Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikolinkasimek
    ja ho zeru je s sezrani hrozne se mi libi videla jsem snad vsechny filmi ve kterych hral miluju te ♥♥♥♥♥♥♥
  • Loveee=)

Ouuuu,I love him *14*
    je to *4*
    Ne,každý ho musí,já to toleruji,ale já ho mám ráda *4*
  • ♥MuckQ

Bože v týhle reklamě je tak sladkej!!! K sežrání ! ♥http://www.bravo.cz/twilight-sag a/159-taylor-lautner-potkame-se-ve- spanelsku *14* *14* *14*
  • barynka

B-day

HAPPY BIRTHDAY ! :* *14* *14* *14* *14* *3*
  • gigi.cullen

Renesmé

Strašně mě rozdrtilo když se zrovna Jacob otiskl do Renesmé..Tak nějak jsem to čekala ale i tak mi to přišlo takový zvláštní...Jinak rozbřesk je stejně Krásnej
    • loloavril

Re: Renesmé

otiskl??ted prave ctu zatmeni ...lidi co to znamena plsky
      • negri.baju

Re: Re: Renesmé

nech se prekvapit ;-)
        Hey vcere jsem cetla rozbresk (Jacob - kniha druha) a to jak ho Ed pozadal aby domluvil Belle at se s nim... chudak Jake...jsem zvedava, jak bude jacob koukat na bellu, kdyz se otiskne do jeji dcerky...nebude bella takova jeho mamka? :-D...prave jsem docetla tu kapitolku jak bella pije krev brckem...nedivim se jakovi, ze mu je spatne :-D...a rosalii je pekna svi*e! doufam, ze se v prubehu knizky da do kupy :-)
        • debussygirl

Re: Re: Re: Renesmé

Rosalii taky nemám moc ráda ale v Zatmění se mi hrozně líbí ten její příběh.....A já právě že čekala že on bude s tou Leah a ne že se otiskne do Reneesme
          • renny100

Re: Re: Re: Re: Renesmé

Já osobně nemůžu Jacoba vystát (ale Taylor mi teĎ příjde sympatický)..je to kvůli tomu,že se JAcob otiskne do jejich dcerky.
            To mi přijde divný,když miloval Bellu a pak se otiskne do Renesmee...nechápu.
            Prostě by měla Stephenie Meyer napsat další díl,kde by se zjistilo,že se do ní neotiskl a ona bude s nějakým upírem xDD

Strašně bych si přála,aby napsala další díly (z pohledu Belly),prostě pokračovala a Twilight ságu psala až do nějakýho 8.dílu :))
          • negri.baju

jinak jsem taky zrala ten jeji pribeh ze zetmeni...tesim se, az to zfilmujou ;-)
            oupe jsem si to predstavovala....ale ted v rozbresku nemuzu porad z toho, jak si Jake dela p*del z rosalii x) *15*
            • debussygirl

Re: Re: Re: Re: Re: Renesmé

No už to bude trvat jen chvíli jen se do ní otisnkne jak bela rozlije ten hrneček tak už to půjde rychle *1* *9* *14* A tjn Jacob si z Rose dělá furt srandu *1*
          • negri.baju

no to mi povidej....a jeste kdyz s nim chtela zustat...btw...poprve jsem se docetla do renne-esme :-)...za jak dlouho se do ni otiskne? jsem u toho, jak sli carlslei,esme,emmet,jasper a alice na lov...za jak dlouho se jacob otoskne do rennesme? rekni mi jen to na co se ptam, zbytek si necham za prekvapko ;-) *8*
  • maki94

Upozornění

Jako správce bych vás chtěla poprosit, abyste trošku klidnili své reakce, sprostá slova si nechávali na své kamarády a kontrolovali si gramatiku, <b>jinak tady nemáte co dělat</b>! *16*
    Ráda si vyslechnu všechny názory, ale pište je slušně, jestli nechcete být kandidáty na smazání!
    • 8.ball.8

Re: Upozornění

"Kontrolovali si gramatiku" - heh, to zní skoro jako povinnost, proto by mě zajímalo, kde je to psaný, slečno SPRÁVCOVÁ. *3*
      • maki94

Re: Re: Upozornění

Kontrolovat si gramatiku- jasně, to není psaný nikde, ale je docela utrpení číst nějaké příspěvky, kde je v jedné větě nasekáno tolik chyb, že by to i orangutan napsal líp. Nemám nic proti hovorové češtině, ale napsat " vipovídá, namišlenej" a spol. je fakt tragický. Možná by se někteří pisálci měli vrátit do školy a hezky znovu projít vyjmenovaná slova, případně si dát studenou sprchu...
        • 8.ball.8

Re: Re: Re: Upozornění

Brečíš nad špatným hrobem, měla by ses tu porozhlédnout a počíst si ty rádoby příspěvky. SLEČNO SPRÁVCOVÁ *5*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: Upozornění

Já bych vedela kdo tu nema co delat!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16*
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: Upozornění

JZS tak gramatika je to posledni na co myslim chytroune!..a ja si myslim ze mi si nemame co rict a ten co tu nema co delat si ty!Tak di!..nikdo te tu nechce..fakt nwm co te sem tak laka kdyz nas tady jenom SE**Š a pak ti nadavame..ja fakt nwm tebe to asi vzrusuje nebo fakt uz nemám zadny vysvetlení co tady jeste delas!!!...
              A jinak MY JSME SPOLU NIC NEPÁSLI TAK MĚ NEOSLOVUJ!!!! *16*
            • 8.ball.8

Bože Evičko, nauč se psát, potom reaguj, do té doby se nemáme o čem bavit, ano?! *16*
            • bellinka

Nevim kdo by se nad sebou mel zamyslet kdyz tolik dvas na ten vek tak enchapu co tady delas ty!..kdyz si tak dospelej tak rpoc sed tu chovas jak KR***N...nejdriv se zamysly nad sebou a pak se navazej do nas!..
            • bellinka

hahah jezisis to jsme se zase nasmala!..uf az mi je z tebe spatne!..ja nechapu proc si vsichni berou vek jako nejakej dukaz ze jsme deti nebo ja fakt nwm..vside kde se zacne ,,hadat'' samozrejme diskutovat tak vsichni hen dzacnou dorazet na vek!..to uz je fakt k smichu!..
            • 8.ball.8

Mladá, hloupá, 15ti letá Evička, že? *5*
  • to je super

Taylor je na 11 miste.jen tak dal *4*
  • xcornelia14

Happy B-DAY

Všechno nejlepší Taylore!!!! ;) *3* *1*
  • valčo jemi to tak líto asi jsem to nemněla psat *13* *13* *13* *9* *9* *9*
    • Ježiš mě to neva odpouštím ti..*3*
      Hele že je to co dělá Mrs.Wesley dětinský??
  • Ahoj

Ahoj.nevite prosim nekdo kde zjistim nejaktuaůnejsi novinky o Taylorovi?nejaky blog nebo tak?diky
    • maki94

Re: Ahoj

Ahoj, nejlepší jsou na to zahraniční stránky, např. www.taylorlautner.org nebo třeba www.taylorlautnersource.com! *3*
      • Re: Re: Ahoj

Dekuju moc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit