-
Soutěž
Na www.terezavoriskova.cz probíhá soutěž o DVD s jejím podpisem. *3* -
pozadí
Ahoj terezko,viděl jsem tě skoro ve všech filmech,a jsi úžasná.Škoda,že tady nejsou žádné tapety s tebou.Máš hrozně úžaný hlásek.Budu se těšit na další filmy s tebou,přeji hodně úspěchu. Fanoušek Lukas -
...
poprvy sem si ji vsimla v raftacich a myslym ze hraje naprosto dokonale a doufam ze toho natoci jeste hodne a k tomu uvolnete se prosim - zvladla to tam skvele nevim co bych tam asi tak rikala ja a nejvic sem se teda chlamala tomu schovavani jidla a tem polivkam ze sacku *1* -
Terka a Dáda P.
Ahojky Terko,
moc ti to na fotkach slusi, moje sestra kouka na dadu patrasovou a ty tam tancujes vid, moc ti tam slusi, chtel jsem se zeptat, kolik ti tam bylo
mej se krasne
d *3* *3* *14* *1* -
-
Re: Terka a Dáda P.
jojoj ona tancuje v dádě s takovým bílím tílkem,že??a potom s copem na bok a pruhovaným trikem??ona je tamm úúúžasná..ona patří mezi pětici nejhezčích žen nas větě promě :D :D *4* *3* *4*
-
-
hezká terezka
terezko seš noc hezká -
-
Re: hezká terezka
To jako hezká jako noc? *1*
-
-
koukal jsem
na uvolněte se prosím a mám pocit, že tohle děvče rozumu moc nepobralo. -
-
Re: koukal jsem
Zkus si představit sebe v telce, s arogantním Krausem vedle sebe, jak si z tebe, z jakožto o polovinu mladšího ucha, dělá prču a ty pohotově odpovídáš.
-
-
odkud je??
ahoj lidi, hele já nevím jestli sem chodí někdo, kdo terku zná osobně, dost o tom pochybuju.. ale nevíte náhodou odkud je, nebo spíš možná kde bydlela a kam chodila do školy?? tak koukám dneska na soukromé pasti a řikám si "ty jo kdo je ta holka, já jí znám ze školy snad" tak by mě jen zajímalo jestli je to opravdu ona.. -
-
Re: odkud je??
Haledte ona chodila myslim na Zakladku do čakovic na zs E.Benese:)co ja si ji pamatuju ma mladsi sestru nekdy s nama jezdi i autobusem:) -
-
Re: Re: odkud je??
jj má mladší sestru Sáru, která hrála v reklamě na orion.. -
-
Re: Re: Re: odkud je??
ahoj Terko jsi moje oblíbená herečka líbíš se mi v raftakách a hodně se těším až pujdu do kina na PEKLO S PRINCEZNOU hraješ tam princeznu Anetu jo a Jirkovi to tam taky sluší *14*
-
-
-
Re: odkud je??
aha tak dobry, uz jsem se ptala spoluzacky a ta mi potvrdila, ze jsme s ni chodili na zakladku :-D -
-
Re: Re: odkud je??
no podle tvého písemného projevu to nevypadá, že bys byla z Valašska, takže spolužačky asi těžko... -
-
Re: Re: Re: odkud je??
dobře ty! a jak si přišel na to že je z valašska?? *1* ona totiž je opravdu z čakovic, jak píše Veru níže, což je část prahy kdybys náhodou nevěděl *3*
-
-
-
-
smula
heej tak chlapy myslim ze si tady pisete sami sebou ta holka urcite nenapise *1* kazdej pise mas skype mas icq kontaktuj me.chudak ta by si teda dala kazdymu psat.no ja to raci nebudu vic rozebirat *5* -
-
Re: smula
Myslím že máš naprostou pravdu.Kdyby si měla začínat s každým úchylákem co jí napíše,tak se nedožije Vánoc.A to by byla škoda.Kdoví jaké dobré role si ještě střihne. -
-
Re: Re: smula
No ale aspon ozvat bz se mohla. *3* -
-
Re: Re: Re: smula
mohla ale neozve *1* tady kolega ty vystihl.....kdby mela napsat kazdymu uchylakovi .......sem to slovo nechtel pouzit abych tady nekoho neurazil *1* co uz no
-
-
-
-
jen tak
opravdu sympaticka slecna, jen skoda ze ji neznam osobne. je moc pekna, ale zajimalo by me, jaka je i uvnitr. proste hold kdo ji zna, tak tomu zavidim *7* -
-
Re: jen tak
Mě by taky zajímalo jaká je uvnitř. Závidím tomu, kdo uvnitř byl. *5* -
-
Re: Re: jen tak
RESPECT *5*
-
-
-
Jeste Jednou cau Terko
Jestli něco z toho máš tak mně kontaktuj pls:
MSN: janmercenary@hotmail.com *14* *14*