-
Terka
Nejpeknejši holka z česka *4* -
uuuuuuuuuuuuu
TEREZO.....MUSÍM TI NUTNĚ NĚCO ŘÍÍÍCT,OZVI SE........... -
:-))))
hahaha si tady pripadam jako v nake seznamce,kde nikdo nebere jak slecna hraje,ale pisi jak moc se s Terezou chcete sezmanit..snad vam aspon ze slusnosti odepise ze ma bohuzel narocny program a bohuzel se s vami nemuze sejit:)))ja bych neudelal ani to.....ale dejte vedet jestli jste nekdo uspel...je to moc hezka predtava:)))ale me staci ji videt v bobolich..coz je zase po dlouhe dobe film co me potesil..ale asi jsem ovlivnen tou jizni moravou:)))mejte se Ondra -
Kamarádství
Ahoj Terezo nevím jestli se ti můj vzkaz k tobě dostane,ale snad jo.Hraješ užasně a rád bych poznal jaká jsi v soukromí.Nemám v úmyslu ti dělat oplzlé návrhy jako ostaní.Jestli budeš chtít tak se ozvi na muj e-mail. *4* -
Plná života:)
Fakt bomba,Terezka je naprosto uzasna!!!Mam ji moc rad *14* Je to muj vysneny Andilek muck muck.Me ICQ 285565460 *8* -
Ta pravá!
Ahoj Terezko,pro mě jseš to nejkrásnější stvoření co jsem kdy viděl,fakt úžasná,když na tebe koukám - srdce by mi nejradši asi vyskočilo,přeji ti moc a moc úspěchů!!! *14* -
Terezka
Ahoj terezo jestli to čteš , tak ti musim říct , že seš fakt svkvělá a jesli by si mi mohla napsat na E-Mail , jaký koliv vzkaz moc rád bych tě viděl naživo Tomáš Praha... *3* -
Terka
Máte někdo kontakt na terezu?? Pls pošlete mi ho na SkoriP@centrum.cz
Dík -
Echhhhhhhhm :D
Víte tuhle stránku o Terezce založil někdo, kdo jí má rád. Kdo jí bere takovou jaká je. A ona je skvělá ikdyž na tréninky v poslední době moc nechodí *10* *13* *15* -
-
Re: Echhhhhhhhm :D
Já bych řek že by si zasloužila lepší stránku!!!i když na tréninky nechodí *3* *1*
-
-
Miluju tě
Terko jsi vážně moc moc pěkná dračice, mohla by jsi mi prosím napsat tvoje ICQ nebo mail. Rád bych si s tebou napsal pár řádek ! Doufám že jsi normální holka za kterou tě mám a ozveš se. Pa Pa, těším se na odepsání. mail:crusty89@seznam.cz