Přejít na výpis diskuzí

Tereza Pergnerová

OSOBNOST 31.12.2006 
219 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • adresa

ahojte lidicky nema neko adresu na terku??? potrebuju sni hodne nutne mluvit, lezi na tom zivot me segry...prosim jestli ji nekdo ma tak ji napiste na muj mejl...prodem moc dekuju a jest jednou vas o to moc prosim je to pro me a moji rodinu strasne moc dulezity!!!! PROSÍÍÍÍÍÍÍM...jinak terezka je stasne fajn clovicek sice sem se sni jeste osobne nesetkala ale staci mi ji vídet nekde treba na fotce nebo v twlwvizi a hend mi doda energii...
  • dotaz

Andilek??
  • dotaz

Ahoj Terezko,pamatuješ si na Bohouše?? *4*
  • Fotečka

Ahoj TEREZKO!

Byla sem na taboře H+H,a potkala sem tam samuela.Je moc faj klučina.A chtěla sem tě poprositn jestli bys mi neposlala fotečku od sama a od tebe.

Tady máš adresu:
    Dominika Miková
    Sapiková 1136
    Karviná 6 Nové-Město *14* *14* *14*
    MILUJUTĚ a HOJ DOMINIKA *4*
  • Strážný andílek

Ahojki Terezko, už se na tebe těszíme v dalszí řadě VyVolených. jsi skvělá moderátorka... *14* Myslím, že je spousta lidiczek co ti drží palce a já jsem mezi nima. Dáváš mi sílu... *3* Hodně zdavíczka a síly do života. *14*
  • Terezka

Terezko já si o tobě myslím že jsi moc silná holka máš velký srdíčko a musela sis projít neuvěřitelným peklem,ale dostala ses zpatky na horu a to se povede málokomu moc tě obdivuju a fandim ti a ty fotky z lea já tě uplně chápu četla jsem tvojí knížku kde o tom píšeš a o tvý závislosti na heroinu.je to moc hezká knížka a moc se ti povedla *14* Přeji ti aby se ti v životě stalo jen to krásný a měla si se se samuelem moc hezky a byla si štástná a zdravá *1*
  • Re: Terezku mám ráda

ty jelito kolik ti je doufam ze malo za 10let se budes za ten komentar stydet..to si piss//
  • Re: terezka

Ahoj Terezko,ja osobne te neznam osobne. *4* .
    Ale chtela jsem ti rict,ze ti strasne drzim palecky a to vsechny co mam.Jsi fakt super holcina,ktera moc nemela stesti,ale reknu ti ,mas krasneho syna a to je dulezite.Ted te potrebuje,tak se mu venuj a nikoho si nevsimej,ti co maji blbe kecy,ty ti jen zavidi.A chcou ti vse zkazit,Nesmis jim to dovolit.Lidi jsou zavistivy a pomstichtivy.
    At se ti dari,sice mi je 21 let,moc rozumu asi nemam,ale vim co rikam.Ja jsem proste takova ze strasne rada nekomu pomaham a mam rada hodne lidi.treba jako jsi ty,.
    A drogy zkusi skoro kazdy.to neni nic noveho,jen proto ze jsi znama,tak do tebe narazeji ,a chteji ti udelat ze zivota peklo.
    Kasli na ne a jen je I G N O R U J!
    Ahojky janca _Ostrava *3* *4*
  • Terezku mám ráda

Dobrý den Terezko nevím jestli čtete tyto příspěvky, ale byla bych ráda, kdyby jo. Mám Vás moc ráda jste totiž prima a doufám, že budete právě vy moderovat Vyvolené 3. Bez Vás si to neumím vůbec představit. Mějte se moc fain a ať se Vám vše daří. Jarmila *4*
  • naše terezka:-)

ahojík terezko!jsi suprová holka plná energie,upřímná a hlavně sama sebou to jsi na tobě hrozně vážím *4* a děkuju ti zato že jsem tě mohla poznat ikdyž nej z tv a z bulváru kuju! *3* *14*
  • terezka

Terezo si super jak to zvladáš,chtela bych byt tak silna jako ty.papa *4*
  • Terezka je skvělá

Ahoj Terezko,moc nám chybíš na scéně,sledujeme tě od tvých začátků v ESU,až po Vyvolené a frekvenci1.,kde jsme ti moc fandili.To co jsi si zažila bylo asi hrozný,ale nikdy jsme nebyli proti tobě,věřili jsme ti do konce a zvládla jsi to! *4* Bylo by super,kdyby jsi nám někdy napsala mail,pokecali bychom.Přejeme ti ať jsi šťastná zy,Sam a ...?ahojky *3*
  • Terka je nejlepší

Terka je super a super bude,je to nádherná ženská plná života a elánu,je totiž sama sebou a kdo si to neuvědomuje je prostě víte co
  • terezko seš uplně skvělá moc ti držím palečky at všechno zvladneš moc rada bych tě poznala vim že se to asi nikdy nestane ale i tak pořad doufam že tě jednou potkam moc rada bych s tebou pokecala nevzdavej se a hlavně mysli na Samuela ju

terka
  • terka

Terezka je uplně supr držim ji palečky *3*
  • Re: HVĚZDIČKA

ty vole.....tajné číslo, zveřejněné na netu.....! *3*
  • Re:

Jak svá? To, co dělá je být svá? Překakuje z postele do postele a předvádí se? To máte tedy pěkně podělaný morální status...! *9*
  • Narciska

Ahoj jsem moc stastny a rad kdyz te vidim jak se vzdy usmivas a jsi sva.Prozila jsi hodne zleho i dobreho a jsi hlavne obycejna supr zena.Mam v planu navstivit Prahu na vikend a rad bych se s tebou prosel a popovidal si,ale jen pokud budes mit cas.Budu se tesit na tvou odpoved. Zatim ahoj Paja *4*
  • Re: Je to sprostý faul,

Terezko,všichni Vás nějak hodnotí a posuzují, někteří i odsuzují.Jenže kdo má na to právo...Každý žije svůj život a neznám kolem sebe nikoho kdo neudělal pár chyb, o tom život je.I když jsem nebýval Váš fanda, musím uznat, že Váš návrat je úžasný.Kdykoliv Vás poslochám na F1, myslím na to, o co by jsme přišli kdyby jste to nezvládla.Už jsem Váš fanda, vím,že jste citlivá a vnímavá protože to nejde zahrát jen tak pro pár peněz.O to mám o Vás větší strach jestli ty všecny tlaky kolem sebe ustojíte.Tak vydržte být tak skvělá jako doposud.Jestli Vám můj vzkaz jen na pár vteřin zlepšil náladu tak jsem moc spokojený..... *4*
  • HVĚZDIČKA

Připadneš mi jako velice přitažlivá a inteligentní dívka i když tě znám pouze z medií.Jen chci říci,že nejduležitější je tvuj názor sama na sebe a né okolí.Myslím, že se s tebou super povídá a proto ti tu nechám své tajné čísílko *4* 723 253 374 *5* ,protože na netu nejsem stále.Miras pa,pa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší