Přejít na výpis diskuzí

Taylor Swift

OSOBNOST 28.9.2007 
493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Depeshanda
    Ona měla vztah se Selenou? *8*
    • ne, jenom jsou bff, tak už podle médií spolu hned chodí.. znáš to;-) víš co mám namysli:-)
  • kamik21

Hlasujte pls

ahojky všichni! hlasujte pls na http://kamikak.blog.cz/0903/4-kolo- hitparady-kamika díky moc za každej hlas (Taylor je tam taky) a odmažte si v tom odkazu tu blbou mezeru
  • Moment... pokud vím, tak je aktuálně single, ne? Co je to za blábol? A ke všemu jsou tam dvě jména... A s Harrym chodili mnohem dýl, ne? One je nejúžasnější zpěvačka, naprosto nejdokonalejší *14* Jí prostě nejde nezbožňovat *4* Je krásná, talentovaná a rozhodně NENÍ blbá, jak tady píšou ostatní. Hádám, že directionerky, co? Heleďte, taky jsem directionerka a Taylor naprosto totál žeru! Spoustu directionerek se stále nepřeneslo přes ten vztah s Harrym... Je to minulost a patlat se v minulosti je zbytečný, protože tím nic neovlivníte, jasný? Prostě se přeneste přes to, OK? Svýma blbýma kecama nic nezmůžete... Sakra, až jsem se naštvala! A to jsem měla bezva náladu! *16*
    • Taky jsem directionerka a taylor zbožňuju , ale s harrym jim to opravdu slušelo jsem smutná , že už spolu nejsou :(
      • nooo promin já One Direction nemám ráda a em já si myslim že nejvíc jim to slušeli když byla s Taylorem Lautnerem fakt promin já jenom tak oky chápu každej má svůj názor promin *9* *9* *9*
  • mirdaharant
    Ahoj, chtěl bych vás poprosit o hlas pro Taylor - Shake It Off v hudební anketě na: http://viscovim.blog.cz/1410/top-9-11
    Předem díky :)
    • To bylo na mě ??? : *4*
  • Kovy
    Taylor Swift
    Lady Gaga
    Katy Perry
    Iggy Azalea
    Jsou nej lidé!!!!!!
  • majinka96

www.taylorswift-atd.blog.cz

www.taylorswidt-atd.blog.cz jukněte se kdo ma rad taylor najdetetoho tam s taylor hodně *3*
  • Jaká Nadie do... to i Taylor byla lepší a jak se vůbec ta Nadie menuje příjmením!!!???!!!
    • No Nadine sa priezviskom (přímením) volá Leopold :-\
  • Luky1987
    Taylor Swift je dobrá zpevačka
  • :)
  • neeeeeeeej!

Taylor je sQěláá!!!! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit