-
zpěv
ahoj ... cjci se zeptat jestli tuhle písničku fakt zpívá taylor
http://www.youtube.com/watch?v= KpaXHX7Nd4c&feature=fvw
já totiž nevím... tak mě řeknite děkuju... papa *3* -
-
Re: zpěv
zle si to skpirovala ale ak to je you belong with me jacob black remix tak staci natukat do googla you belong with me jacob black remix mp3 a najde ti to na jedne z tzch prvym sranok tam
http://www.aimini.net/view/?fid=H lIlrqGwUsYWNMfCMF3L tam to je len sa musis najprv regnut
-
-
Taylor
No holky on je prostě skvělej ...řeknu vám že totálně šíleně nesnášim Pattinsona...nic proti těm co ho maj rádi nikomu to necpu..no ale když sem viděla stmivani tak sem se u toho totalne nudila ale už od začatku se mi strasne libil Jacob...a Tylor se mi líbil už předtim.no a když sem slyšela o tom že novej mesic bude z pohledu Jacoba...musela sem to okamžitě vidět..a řeknu vám že tam byl uplně nadhernej a super no....ale konec byl fakt smutnej...ja bejt Bella nebudu se rozmejšlet ani 5 sekund...já už mám vybráno..a jinak on je faktiš super,nádhernej,milej a děsně roztomilej a sladkej...žeru *14* *14* *14* -
-
Re: Taylor
tak pochotopte že každej má jinej vkus me se treba libi taylor ale chapu holky kterejm se robert -
-
Re: Re: Taylor
nooo ja byt bellou a brat to z jej pohladu a keby jej jacob povedal ze nestarne tak sa vyhovorim na to ze by som ako ona chcela aj s jednym aj s druhym byt vecne a kedze nemam take stastie na geny ako on nat jedina moznost je uz len byt upir ...tak ale TAYLOR 4EVER aj tak *14* -
-
Re: Re: Re: Taylor
Jojo to je fakt...pravda pravda..kdybych byla ona taky bych byla radsi upir nez bejt stara baba a oni furt mlady....mas recht!!! *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Taylor
To by bylo zvláštní...Asi by jste si museli dávat na nos kolík *3* *3*
-
-
-
-
Re: Taylor
Přesně taky se divím lidem co se jim líbí Pattison....mno nebudu to tadyk všecko vypisovat..sejně bych všecičko opsala..takže prostě jenom chci napsat že s tebou souhlasííím...ve všeem....teda krom toho že jsem se u jedničky nudila..:D.. *1* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Taylor
Taky nechápu jak někdo může balit Roba !! Jako já ho mám ráda protože je takovej v pohodě, ale jak se někomu může líbit...To už je snad hezčí i Edward než Robert...Ačkoli Edwarda upe totálně nenávidím !!! Team Jacob 4ever !!!
-
-
-
Naprosto BOBMA !!!
Určitě jste to už někteří viděli, ale rozhodně doporučuju se kouknout na tohle http://www.youtube.com/watch?v=0ESeW5zawc8&feature=related Tay tam pak dál hraje blonďatýho teplouše, musím uznat jde mu to skvěle, a je to naprosto BOMBOVÝ !!!! *1* Fakt Mrkněte, stojí to za to *1* -
Edward :*
Neříkám ře Taylor není hezký, ale více se mi líbí Rob :* . Moc nemusím takové slaďouše, a Robert je ideální *14* *14* -
-
Re: Edward :*
Já mám přesný opak ve jménech;) -
-
Re: Re: Edward :*
JJ...Taylor je hezký, ale každému se líbí něco jiného¨, že...:) oba jsou hezcí, ale každý jiný :)
-
-
Re: Edward :*
Souhlasím s tebou. Rob má charisma, Taylor je slaďoušek a navíc Robovi mluví k dobru taky to, že je angličan. *15* *15* -
-
Re: Re: Edward :*
jj...ale i tak..mám spolužáka, který je mu podobný *14* ale je hrozný, jak se chová atd..., ale jak se chová Rob..ok, možná jsem trochu uchvácená Edwardem, ale i tak :**
-
-
-
jela
jestli si doopravdy byla v americe a mas ty fotky atd jak rikas tak dej ty fotky sem na odobnoti ne?? -
Congratulations!
Gratuluju Taylorovi k vítezství v People Choice Awards 2010! Zaloužíš si to zlato! *1* *14* *3* -
-
Re: Congratulations!
pridavam se :)
-
-
jela
jela jsem o tomto volnu do ameriky...mam fotky s taylorem, robem, kristen a nikki redd. Potom mam Jejich podpisy. Jsou ale naprosto hustý a Tay hrozně hezky voní, a dal mi pusu na tvář.! J e naprosto hustej -
-
Re: jela
ty se táák máš..teda estli nekecáš...závist -
coze????tak jestli je to pravda tak dej ty fotky sem na osobnoti ne?? -
jee ty se mas:) rodice te vzali tam na dovolenou nebo cim to ze mas takovy obrovsky stesti?:) -
Víšvto jistě nebo si z nás děláš jen srandu??? -
-
Re: Re: jela
Hezky voní... to zní divně:D
Máš fotky? Nebo tak?.. abysme si nemysleli že kecáš. -
-
Re: Re: Re: jela
to se máš aspon nekdo a přeji ti to ale co už no *3* -
-
Re: Re: Re: Re: jela
neříkejte že jí to věříte!!!!Buď ať navalí fotky ,nebo ať to říká vrabcům na střeše...Nevěřím!! *7*
-
-
-
-
-
ano nebo ne?
Ahojky všem, tak by mě zajímalo jestli je nebo není gay. Co myslíte? *7* -
-
Re: ano nebo ne?
no rozhodně je na to perfektní dost... krásnej, sympatickej, milej a perfektní... už bych se ani nedivila kdyby byl na kluky:D *1* -
-
Re: Re: ano nebo ne?
Přesně:D Vždy hezký, milý a takový kluci jsou gayové.. což me sere:D Ale já doufám když chodil se Serenou(já vím Selena ale já ji nesnáším) a se Swiftkou že je okey:D *14* *15* -
-
Re: Re: Re: ano nebo ne?
Naprosto totalně souhlasim!! *14* Nikdy nevíme *3*
-
-
-
-
new moon
Nevim, co kdo máte, ale Taylor byl v Novym Měsíci naprosto dokonalej...i samotná postava Jacoba je úžasně pozitivní a je mi ho úplně líto, obzvlášť na konci. Bella na něj nemusela bejt tak hnusná, jenom ho využila když se jí to hodilo, když se na ní Edward vysral.... *8* -
-
Re: new moon
Čauky, opravdu jsi to vystihl. Zrovna včera jsem dočetla Nový měsíc a Jake mi bylo hrozně líto. Je to takové hřejivé sluníčko. No jdu na třetí díl, tak snad mě Bella překvapí.... *3* -
-
Re: Re: new moon
Překvapená budeš a taky mega bulet budeš!! *3* -
já už jsem dočetla všechny čtyři díly,a zaručuju ti že tě určitě Bella překvapí:)
-
-
Re: new moon
Tay je úžasnej to máš pravdu....ale četla si knížku Nový Měsíc??? *7* -
-
Já jsem četla všechny díly. Prostě bejt Bellou, bych si vybrala Jacoba...jako Edwarda mám taky ráda, ale Jacob je takovej víc...lidskej -
-
Re: Re: Re: new moon
A víte co by byl fakt dojeb???Kdyby se na ni vy*rali oba.!(jako Jacob i Edward) *1*
-
-
-
-
......
on je tak sladounkej.......fakt je moc moc hezkej a ta role ve Stmíván mu sedne........a ještě jak tam je vymakanej......už omdlívám *1*