-
Otazka Pro Terku
Čau Terko,
Máš skype, msn nebo něco tak??? -
WOW!!!
Je krásná. Miluju ji.
*14* -
WOW!!!
Je krásná. Miluju ji. -
blbá filmografie
jejda mohli by tu konečně upravit tu neúplnou filmografii jako kdyby natočila 2 filmy *9* -
Fan for Teri
Čau Terko,tak jak pak ses vyspala?Bylas včera někde kalit?Nebo si snad měla hodně práce,takže ti na to nezbyl čas? Chodíš vůbec někde pařit? Candy -
Fan for Teri
Ahoj Teri,to jsem zase ja,Candy.Koukám že nikdo nepíše,takže se toho asi ujmu já.Vždycky jsem si myslel,že se takovým zbytečným věcem jako jsou fan kluby,icq atd. budu vyhýbat kilometrovým obloukem ale sama vidíš co s klukem dokáže udělat jedna hezká,chytrá a charizmatiká holka.Mám na takový věci veskrze negativní nazor,ale proto abych se o tobe dozvěděl něco vic,než se dočtu v každým časáku nebo na netu,udělám proto ledacos.Vím že jsem ti psal ze te nebudu otravovat s odepisováním a tak,ale kdybys měla zájem,tak mi napiš na mail-Candy.3@seznam.cz Vidíš,dokonce jsem si kvůli tobe zřídil mail *1* Jestli budeš mít čas a bude se ti chtít tak napiš,pa Terko.Candy -
Fan for Teri
Nazdárek kočko.Sice mám holku ale objektivně,jako kluk,musím,říct že jsi jedna z nejkrrásnějších holek co jsem kdy viděl.Vím,asi to slýcháváš denně a možná ti to leze už krkem,ale co jsem tě poprvé spatřil,země se pohnula.Asi to bude zní divně ale nemůžu tě dostat z hlavy,jseš okouzlující a přirozeně krásná.Neboj,nebudu ti psát o tvé icq ani o telefon,úplně chápu že je toho na tebe trochu moc.A kdybys měla psát každému klukovi co ti napíše o číslo,asi by ti časem praskla hlava.Jen jsem chtěl at víš,že tě zbožńuje jeden 18-ti letý týpek ze zapadlé vesničky poblíš Beskyd.Tak se teda mívej kočko a at se ti daří jako doposud. Candy -
Terezka a TV
Terezka si zahraje v seriálu Černá sanitka (ČT1), Soukromé pasti (Nova) a Kriminálka Anděl (Nova), to jen pro informaci, aby fandové a fanynky ladili obrazovky .. *5* -
ok
ahoj terezko ses strasne pekna holka a ve filmovym oboru ses talentovana kdybys chtela pokecat tak mi napis na mail -
terezka
AK CHCES NAPIS 380650008 NEMAM SLOW PA