Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já bych chtěla aby byl můj kluk
  • Happy b-Day

Všechno nej ! áá on je tak úžasnej! *14*
  • názor

Vážení a milí příznivci a nepříznivci...všichni do jednoho tady píšete své názory na tohoto herce...někteří posuzují podle vzhledu, jiní podle kvalit hereckých a další kdo ví podle kterých (těžko jen z vlastní zkušenosti). Jak můžete o někom napsat, že je to (pár teček), když jste tu osobu nikdy nepoznali a nemluvili s ní. To spíš podle toho, jak unáhleně soudíte, tak sami logicky budete považováni za (pár teček). Kdyz vznika film, tak jeho kvalita zalezi na mnoha faktorech, mnohdy i samotný výkon herce záleží na tom, jak je vše dané..A myslim, ze do mysli scenaristy a dramaturga nevidí z nas *3* Každý máme právo na názor..ale není třeba nikoho urážet *4*
    • 8.ball.8

Re: názor

Já být správcem této diskuze, zakázal bych vstup dětem od 11 do 14 let, poněvadž to rozptýlení a příspěvky plné vulgarity a infantilních žgryndů, sem davají právě tyto děti.
      Samozřejmě to berme s nadhledem, oni z toho třeba, možná, snad, někdy vyrostou. A když ne, tak to bude neštěstí národa. *5*
      • marki.xd

Re: Re: názor

Zákaz vstupu od 11-ti do 14-ti let? Fajn, ale jak máme vědět že ti taky není tolik...! Se bojíš si napsat na profil věk?
      • Re: Re: názor

Zakázal bys sem vstup takovým lidem, ok..Ale zamysli se nad tím, proč sem chodíš psát příspěvky třeba ty. Pokud to děláš z určité recese (pobavit se nad něčím, dejme tomu mírně infantilním názorem), pak by sis s takovými lidmi mohl podat ruku, protože ani od tebe to není nijak dospělácké a vznešené. Čím sem vlastně ty příspíváš? Svým pohledem na toho herce, na ten film nebo na lidi, co sem píšou? Pokud sem chodíš jen komentovat jejich názory, tak to by sis mohl možná klidně odpustit a věnovat se nějaké smysluplnější činnosti... *3*
        • 8.ball.8

Re: Re: Re: názor

Infantilním názorem bych nazýval spíše ty příspěvky, které tu padají z jiných úst, nikoliv z mých.
          A čím sem přispívám já? Kritika je stejně silná tak jako kladné názory na tyhle pseudohvězdy od 13ti letých rádobyfanynek.
          • marki.xd

Re: Re: Re: Re: názor

ještě sji neodpověděl na to, jak máme poznat že ty tobě taky není 11 - 14??? Víš co když nemáš věk na profilu...
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: názor

Tak to fakt nevim co tady děláš teda pardon,děláte..!!prej ze my jsme jak mali haha *15* *15* *15* *15*
            • 8.ball.8

Re: Re: Re: Re: Re: názor

Z taktických důvodů neuvádím svůj věk. Ale jsem v rozmezí mezi 20-30 lety. To je tak všechno, co Ti k tomu povím.
  • happy birthday

Vsechno nejlepsiiiiii. *14* *14* *14*
  • xxxx

je uplně k sežrání *14*
    • Re: xxxx

souhlas *14* *14* *14*
  • sorry ale fuuuuuuuuuuuuuuj *11*
  • negri.baju

Umí Tay zpívat?

To snad ne?! Brouzdala jsem na youtube.com neco o Taylorovi a nasla tam s nim a jeste s Victorii a Luarentem interwium... a spolecne tam zpivaji pisen on Miley Cyrus See You Again XD...no posudte sami : http://www.youtube.com/watch?v=Tbv7 X3XHru0 a pak jeste tady...piste komentariky :-) http://www.youtube.com/watch?v=f7U6 tg_EO_w&NR=1
  • vše nej

Všechno nejlepší *15* *15*
  • *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* *15*
  • Je hezkej
    • Jak se to vezme..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit