Přejít na výpis diskuzí

Tereza Pergnerová

OSOBNOST 31.12.2006 
219 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PANI PERGNEROVA

STE MOC KRASNA ŽENA POKUD MATE ČAS RAD BYCH SE SEŠEL S VAMA
  • JSES NEJJJJJJJJJJJJLEPSI
  • Dostala jsi mne

Je to pár dnů co jsem sledoval dokument na ČT , 13 komnata. Musím přiznat , že můj názor na tebe byl ne příliš dobrý , ale ani nijak vyhraněný. Ovšem co jsem shlédl jmenovaný dokument jsem začal přemýšlet o příčinách tvého "selhání" a musím přiznat : DOSTALA JSI MNE . Jsi vlastně tak křehká a přitom slupka je tvrdá. Divné ale asi pochopitelné. Přeji ti v životě spoustu lidí , kterým na tobě bude záležet , jen tak máš opravdovou šanci na totální výtězství. Pokud o tebe bude mít kdokoli strach věz , že ti dává obrovský dar , sílu a kousek své energie. Měj se moc fajn a tak trochu po tvém : ČÁGO BÉLO tvůj "nikdo".
  • Ja pre Teba nemam slov,proste si pre mna niecim vynimocna,si mi velmi podobna,mozno preto ti celkom dobre rozumiem,mam rada ludi,ktori su podobni mne,pretoze mam pocit,ze mi aspon niekto rozumie.Rada by som sa s tebou niekedy stretla,velmi.
  • Moc ti fandim, muj syn také propadl drogám, v současné době je ve vězeni.Několikrát přestal .Mám strach , že to nedokáže ,Neni tak silny jako ty.Držím palečky.Vydrž , už kvůluli Synovi. Ahoj
  • uf:)

no jako rychle sem to tady projel..a koukal po nejakym zlym nebo urazlivym odkazu....ale zadnej sem nenasel...:)) a to jsem rad:) Libi se mi, ze lide maji stejny nazor jako ja...ses pro me sympaticka..a skvela moderatorka..mam te rad:))) jo a ten kdo napsal nejakej zlej nazor, nebo se ho hodla napsat..at si me radsi nepreje:)))
  • Terezo

Nikdy jsem nepatřila ke tvým fanynkám a nikdy jsi mi jako teenagerovi neimponovala. Ale cos předvedla v boji s drogami, to je obdivuhodné, možná nepřekonatelné a naprosto vyjímečné. Doufám, že vydržíš a že do ničeho "nevlítneš" - jsi obrovská osobnost a já věřím, že to zvládneš. Máš mou podporu.
  • Držím Ti všechny 4 palečky :o)

Je radost se na Tebe v té televizi dívat, jsi opravdu skvělá moderátorka, žena i maminka. Akorát bys nám sem mohla dát trochu těch foteček Tvého krásného syna, co říkáš? Mám Tě moc ráda, doufala jsem, že tě zase někdy uvidím v televizi, a teď se mi to splnilo! Děkuju moc za to, jaká jsi, a blahopřeji Ti k tvojí velikánské výhře proti drogám. Jsi obdivuhodná osobnost!!!
  • Pro nej Terezku =)

Čauky Teri, jsi opravdu úžasná! Na VyVolené jsem se dívala jsen kvůli Tobě!!! To Ty jsi vítěz, ne Vladko! To Ty jsi to tam všechno oživila a dodala tomu šťávu!!! Mám Tě moc ráda nejen jako moderátorku, ale i jako člověka. Dokázala jsi toho tolik, že ani můj obrovský obdiv není tak velký, jako Tvoje odvaha, odhodlání a síla. a to už je co říct:o) Držím Ti alečky, ať Ti všechni výjde, jak v práci tak hlavně v životě!!!=) Pokračuj a buď pořád tak skvělá! Nenech se odradit nějakýma blbýma komentářama a nadávkma na Tvoji osobu, to jen ti co závidí a nemají rozum, Tě odsuzují. Nevšímej si toho, kašli na ně. Buď sama sebou, jako to děláš doteď! Tvůj dokument (13.komnata) byl doják, ale moc pěkný.Až i slza ukápla:o) Drž se, moc Ti fandím!
  • Terezka je NEJ!!!

Ahojky Terezko!!! Chci Ti jen napsat, že jsi můj velký vzor, jsi opravdu veliká osobnost a zasloužíš si obdiv všech!!! Lidí, kteří Tě pořád vidí jako feťačku, si nevšímej, je to banda hlupáků, co neznají život. Jsi opravdu skvělá, moderuješ výborně, jako moderátorku i člověka Tě mám moc ráda. Jsem Tvoje veliká fanynka a vždycky budu. P.S. Moc se mi líbí jméno Samuel a věř tomu nebo ne, bude se tak jmenovat můj první syn!!! A já jen pevně doufám, že bude stejně tak krásný, jako ten Tvůj!!! =)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit