Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kaculencicka

JSEM SPÍŠE ROBERTOVA VYZNAVAČKA...

....ALE TAYLOROVI ALIAS JACOBOVI TO V NOVÉM MĚSÍCI NAPROSTO SEKLO A OPRAVDU UMĚL OKOUZLIT....., V KNIZE JSEM TO PROŽÍVALA INTENZIVNĚJI A DOKONCE JSEM EDWARDA PO OPUŠTĚNÍ BELLY ZA TO I NENÁVIDĚLA A PŘÁLA JAKEOVI,ABY TO VYŠLO...,ALE PO PŘEČTENÍ ZATMĚNÍ A ROZBŘESKU MI BYLO JASNÉ PROČ TO MÁ BÝT TAK JAK TO JE....A MÉ SIMPATIE K EDWARDOVI A K JEHO PŘEDSTAVITELI OPĚT STOUPLI......I PŘESTO-UŽ JSEM TO TU JEDNOU PSALA-JACOB BY STÁL ZA HŘÍCH...... *3* *3* *3* *3* *3*
    • kaculencicka

Re: JSEM SPÍŠE ROBERTOVA VYZNAVAČKA...

PARDON-SYMPATIE-STOUPLY....JSEM TOTÁLNĚ VEDLE...TO JE DO OČÍ BIJÍCÍ!!!! *13* *13* *13* *13*
  • vercinek

...

Nejlepší ze stmívání...a upe hezkej...xD *14*
  • dancitko

Taylor

Taylor je upe nejlepsi
  • taylor

Musim rict ze se mi ve stmivani moc nelibil, takovej tarzan ale od pulky new moon sem na nem mohla oci nechat. A ty svaly, to dostane kazdou *14* *14* I love you
  • Taylor

no jo je prostě nej kdo by ho nemněl rád,jen škoda že nebydlíme v americe *14*
  • Je nej!

Taylor je prostě bombovej, úžasnej!!To ani nejde popsat!!Nejhezčí, nejlaskavější a nejmilejší kluk na světě!
  • nevinne.ocko

kdo bude hrat taylor nebo jiny herec

ajojte chci s ezeptat bude v dalšim pokračovani sagy stmivani hrat taylor lautner nebo jinej herec prosim nutne *8*
    • marki.xd

Re: kdo bude hrat taylor nebo jiny herec

Hele... To je jasnýýý! Přece Tya páč kdyby ne tak jim rozbiju hubu!!! xD Nee... taylor bude hrát... Nejistý to bylo enom u New Moonu páč to mu nevěřili že nabere tolik svalů... xD
      • nevinne.ocko

Re: Re: kdo bude hrat taylor nebo jiny herec

moc děkuji viděla jsem totiž trailery z rozbřesk a tam totiž ukazovaly toho herce co hraje v sily temna tak sem byla trochu zklamana nebo bez něj to nebude onno každopadně moc diky *3*
        • maki94

Re: Re: Re: kdo bude hrat taylor nebo jiny herec

Prosím tě, vždyť o zfilmování Rozbřesku se teprve jedná! To byly fake trailery, vyrobený fanoušky, kterej mohl bejt udělanej ještě před ofiko dosazením Taylora i do druhého dílu! Musíš to brát s rezervou! *1*
          • nevinne.ocko

Re: Re: Re: Re: kdo bude hrat taylor nebo jiny herec

tak to jo snad to bude jinak a tay tma bude ve všech 5ti dilech
            • veris-ek

Re: Re: Re: Re: Re: kdo bude hrat taylor nebo jiny herec

Ono se jakože ete neví esi bude Zatmění a Rozbřezek sfilmovanej nebo jak to je holky???? *7*
  • zuza-nyje

Zbožňuju hooo !!!

Jak tohohle klučinu vidím tak fakt chcípáám !!!! Prostě když jsem balila někoho slavnýho tak to netrvalo snad dál jak 3-4 měsíce ale Taylorka žeru už snad víc jak půl roku a pořááád !!!! Je to ten nejsladší klučina váááážně miláček !!! Jak já říkám, jeho rodiče museli být karamel a čokoláda aby vznikno něco tak sladkýho jako je Taylorek a z karamelu a čokolády vyjde Twix, takže Tay je Twix *1* !!! Prostě je totálně k sežrání !!! Já bych o něm básnila až dooo noci ale...Končím !!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1*
    • Re: Zbožňuju hooo !!!

Naprosto ti rozumím. To je takovej mazlím na pomuchlování. By ho člověk hned utěšil když ho v tom filmu vidí. Je dokonalej!!!!
    • kaculencicka

...A TWIX BUDE ZA CHVÍLI VYPRODÁNO...

TO SE TI POVEDLO.... *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • h.f.2babetca

Re: Zbožňuju hooo !!!

jj dnes som videla twix v obchode tak som si spomenula :D
    • marki.xd

Re: Zbožňuju hooo !!!

Hey dobrá teorie:Tay - twix...! xD Mě pobavilo...! *1*
  • barka.3

Miláčeeek

To je prostě ten nejsladší kluk planety... Ty jeho čokoládový oči:D Vážně miláček...
    • Taylor is HOT!!

Taylor je prostě úžasnej!Jinak to ani nedokážu říct!!
  • h.f.2babetca

booozinkuuuu

vcera mi zacalo srdce tak busit ,ze som sa bala ze sa presily ,strácala som dych a život vo mne skoro zastal - dvôvod -TAYLOR ! To sa tazko opisuje aky je zlaty a predca obycajne neobycajny -VDAKA BOHU ZA FILMY !!!!

P.S. -moja kamoska si podla tych jeho svalov myslela ze ma tridsať a ked som jej povedala ze ma 17 tak sa pol dna vykoktavala ze justin Bieber ma 15 ale vyzera na 10-proste kto nevie neveri *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit