-
Delicate, viděly jste nový taylořin song?????
https://m.youtube.com/watch?v=tCXGJQYZ9JA -
Vše nej!!!!!
-
Já tě teda mám ráda. Nevim jak ostatní. Mě se líbí Bad Blood, Style a 22. *4*
-
Tay je nejlepší
-
-
Je máš pravdu:-)
-
-
NE!!! je to blbka! prostě je to blondýna a blondýny jsou vždycky blbky! *16*
-
-
Mě by zajímalo jakou barvu vlasů máš ty
-
No dovol... já jsem blondýna, a to celkem inteligentní, a dokonce znám ještě pár inteligentních blondýn! :D A proč si myslíš, nebo myslíte, že je blbka? Celkem by mě to zajímalo... *3* *1*
-
blondýny jsou většinou blbky - ale Taylor je výjimka!! :)
-
To, že ji ty nesnášíš, neznamená, že to je blbka.. -_-
ZALEZ HATERKO! -
*16* *16* *16* *16* *16* *16* To ty! *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
-
-
Den předem přeji vše nejlepší hodně úspěchů ke čtvrt století mimochodem jsi dobrá zpěvačka jen tak dál
-
=)
Mě je Taylor moc sympatická....i její písně....;) O jejim vztahu s Joem jsem četla,že se s ní rozešel kvůli skupině a kariéře a ona pak udělala to s těma panenkama.....asi to nebylo správné,ale na jednu stranu se ji moc nedivim...rozejít se po telefonu je fakt hnus...určitě toho pak ale i ona litovala......... -
-
Re: =)
ale asi jsi nečetla vysvětlení proč po telefonu !!!! a taky že ten hovor ukončila ona !!!! -
-
Re: Re: =)
mě to ani nezajímá....chodili spolu oni,ne my s nima...takž proč se do toho pletete?Líbí se mi hudba JB i Taylor............toť vše........
-
-
-
Re: Re: Re: Re: Re: cuza zasrana -
for:sexbomba
hmm tak vidím že ani jedné z nás jaksi nejde pravopis *7* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cuza zasrana -
Jo no *1*
-
-
Nechápu Vás xD
Hej lidi já Vás fakt nechápu xD Proč se hádáte kvůli tomu hádáte?! Ať vypadá, jak vypadá, Vám to může být fuk, je to její věc n?! Já si myslím, že zpívá hrozně hezky a to je tak jediný co mě na tom zajímá... Tkže klídek :) -
obdivuji te jak jsi silna *4*
-
další...
Tak vzhledem k tomu, že tu Taylor má celkem dost fandů a většině z vás nevadí, že je to country zpěvačka, tak bych vám doporučil pár zpěvaček, jež jsou s Taylor na stejné vlně a některé jsou i jejími nejlepšími kamarádkami: Kellie Pickler, Julianne Hough, Miranda Lambert, Carrie Underwood, Sarah Buxton nebo Danielle Peck. Zkuste a uvidíte *3*