-
Terezce
awojky terezko chtela sem se zeptat jestli mes icq prosim dasmiho si moc hezka holke *14* -
...
lidi....nehrála taky náhodou v místo v životě tu Anetu?? -
-
Re: ...
Jo,hrála.
-
-
terko
muj email -
terko
ahoj terko jsi moc krááááááááásná holka jaky mas icq muzeme popovidat *16* *16* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
ahoj terko jsi vazne moc kráááááááááááááááá
*5* *14* *14* *14* -
Sry...
...ale na 19 pekna vykopavka.... -
-
Re: Sry...
Samozřejmě ti nechci upírat právo na tvůj názor, ale říct o Terince, že je pěkná vykopávka mi přijde dost nemístný. Pokud je pro tebe top blondska se čtverkama tak ok, ale já raději slečnu s obrovským charizmem...když Terinka promluví, tak to je prostě něco nepopsatelnýho přeci! No a v neposlední řadě ten vzhled->nic krásnějšího jsem na světě neviděl... *4* -
-
Re: Re: Sry...
TO SNAD NENÍ MOŽNÝ, POLÍBIT JÍ RUKU!-citát z muzikálu ČACHTICKÁ PANÍ, s nímž plzeňský balet hostoval také v Národním divadle. S TĚMI SLOVY SOUZNÍM! NENÍ K NIM CO DODAT. AHOJKY! ZDRAVÍM! -
Re: Re: Sry...
SUPER! SOUHLASÍM. ZDRAVÍM!
-
-
-
Moc hezká
Terezka je moc krásná a chytrá slečna. Velice mne zaujala nejen svou krásnou, ale i hereckými výkony (Bobule, Ulice, Místo v životě...). Ovšem bude asi nedobitná a nedostižná.
I když bych se jako zde přítomných 99% rád seznámil.
No nic, alespoň že se na ní dá koukat v televizi:-)
PS: Kdybys to četla (Terezko) rád bych tě pozval na "kafčo". *4* -
-
Re: Moc hezká
BRAVO! NEZBÝVÁ NEŽ SE TI POKLONIT! MÁ ÚCTA! ZDRAVÍM! -
Re: Moc hezká
Ona hrála v Ulici??? A koho?? O tom nevím *1*
-
-
by: Angel.Angie
Chudák Terezka, i pro mě je to ta nejsladší , nejkrásnější a neuvěřitelně talentovaná slečna, která kráčí po téhle Zemi, ale takové uhánění ji musí jen obtěžovat a ani ne tešit, probůh. Přejme jí štěstí a úspěch a ne se jí tady podbízet a čekat zázraky .. *13* -
-
Re: by: Angel.Angie
BRAVO! NENÍ CO DODAT! ZDRAVÍM!
-
-
morava:D
No moooc pekna holka:)Jsem slysela,ze je nekde od Znojma...tak nevim,co je na tom pravdy?:) -
-
Re: morava:D
No tak ze Znojma neni..je z Prahy..a dokonce z Prahy 9 )) -
Re: morava:D
Každopádně chodila na základku do Prahy... -
-
Re: Re: morava:D
Ano Chodila do Čakovické školy.. jeste si ji pamatuju kdyz byla v devitce *15* -
-
Re: Re: Re: morava:D
No tak to si ji nemužeš pamatovat,páč v pátý třídě přestoupila...na jinou ZŠ...vim to,chodila sem s ní do třídy...)
-
-
-
-
Nadhera
Todle je snad jedna z nejhezčích slečen v čr. Extrémně hezká. Tady jsem četl že chce nikdo icq. Taky prosím.... na mail.