-
divnej
mne se zda divnej tan umelej umev ty vybeleny zuby *15* *15* *15* -
-
Re: divnej
jodocela jo ale tak to bezi,nemas pekny zuby ksa s tebou^^ -
-
Re: Re: divnej
nema je vyběleny:D indiani to takhle maj:D zavidim -
-
Re: Re: Re: divnej
on ale neni indian ,snad ne :D:D haha a ma xP kazda hvezda si to musi vybelit to je zaklad showbiznysu :P -
-
Re: Re: Re: Re: divnej
indián je asi ze čtvrtiny nebo tak nějak... kdyby nebyl indián tak by nemohl hrát ve Stmívání *4* *3*
-
-
-
-
-
no
no nato ze jsem ho videla jednou na zivo tak na fotkach vypada lipe *14* -
-
Re: no
jj je uzasnej a kde si ho videla? -
-
Re: Re: no
ja ho videla v listpade v mnichove xP -
-
Re: Re: Re: no
ber to z lepsej stranky aspon ti pri nom z huby netiekli sliny a nedostala si infarkt :D
a toto len potvrdzuje ,že aj TAYLOR LAUTNER sa da vyretusovat ( a to je uz co povedat) -
-
Re: Re: Re: Re: no
haha vis jak jsem byla stastbna ze vidim vlastne poprve v zivote nekoho kdo neni vubec dosazitelnej?:D
-
-
-
-
Souhlasím s narzis... a kdepak jsi ho naživo viděla?:D -
fakt?
nevim fotogenickej je a fotky mívá pěkný ale ve skutečnosti je taky pěkný ale jde fakt vidět že je ještě mladý ^^
kde jsi ho pak ty viděla naživo?:)
-
-
KRÁSNÉ VÁNOCE....
.....I TOBĚ,TAYLORE!!!!!BEZ TEBE BY STMÍVÁNÍ NEBYLO STMÍVÁNÍ..... *4* *4* *4* -
Dobrodružství Žraločáka a Lávovky
Dobrodružství Žraločáka a Lávovky
dneska jsem se na to dívala a bylo to legracni uz nepatri totiz mezi mé věkové kategorie,ale jinak jeho karate umění a moc se to do toho filmu nebo role hodilo:D ale tak mělo to pěkný smysl příběhu a on tam jak žralok muhaha xD -
-
Re: Dobrodružství Žraločáka a Lávovky
Jo je to kravina ale Taylorek je slaďoučkej takže jsem se na to koukala hlavně kvůli němu !! *1* *14* -
-
Re: Re: Dobrodružství Žraločáka a Lávovky
asi tak:D -
-
Re: Re: Re: Dobrodružství Žraločáka a Lávovky
když jsem poprvé viděla stmívko řikám si"kurva ten kluk je mi povědomej" docela jsem se nasmála že to je ten samý sexy boy, jako jsem před několika lety slintala nad sladkým malým Žraločákem *4*
-
-
-
Re: Dobrodružství Žraločáka a Lávovky
No ten film je docela blbůstka :D:D ale za to mohl hlavně ten režisér :D -
-
Re: Re: Dobrodružství Žraločáka a Lávovky
tjn ale zas pro deti to nevadí se náhodou hodí ;)
-
-
-
narozené
Čuss...hej kolikátýho se Taylor narodil páč někdy píšou 11.2 a někde zese 12.2 tak kdy už bych to ráda chtěla vědět???pls napište semka?? *7* *7* *7* *7* -
-
Re: narozené
Podlě mě 11.12.1992 *5* Určitě *3*
-
-
BoOožíí
*14* tenhle smajl svědčí za vše *14* *14* Taylor je vážně pěknej:)) ae Hlavně HRooZně moc sympatickej.:))) *14* KwasáVVwwÉÉCcC***%% *14* *14* *14* MHSMR.!!! *14* *14* *14* -
Team Jacob
Holky pomůžete mě ... nevím kde sehnat ty věco..Team Jacob na netu sem našla ttričko krásný s nápisem "Team Jacob" ale je až z ameriky?!!!nevíte ??prosím napište -
-
Re: Team Jacob
udělej to jednoduše(asi to také udělám...kup si triko v té barvě, najdi co nejpodobnější písmo tomu,co je na triku(nebo jakékoliv hezké pokud chceš,najdeš je na dafont.com)udělej si nápis TEAM JACOB a dej to do fotolabu nebo tam, kde dělají potisky na trička a hrnečky a voalááá..triko stoprocentně levnější než to z ameriky:)
-
-
Gay
Ahoj holky myslíte si že je Taylor Gay?? jak psali ??? Určo nnei žene? *7* -
-
Re: Gay
asi těžko když chodí s Taylor Swift......... -
-
Re: Re: Gay
hm..tak s ní nechodí jako gay taky není ae s taylor nechdí vím to na 100%ptž v časáku psali že držej palce at jim to vijde a já mu psala dopis o autogram a zrovna jsem se ho na tohle ptala řekl že zatim ne
-
-
Re: Gay
To víš že ne... bulvár na něj nemá co vyhrabat tak si vymejšlej všechn možný.. :/
-
-
Achojik
vooon je upleee super chudacek ve st,ivani si zazil ach jo no je krasnej :-***** *14* *14* *14* -
Grr!
Víte kdo mě deptá oupa nejvíc??? Taký ty rádobyfanynkyx twilight co si o sobě myslí bůhví co, že nikdo nezná twilight ságu jako ony... A přitom knihu neměly v ruce, jenom viděly film... Mam ráda Tayejako herce, tu jeho povahu atd... Ae radši mám Jacoba... Mě osobně připadaj ty filmy jaxi o ničem, knížky jsou nesrovnatelně lepčí... -
-
Re: Grr!
taky jsem všechny četla:)fakt supr..a tay upo božskej -
Souhlasím! Knihy jsou lepší o tom žádná.. *4* -
-
Re: Re: Grr!
JJ knihy jsou o 100% lepsi...protze do nich davaj ty pocity a vy vite ze tam jsou takze to prozivate taky proste se do toho vzijet a smaozrejme ve filmu nejni vsechno no :):)
-
-
Souhlasím.. knihy jsou podlě me i vetsinou vždy lepší. Je tam víc věcí než do filmu.. protože tam se to nevejde. -
Taky bych to nějak tak viděla...ale JE jasný že knížka je pleší protože do toho filmu tam nedali poměrně dost z té knížky!!Což mě mrzí ale co s tím naděláme!!TAky nechámu NEkterý holky co viděli jen film a nečetli knížku tak dělaj machry že ten film je BEst!!ale kdyby četli knížku tak by jim vadilo že toho tam v tom filmu spousta neni...ale já jsem ráda že to natočili a líbí se mi to i tak!!! *7* *14* *14* *14*
-