychto veciach som total zavysla tak ako na nom *14* -
-
Re: otazocka
Tak fajn, já budu teda ta hodná co ti odepíše.Když jde o tu hudbu tak upe žere Black Eyed peas nebo Outkast. Filmíky nwm... Ale co třeba tohle: Má rád pejsky a nemusí to bejt ani nějaký velký hafani, on sám má doma maltézského teriéra Roxy. Taky se od šesti let věnuje karate a černý pásek získal už v jedenácti a doma má tři zlaté medaile z mistrovství světa juniorů. Tgže není enom super herec ;). Má rád blankytně modrou která ho sqele uklidní a rád kouká na telku. Má kořeny v Německu, Holandsku a ve Francii. Jeho prostřední jméno je Daniel - po tátovi. Než hrál v Twilight vůbec nevěděl že něco takového existuje! Nesnáší nošení paruky když hraje. Je hodně společenský. Má fanoušky i mezi dospělými lidmi. Rád by hrál s Mattem Damonem nebo s Markem Wahlberkem. Miluje mexickou kuchyni a steaky.
Stačí říct a můžu toho napsat víc jestli chceš...! -
-
Re: Re: otazocka
Tak to piiiišššššš,Marki,Taylor alias Jacob mě začíná zajímat...A díííky,že je tu taky někdo schopný napsat normální příspěvek... *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: otazocka
Nooo, až na to že já fakt normální nejsem...! xD Ale třeba tohle: Podle něj mu nejvíc fandí jeho ségra Makena, Pořád dostává od rodičů kapesné a doma musí pomáhat - zkrátka všude za celebritu není mno... Líbí se mu úsměv Seleny Gomez - prej fakt roztomilej. Kvůli roli v Novym měsíci musel přibrat 15 kilo svalů. Kromě tý Seleny se mu líbí Jessica Alba aprej děsně žárlí na jejího manžela Cashe Warrena. A hrát chtěl už od mala! -
-
Re: Re: Re: Re: otazocka
zažila som životný úspech všetko som vedela len som chcela či neviete dačo viac taktiež ma na raňajky rád ovocie čerstvo a osobne odtrhnute od niekial do obeda beh sport na obed cinu -zboznuje ju poobede zase sport vecera ist s kamaratmi proti noci rad pocuva r n b a na via si nespomeniem *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: otazocka
no ja som chcela len vediat ci neviete nieco viac ako ja *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: otazocka
jo tak ty jsi všechno věděla ale ptala ses co poslouchá hmmm...! tak to sry ale tohle je sprostá lež ju?
-
-
-
-
-
-
:D
booze vy ste ujety :DDD *1* *1* *15* -
-
Re: :D
A to jako pproč???.....že se nám líbí herec tak sme ujeý tobě se snad nikdo nelibí??? *7*
-
-
Todo lo mejor
Hola Taylor, deseando todo lo mejor las niñas desde Madrid! Estás muy guapa: 3 les deseo un dulce de su 19 Claire: D -
Taylor
On je super kluk a ani mu ta sláva nestoupla do hlavy jako např:Zac Efron"Blé" je to nejmilejší celebrita a je k nakousnutí *1* -
hahha Orlova no jono je ti jen 8 as budeš starší tak to pochopíš jinač