Přejít na výpis diskuzí

Tereza Voříšková

OSOBNOST 31.12.2006 
282 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Terka

Nejpeknejši holka z česka *4*
  • uuuuuuuuuuuuu

TEREZO.....MUSÍM TI NUTNĚ NĚCO ŘÍÍÍCT,OZVI SE...........
  • :-))))

hahaha si tady pripadam jako v nake seznamce,kde nikdo nebere jak slecna hraje,ale pisi jak moc se s Terezou chcete sezmanit..snad vam aspon ze slusnosti odepise ze ma bohuzel narocny program a bohuzel se s vami nemuze sejit:)))ja bych neudelal ani to.....ale dejte vedet jestli jste nekdo uspel...je to moc hezka predtava:)))ale me staci ji videt v bobolich..coz je zase po dlouhe dobe film co me potesil..ale asi jsem ovlivnen tou jizni moravou:)))mejte se Ondra
  • Kamarádství

Ahoj Terezo nevím jestli se ti můj vzkaz k tobě dostane,ale snad jo.Hraješ užasně a rád bych poznal jaká jsi v soukromí.Nemám v úmyslu ti dělat oplzlé návrhy jako ostaní.Jestli budeš chtít tak se ozvi na muj e-mail. *4*
  • Plná života:)

Fakt bomba,Terezka je naprosto uzasna!!!Mam ji moc rad *14* Je to muj vysneny Andilek muck muck.Me ICQ 285565460 *8*
  • Ta pravá!

Ahoj Terezko,pro mě jseš to nejkrásnější stvoření co jsem kdy viděl,fakt úžasná,když na tebe koukám - srdce by mi nejradši asi vyskočilo,přeji ti moc a moc úspěchů!!! *14*
  • Terezka

Ahoj terezo jestli to čteš , tak ti musim říct , že seš fakt svkvělá a jesli by si mi mohla napsat na E-Mail , jaký koliv vzkaz moc rád bych tě viděl naživo Tomáš Praha... *3*
  • Terka

Máte někdo kontakt na terezu?? Pls pošlete mi ho na SkoriP@centrum.cz
    Dík
  • Echhhhhhhhm :D

Víte tuhle stránku o Terezce založil někdo, kdo jí má rád. Kdo jí bere takovou jaká je. A ona je skvělá ikdyž na tréninky v poslední době moc nechodí *10* *13* *15*
    • Re: Echhhhhhhhm :D

Já bych řek že by si zasloužila lepší stránku!!!i když na tréninky nechodí *3* *1*
  • Miluju tě

Terko jsi vážně moc moc pěkná dračice, mohla by jsi mi prosím napsat tvoje ICQ nebo mail. Rád bych si s tebou napsal pár řádek ! Doufám že jsi normální holka za kterou tě mám a ozveš se. Pa Pa, těším se na odepsání. mail:crusty89@seznam.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit