Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • barka.3

Jacob a Reneesmee??

Jako on se otiskne do malí upírky jo... pěkný no...
    • negri.baju

Re: Jacob a Reneesmee??

sakra kdo to je???? mam precteny stmivani, novej mesic, zatmeni, a u rozbresku 1. kapitolu a docetla jsem se o ni v rozbresku v rejstriku upiru, kde byla zapsana mezi cullenovymi, tak kdo to sakra je?
      • Re: Re: Jacob a Reneesmee??

ahojky hele Reneesme je dcera Edwarda a Belly.ja sem sice ještě nezačla číst Rozbřesk ale všude to píšou.Ja si tu knihu musim prostě koupit stejně nemyslimna nic jinyho *14* *14*
      • bill95

Re: Re: Jacob a Reneesmee??

on se otiskne do Renesmee vice informacije v knize Rozbřesk ktera vysla 25.3.2009 takze uz je volne v prodeji *3* *3* *3*
        • janahermiona

Re: Re: Re: Jacob a Reneesmee??

jo otiskne se do renesme....uz jsem to cetla..
          • negri.baju

Re: Re: Re: Re: Jacob a Reneesmee??

HEy hned jdu cist....mam zatim asi jen 5 kapitol z Rozbresku...ale jdu hned cist!!!tak to je hodne divky, ze se otiskne do upirky!! hey ten Rozbresk bude urco strasne zamotanej....tak cus...jdu cist :-) ;-)
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: Jacob a Reneesmee??

ale Renesme je jen polovicni upirka....
  • Milá Silwie jestli ti je z něho tak hrozně zle nikdo tě nenutí se na něj dívat *3* každý NEMUSÍ mít stejný vkus jako ty !! Jestli máš takovou potřebu o něm psát doví co je jdi si to psát klidně do své ...... !!
    Jak by bylo tobě kdyby někdo úplně CIZÍ o tobě psal že jsi .... atd..
    Ani ho pořádně neznáš tak nepomlouvej !
    • znám ho dost dobře *16*
      • Twilight_M
        Jaj... Kašli na ňu ANN.. Ona ho nesnáší a přitom je na jeho profilu a dobře ho zná.. Tak co po nás chce :P
        • nic po vás nechci, nenutím vás odpovídat, pište si co chcete, já si taky budu psát co chci, už je mi to jedno
          • aha, to jste mysleli na silwieeeeeeeee
  • ashley0077

<3Taylor<3

*14* Taylor je Nejlepší a bude ílně se tě šim na Zatmění!!! On ta bude Božžíí jako všude kde hrál (Na sv. Valentýn,Stmívání,Nový Měsíc,Žraločak a Lávovka a další...) *14*
    • angel.and.connor

Re: <3Taylor<3

přesně taky se nemužu dočkat zatmění...ne tak na zatmění jako na Taylurka protže on je prostě nejlepčí!!!! *14* *14* Milujuu hoo!! *14* *14*
  • lucinka9494

narozky

Vše nej k narozeninám Taylorku!!! *14* *1* *1*
  • To jsu asi ta nejhorší že asi nepíšu takový kraviny jako třeba; mám žízeň
  • a nema este nejakou stranku pres kterou
    se s nim da komunikovat ????
    • a to fb je facebook.com/taylorlautner ,taky to můžeš zkusit hledat jako jiní, třeba toho má víc.
    • je nějaký server kam mu můžeš napsat vzkaz a on na to odpoví, ale nevim no nezkoušela jsem. tady je: http://www.formspring.me/taylorlautner
  • halo je tu někdo? *13* *13*
  • nik011

muck

veryy nice boyy*
  • your-darling

...

všechno nejlepší... *14* *14* *14*
  • hmnmmmm aspoň někdo hezčí než Robert Pattinson

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit