Přejít na výpis diskuzí

Tereza Voříšková

OSOBNOST 31.12.2006 
282 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • souhlas

presne, taky to vazne nechapu.. navic ani to neni celebrita kdyz hraje v jednom filmu.. mozna uz vic.. nevim jako kazdopadne i kdyz je to ta "hezka celebrita" tak i oni jsou lidi jako my! muzeme byt taky celebrity pro svuj zivot! a ne se srat do jejich zivota a rikat jak jsou uzasni kdyz je ani nezname.. jen podle bulvaru a vselijakejch drbech... *10* jo, az ji poznate osobne a budete rikat ajk je uzasna tak dobre ...je to vas nazor a osobne ste ji poznali... ale tohle je jinak mooc..cago *5*
    • Re: souhlas

jj máte pravdu:perníík atd.
      je krasná to jo ale asi určitě na ni nemáte.podle mého názoru na ni ti kdo tu píšou jak ji milují...nemají dávám jim
      0,001%
      tak tě perko
      ale kdyby se příležitos našla tak říkám jj
  • jasně

souhlasim s Pernííkem, většina příspěvků tady sou jen naivní žvásty o vysněné představě.

Lidi, proberte se a radši se soustřeďte na svůj život, a ne život celebrit, o kterých se můžeme dozvědět akorát lži z bulvárů...
  • bože

Nechápu všechny co tady o ní píšou jak je krásná a jak jí milujou... je fakt že je hezká, ale to neznamená, že jí musíte milovat... tohle fakt nepochopim, jak někdo holky určuje jenom podle vzhledu, co vy víte, jaká je ve skutečnosti?!

stejně tak pochybuju o tom, že si tohle vůbec čte, nebo jestli tady vůbec někdy byla, takže prosimvás, zkroťte své emoce, děkuji. nebo sou to snad komplexy, spojené s dospíváním?
    • Re: bože

je uplne v pohode znam ji osobne
  • super herečka

No mi mne film ani moc nezaujal, ale zaujala mne právě Tereza, zahrála svou roli znaměnitě a mohli jsme se s kamrády uválet smíchy ... talent fakt má, doufám, že si ji vyberou i do dalších filmů a nebudou tam cpát jen rádoby modelky, protože i ty na tak krásnou holku a hlavně sexy jako je Terka stejně nemaj :)
    pa *15*
  • Chyba

Hradec máš recht, sou to ňoumové *15*
  • Krása neni vše

Lidi probuďte se... Myslím, že ta holčina rozjíždí kariéru... Není zvědavá na trubky co tvrdnou u pc.
    Tak alou na konkurz a třeba, jednou s ní budete hrát hlavní roli *3* *3*

Navíc krása neznamená vše.. Mám zkušenosti s takovýma holkama. Jsou přeletavé jak vlaštovky a pokud z vás nepadají peníze, tak drží celibát.. Navíc být s ní kvůli kráse, neznamená, že budete spokojeni. Vážně se proberte.. *13*
    Jinak je moc pěkná... ale to jsou české dívky všechny *4*
  • hm

myslite ze to terezka niekedy a j citaa???
  • chyba!!

mimochodem terka se narodila 28.6.1989 a ne v září....noumové tu ste!!!!znám ji néé---
    • Re: chyba!!

Jen jim to nandej kuře ! *15*
  • nO CoMmEnTo

NiCe GirL:) *3*
  • ...

Ahoj Terko, asi si na mě už nepamatuješ, chodili jsme spolu do Valášku a v roce 2003jsme byli s Valáškem v Silver Dollar city v Usa. Pak jsem ve Valášku skončila. Chtěla bych ti popřát hodně štěstí do budoucnosti (jestli si tohle teda přečteš) a taky bych ti chtěla poděkovat, protože si na mě ve Valášku byla vždycky moc hodná a taky jsi byla poslední osoba, kterou jsem tam viděla *4* Připojuju sem i můj mail, na kterej se mi můžeš ozvat. Hodně štěstí!!!!
    Jana K.
    Ps: Pozdravuj Sáru...jednou jsem ji potka u nás ve škole na soutěži v tee-ballu, byl to poslední rok, co jsem bydlela v Praze, pak jsme se odstěhovali.
    Ještě jednou hodně štěstí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit