Přejít na výpis diskuzí

Taylor Swift

OSOBNOST 28.9.2007 
493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ♥♥♥♥♥
  • Out of the Woods!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4*
  • miley.the.best

Fotky

Přidala jsem vám tu "pár" fotek.
  • ...

Upe luxusní osoba... krásná a ještě krásně zpívá... né vážně mě se její písničky mrtě líbí.. *14* *14* *3*
  • prosimte ja skoro nespim ja ssi na tablete musim poustet pisnicky i vecer a ty? *14*
  • mileyhilary

taylor

Poznala jsem jí díky pořadu Eso kde hráli úžasnou písničku Love story a hnedjsem si ji pustila a stáhla její 2 cd je fakt superrrr *14* *14*
    • nelmo

taylor je fajn

taylor je fakt moc super...má hezký písničky
  • Vše nejlepší ke čtvrt století tvoje písničky jsou dobrý jen tak dál
  • Hi! *14* *14*
    Tay je ta nejlepší zpěvačka, herečka, kytarista a skladatelká co vůbec může být má tolik talentu umí hrát na tolik nástrojů (benjo, ukulele, kytara, ele. kytara a piano).
    CHci vám říct že podporujme ji ochraňujme a jen pro ty co jí nemaj rádi tak nesudte ji neznáte ji ona je boží a vám nic neudělala prosím chápu máte svůj názor ale nekdy to je fakt přehnaný.
    Přeju ji at má čimdáltim víc fanoušku který jí chrání, podporujou pomáhají jíd dál a at má čimdáltim víc stejně úspěšných aleb a písniček a at už konečne najde toho pravýho svou životní lásku a at se jí plní sny miluju ji a vždy budu stát při ní!!!!!!! *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14*
  • Taylor je super speváčka, ale veľmi ma mrzí, že sa s Harrym rozišli. Bola by som radšej keby bola po jeho boku dnes ona a nie nejaká Nadine, ale keď sa madzi nimi dialo to čo Taylor opisuje, tak ju aj chápe a je lepšie že odišla. Dúfam, že razz nájde niekoho s kým bude šťastná, lebo si to naozaj zaslúži.
    • Taky bych řekla to samé, ale je to jak to je, takže když bude šťastný on s Nadine (přejumu ti , protože ho mám ráda) , tak by měla být i Tay, ale nemyslím si, že by teď šťastná nebyla *3*
      • No hej ved ked je s nou stastny tak v poho , ja len ze na mna posobi nadine neprijemne a Taylor je oproti nej ako ozajstny aniel O:-)
  • ivcaxxx

Taylor Swift

Taylor je pěkná a dobrá zpěvačka.Nejdřív jsem ji neznala a neměla jsem ji moc ráda,pak jsem ale slyšela a viděla song love story a začala jsem ji mít ráda.A to,že chodila s joem jonasem natom nic nemění.Ted sem našla další písen you belong with me a jeto úplně suprová písen !!! *3* A taky jsem četla,že chodí s Lukasem Tillem.A v Hannah Montana je úplně boží(taylor i lukas) *4*3*
    • Re: Taylor Swift

hele ale že v tom klipu you belong with me hraje taylor tu s tema brejlema a pak tu jakoby holku lucase tu hnedovlasou?nebo se mi to zdá?Podle me ta hnedovlasá je Taylor a má paruku ale nwm *7* *1*
      • Re: Re: Taylor Swift

jj mas pravdu aspon jde videt jak je uboha ze si nesezene holku co by ji hrala
      • Re: Re: Taylor Swift

jo, taylorinečka tam hrála i tu zlou hnědovlásku...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit