Přejít na výpis diskuzí

Tereza Voříšková

OSOBNOST 31.12.2006 
282 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Terezce

awojky terezko chtela sem se zeptat jestli mes icq prosim dasmiho si moc hezka holke *14*
  • ...

lidi....nehrála taky náhodou v místo v životě tu Anetu??
    • Re: ...

Jo,hrála.
  • terko

muj email
  • terko

ahoj terko jsi moc krááááááááásná holka jaky mas icq muzeme popovidat *16* *16* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ahoj terko jsi vazne moc kráááááááááááááááá

*5* *14* *14* *14*
  • Sry...

...ale na 19 pekna vykopavka....
    • Re: Sry...

Samozřejmě ti nechci upírat právo na tvůj názor, ale říct o Terince, že je pěkná vykopávka mi přijde dost nemístný. Pokud je pro tebe top blondska se čtverkama tak ok, ale já raději slečnu s obrovským charizmem...když Terinka promluví, tak to je prostě něco nepopsatelnýho přeci! No a v neposlední řadě ten vzhled->nic krásnějšího jsem na světě neviděl... *4*
      • Re: Re: Sry...

TO SNAD NENÍ MOŽNÝ, POLÍBIT JÍ RUKU!-citát z muzikálu ČACHTICKÁ PANÍ, s nímž plzeňský balet hostoval také v Národním divadle. S TĚMI SLOVY SOUZNÍM! NENÍ K NIM CO DODAT. AHOJKY! ZDRAVÍM!
      • Re: Re: Sry...

SUPER! SOUHLASÍM. ZDRAVÍM!
  • Moc hezká

Terezka je moc krásná a chytrá slečna. Velice mne zaujala nejen svou krásnou, ale i hereckými výkony (Bobule, Ulice, Místo v životě...). Ovšem bude asi nedobitná a nedostižná.
    I když bych se jako zde přítomných 99% rád seznámil.

No nic, alespoň že se na ní dá koukat v televizi:-)

PS: Kdybys to četla (Terezko) rád bych tě pozval na "kafčo". *4*
    • Re: Moc hezká

BRAVO! NEZBÝVÁ NEŽ SE TI POKLONIT! MÁ ÚCTA! ZDRAVÍM!
    • Re: Moc hezká

Ona hrála v Ulici??? A koho?? O tom nevím *1*
  • by: Angel.Angie

Chudák Terezka, i pro mě je to ta nejsladší , nejkrásnější a neuvěřitelně talentovaná slečna, která kráčí po téhle Zemi, ale takové uhánění ji musí jen obtěžovat a ani ne tešit, probůh. Přejme jí štěstí a úspěch a ne se jí tady podbízet a čekat zázraky .. *13*
    • Re: by: Angel.Angie

BRAVO! NENÍ CO DODAT! ZDRAVÍM!
  • morava:D

No moooc pekna holka:)Jsem slysela,ze je nekde od Znojma...tak nevim,co je na tom pravdy?:)
    • Re: morava:D

No tak ze Znojma neni..je z Prahy..a dokonce z Prahy 9 ))
    • Re: morava:D

Každopádně chodila na základku do Prahy...
      • Re: Re: morava:D

Ano Chodila do Čakovické školy.. jeste si ji pamatuju kdyz byla v devitce *15*
        • Re: Re: Re: morava:D

No tak to si ji nemužeš pamatovat,páč v pátý třídě přestoupila...na jinou ZŠ...vim to,chodila sem s ní do třídy...)
  • Nadhera

Todle je snad jedna z nejhezčích slečen v čr. Extrémně hezká. Tady jsem četl že chce nikdo icq. Taky prosím.... na mail.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit