Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • negri.baju

Kniha Druhá - Jacob

No néé!!! Prave jsem docetla v Rozbresku knihu druhou - Jacob! Hej tak hustej koneec...ale bude to divny, zase si zvykat cist Bellu a ne Jaka...uz jsem si naj vzykla :-(
  • angel.and.connor

OMM

asi ho sežeru.....aaaa on je taaak roztomilej a má nádhernej hlas....AAAAAAAA..namam slov na něj!! *14* *14* *14* *14*
  • veveryce

Happy Birthday

Happy Birthday Taylor Lautner.Twilight saga is a best film. *14*
  • hbdelfin

vše nejlepší!!

vše nejlepší!
  • mrs.wesley ja ti slibuji ze ti nebudu psat takovy urazka sejne je mi to
    lito
    • Mrs.Wesley
      Já jsem holka!
  • Ahoj lidi on je krásnej každej je do něho zblázněnej no.............nedivím se když je tam namakanej :D mám ráda twilight a nemůžu se dočkat na 4 part 2 :D a je hezkejjj!!!
    • já ne, p*** ubohá *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • kacule16

miluju te

všechno nej miluji tem nejvic na svete užij si narozky s bellou nééééééé se mnou!!!! *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14*
  • jo je valco ale slibil mi ze stim prestane stejne ho to uz neba *4* *4* *4*
    • Mrs.Wesley
      Vlčice ale já jsem girl*2*no boy
  • ach on je tak zlaty milujem ho
    *14*
  • bellinka

Mensi napad

Ahooj lidi..tak me napadlo s ''kamoskama,, jsme mely napad jak nalakat fanousky ke Stmívání (k hercum) a tak nas napadlo udelat enco jako reklamu!..dalo by se to pak na youtobe!..jednalo by se o to ze by kazdej kdo chce udelal svoje video kde by neco rikal treba neco o filmu konkretne treba o Smívání a nebo o Robovy neo Kristen pste cokoliv co se tyka Stmívání pak by se vsechny ty videa daly dohromady a mazi to dali nejaky fotky a v pozadi by hrala pisnicka Roberta Pattinsona tak pisce jestli mate jeste naky napady!..diky
    • negri.baju

Re: Mensi napad

Jak dlouhy by to melo byt? a asi taky v anglictine co? a tu pisnicku bych jeste domyslela...to bych dala potom anketu, jakou pisnicku chtej lidi vybrat :-)
      • Re: Re: Mensi napad

Jasně good nápad. Ale otázkou je jestli se na to vůbec kouknou . *7* *9*
        • negri.baju

Re: Re: Re: Mensi napad

Jestli to bude na youtube.com, tak se to k nim urcitě distane ;)
          • Re: Re: Re: Re: Mensi napad

Tak jestli se to na youtubko dá tak budeme moct jenom doufat mno...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit