Přejít na výpis diskuzí

Tereza Voříšková

OSOBNOST 31.12.2006 
282 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 7jendo7

terezka

ahoj si vazne fest dobra ked som si pozrel raftakov a uvidel som teba tak som si povedal ze som sa asi zalubil *4* chcel by som ta aspon spoznat
  • Poslechněte si ...

http://www.stage.cz/josef-dominik/
  • titulek

Nevim jestli Terezka tyhle stranky vubec navstevuje...dneska jsem se nudil, tak jsem cucel na Raftaky a i kdyz je to vicemene beckova komedie s jednoduchym humorem, tak pote co jsem v pondeli videl Bobule v letnim kine, takze prozitek byl jestli silnejsi, jsem si i v Raftacich nasel procitene momenty...doufal jsem ze Terezka ma treba mail pro fanousky nebo tak...mam par dotazu,,,asi jako kazdej,,ale nemyslim si ze az tak tradicnich...ale uchyl nejsem... *3*
  • poklona

Nejhezčí současná herečka v ČR!!!viděl sem bobule supr film.zdravi jara.ma pritelkyne na tebe zarli.a to si jen na platne:)
  • bujkm

Wilson Ochsenknecht *14* *14* *15* *14*
  • prosba o icq

ahoj terko jestli sem nekdy zavitas napis mi prosim ne me icq408364156
    • Re: prosba o icq

ahoj její icq je 438643497, ideální doba pro psaní/volání je 2 hodiny ráno na číslo 723365155
      • Re: Re: prosba o icq

Už vidím jak má na ajsku napsáno Tereza Voříšková *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Názor

To je snad ta nejhorznjsi osoba na celem svete,jak muze byt 3 nejoblibenejsi no proste des bes!! *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *8* *8* *8*
    • Re: Názor

co ti na ní vadí?? Dyť je skvělá..prostě se zrodila nová hvězda no..

Nahodou je super
      *1*

Třeba jsi zamyndrákovaná a proto u tebe neletí ale zbytek normálních lidí jí bere *1*
      • Re: Re: Názor

zamYndrákovaná - no to tu ještě nebylo *15*
  • dotaz

mam dotaz...jak se přihlašuje na tu osobnost?? mě to pořád ukazuje, že mám špatný heslo, ale to heslo jsem tam dala určo dobře..
  • HELP!!!!!!!

Podpořte Simpsonovi na
    www.souboj-serialu.cz Jejich osud záleží na vás!!!!!!!!!
  • super

jojo, terka je super *14* stejně jako tihle dva indiáni http://www.najdifantoma.cz/index.php

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit