Přejít na výpis diskuzí

Tereza Voříšková

OSOBNOST 31.12.2006 
282 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • moniiiczkaaa

Prostě super!!

Upe super herečka!! Jako fakt se mi líbí....asi NEjvíc z ČR...Bobule...upe NEjlepšejší filmik...S Kryštofem upe dokonalá dvojka *1* A mám od ní autogram *1* *5* Prej je dobrá *3* Souhlasím *4* Prostě super!!
  • verte mi to nebo ne

verte mi to nebo ne ale ja jsem chodila s terezou voriskovou na dramatak do prahy. Meli jsme spolu i vystoupeni a muzu vam rict ze se hodne zmenila az na ten hlas *4*
  • nikyna

éio=ú=ú

*16* *16* přestante sem kruci dávat fotky který tu už sou ste slepí či co hmmm *5* *16* *8* *10*
  • Nebuďte hloupí!!!

Ahoj všichni, některé Vaše příspěvky jsou vážně dost hloupé. Každý má na slečnu Terku jiný názor, tak nechápu, proč se tady musí stále někdo dohadovat a snažit se ji pomluvit a kdoví co ještě. Dál jsem radši nečetla. Ale pokud jde o mě, na pohled působí strašně sympaticky a mile, takové sluníčko a hlavně má nádherné dlouhé vlasy, což na ní obdivuju. Tak se radši těšme na její další filmy a ti, co ji rádi nemají, tak se na ně dívat nemusí a tím pádem sem nemusí ani chodit, protože na blbé názory tady není nikdo zvědavý.
    • ilonka94

Re: Nebuďte hloupí!!!

S temi vlasamy naprosto souhlasim.....ve filmu je ma vzdycky leskle a perfektne upravene.....tesim se az budu mit vlasy tak dlouhe jako ona.....a na kazdy film s Ter.....se budu tesit *3* *14* *4*
    • Re: Nebuďte hloupí!!!

Ahoj přesně tak nepomlouvejte ji. Já ji znam osobne, chodily jsme spolu na dramatak (VALASEK) ona pak odesla na konzervator a ja jsem se odstehovala od te doby jsme se nevidely a muzu vam rict ze je to super holka, hodna, mila, laskava apodobne!!je fakt super *4*
      • ilonka94

Re: Re: Nebuďte hloupí!!!

musí s ní byt sranda *1*
    • Re: Nebuďte hloupí!!!

jo přesně tak!!! *3* *4*
  • ro(c)k podvraťáků

...ve filmu RO(C)K PODVRAŤÁKŮ ji pro změnu připoutali k lednici na limonádu...
    (ad Životopis)

No to jsem z toho jelen. Tu scénku jsem tam neviděl.
    *7*
    • Re: ro(c)k podvraťáků

nene taky vůbec nevííím
  • dajanka

tere a kryštof

ahoj lidi nevíte jak to tedko je s TEREZKOU A KRYŠTOFEM HADKOM *9* ja nwm jestli spolu jeste chodi *3* na netu vo tom vuubec nepisou!!! *9* tak pls napiste díííky *5* *5*
    • Re: tere a kryštof

myslim že spolu ještě jsou
      • dajanka

Re: Re: tere a kryštof

myslis? to je hodne nepresny potrebovala bych to vedet *3* NIKDE O TOM NEPISOU
        • Re: Re: Re: tere a kryštof

no právě tak já si to myslim *15*
          • dajanka

Re: Re: Re: Re: tere a kryštof

*9* ACH JO!!! myslis jo... mmo tak nwm nwm fakt o tom nikde nepisou tak ja taky nwm!!! *3*
  • dpci

hele nebyl by tu prosííím někdo kdo by měl jakejkoliv kontakt na terku,mocmocmoc by se hodil *9* *9*
  • prosííím

prosíííím tě terezko o nákej kontakt,prosííím prosííím prosím *9* *14*
  • Miluju Terezku

jj taky sem se chtěl zeptat jestli nemáš něco ako ajsko nebo tak,plssssssssssssss:-*** *14* *14*
  • Nej

nejlepší,nejkrásnější prostě nej...fandim MILUJU:-***MUCK *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší